Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No klasika. přesně tohle jsem čekala, nijak mě nepřekvapili.
Řeknu ti jak to bude pokračovat.
Zavolá v pátek, že Sobotka_majitel nic nedovolil, možná to zaobalí do nějakých keců, ale není možný, aby ti dali žádanku ke konkurenci. Mají imuno u nich, nedovolí ti jít jinam.
to mě baví, nabírali imuno před 2 lety, měla sis říct o výsledky, co by to bylo za testy.
Takže s nima nic už nekonzultuj a normálně nech i štítku nabrat Malíčkovou a budeš v klidu.
@Simi11 jenže malíčková mě bez žádanky neveme a nevím u koho si ji mám nechat napsat
myslíš u obvodní? nebo u obvodního gynekologa? aby se taky necukali
@monika m
to iui zkus, tím zase tolik neriskuješ. Dívala jsem se, co máš za s sebou a tolik neúspěchů to zase není (promiň, že to tak píšu, ale znám holky, co absolvovaly třeba 6 IVF a nic), takže to nemusí znamenat, že máš poruchu imunity. Před IVF by jsi ale měla 100 % podchycenou. žádanku ti může vypsat i praktický lékař, viz stránky Malíčkové ttp://ulbld.lf1.cuni.cz/ambulance-klinicke-a-reprodukcni-imunologie . Nebo prostě v současném CARU si musíš stát za svým - že máš právo na volbu lékaře a na imunologii chceš jít k Malíčkové. Pochopila jsem, že jsi dříve do CAR chodila asi do Podolí, tam Ti imuno nedělali?
@monika m
a jak píše simi, bylo by dobré mít ty minulé výsledky imunologie-máš právo na kopii, tak si ji vyžádej. Já jsem Malíčkové taky nesla své výsledky z Podolí od dr. Madara
@sofie1974 no problém je v tom, že manžel další IVF nechce. Byla jsem ráda, že jsem ho na toto ještě přemluvila.
Jojo chodila jsem před lety do podolí - viz podpis.
Tam mi udělali jen genetiku. Pak jsem onemocněla, ale bylo to tam hrozný, takže jsem se tam už nevrátila.
@sofie1974 píše:
@monika m
a jak píše simi, bylo by dobré mít ty minulé výsledky imunologie-máš právo na kopii, tak si ji vyžádej. Já jsem Malíčkové taky nesla své výsledky z Podolí od dr. Madara
no až tam pujdu na ultrazvuk tak se ji zeptám, ale podle mě mi nic nedělali.
Sofie odpověděla za mě uplně přesně cojsem chtěla napsat já. ![]()
bohužel tenhle car ji žádanku jinam nedá. ale zkus obvodní nebo gyndaře. Pak mě napadá leda napsat Malíčkový přímo mail, jestli tě vezme výjimečně bez žádanky a vypsat ji proč - pronatal - skopový-
ona moc dobře zná Skopovýho a jejich systém v pronatalu a je k těmhle pacientkám hodně shovívavá
co bys za to nedala, je to jeden mail. možná bych s ním začala. třeba napíše, že žádanku nechce a ušetříš si lítání a prošení po obvodním.
@sofie1974 píše:
@monika m
to iui zkus, tím zase tolik neriskuješ. Dívala jsem se, co máš za s sebou a tolik neúspěchů to zase není (promiň, že to tak píšu, ale znám holky, co absolvovaly třeba 6 IVF a nic), takže to nemusí znamenat, že máš poruchu imunity. Před IVF by jsi ale měla 100 % podchycenou. žádanku ti může vypsat i praktický lékař, viz stránky Malíčkové ttp://ulbld.lf1.cuni.cz/ambulance-klinicke-a-reprodukcni-imunologie . Nebo prostě v současném CARU si musíš stát za svým - že máš právo na volbu lékaře a na imunologii chceš jít k Malíčkové. Pochopila jsem, že jsi dříve do CAR chodila asi do Podolí, tam Ti imuno nedělali?
k té žádance - otázka, zda se nemůžou taky u obvodní cukat???
@sofie1974 Jo jo, taky jsem jí nesla své výsledky z imunologie
Navíc se nemuselo vyšetřovat všechno…
@monika m To je fakt strašné
Takový přístup - ale abys jim tam nechala dalších 30 000, ne-li víc, tak to už je v pořádku… No, zkusila bych praktika a pak třeba taky toho gynekologa… Já bych teda chtěla vidět výsledky, co všechno Ti dělali… to ti ani neřekli konkrétní hodnoty? Třeba té štítné žlázy? Jak říkám - zrovna u té stačí jako první to TSH a jeho hodnota - nic víc tam nevymyslíš…
@Simi11 píše:
Sofie odpověděla za mě uplně přesně cojsem chtěla napsat já.
bohužel tenhle car ji žádanku jinam nedá. ale zkus obvodní nebo gyndaře. Pak mě napadá leda napsat Malíčkový přímo mail, jestli tě vezme výjimečně bez žádanky a vypsat ji proč - pronatal - skopový-
ona moc dobře zná Skopovýho a jejich systém v pronatalu a je k těmhle pacientkám hodně shovívavá![]()
![]()
![]()
co bys za to nedala, je to jeden mail. možná bych s ním začala. třeba napíše, že žádanku nechce a ušetříš si lítání a prošení po obvodním.
díky, počkám do pátku až mi z pronatalu zavolají a napíšu ji
@veveruschka píše:
@sofie1974 Jo jo, taky jsem jí nesla své výsledky z imunologieNavíc se nemuselo vyšetřovat všechno…@monika m To je fakt strašné
Takový přístup - ale abys jim tam nechala dalších 30 000, ne-li víc, tak to už je v pořádku… No, zkusila bych praktika a pak třeba taky toho gynekologa… Já bych teda chtěla vidět výsledky, co všechno Ti dělali… to ti ani neřekli konkrétní hodnoty? Třeba té štítné žlázy? Jak říkám - zrovna u té stačí jako první to TSH a jeho hodnota - nic víc tam nevymyslíš…
ne, jen řekla, že to je ok
oni tam písemně nic moc nedávají ![]()