Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3909
22.10.14 16:57

@monika m Tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.14 17:04

Všechny se chceme zasmát. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:04

Jdu to sepsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:18

Mm

Příspěvek upraven 22.10.14 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.14 17:27

No klasika. přesně tohle jsem čekala, nijak mě nepřekvapili.

Řeknu ti jak to bude pokračovat.
Zavolá v pátek, že Sobotka_majitel nic nedovolil, možná to zaobalí do nějakých keců, ale není možný, aby ti dali žádanku ke konkurenci. Mají imuno u nich, nedovolí ti jít jinam.
to mě baví, nabírali imuno před 2 lety, měla sis říct o výsledky, co by to bylo za testy.

Takže s nima nic už nekonzultuj a normálně nech i štítku nabrat Malíčkovou a budeš v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:32

@Simi11 jenže malíčková mě bez žádanky neveme a nevím u koho si ji mám nechat napsat
myslíš u obvodní? nebo u obvodního gynekologa? aby se taky necukali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.10.14 17:33

@monika m
to iui zkus, tím zase tolik neriskuješ. Dívala jsem se, co máš za s sebou a tolik neúspěchů to zase není (promiň, že to tak píšu, ale znám holky, co absolvovaly třeba 6 IVF a nic), takže to nemusí znamenat, že máš poruchu imunity. Před IVF by jsi ale měla 100 % podchycenou. žádanku ti může vypsat i praktický lékař, viz stránky Malíčkové ttp://ulbld.lf1.cuni.cz/ambulance-klinicke-a-reprodukcni-imunologie . Nebo prostě v současném CARU si musíš stát za svým - že máš právo na volbu lékaře a na imunologii chceš jít k Malíčkové. Pochopila jsem, že jsi dříve do CAR chodila asi do Podolí, tam Ti imuno nedělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.10.14 17:35

@monika m
a jak píše simi, bylo by dobré mít ty minulé výsledky imunologie-máš právo na kopii, tak si ji vyžádej. Já jsem Malíčkové taky nesla své výsledky z Podolí od dr. Madara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:37

@sofie1974 no problém je v tom, že manžel další IVF nechce. Byla jsem ráda, že jsem ho na toto ještě přemluvila.
Jojo chodila jsem před lety do podolí - viz podpis.
Tam mi udělali jen genetiku. Pak jsem onemocněla, ale bylo to tam hrozný, takže jsem se tam už nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:39
@sofie1974 píše:
@monika m
a jak píše simi, bylo by dobré mít ty minulé výsledky imunologie-máš právo na kopii, tak si ji vyžádej. Já jsem Malíčkové taky nesla své výsledky z Podolí od dr. Madara

no až tam pujdu na ultrazvuk tak se ji zeptám, ale podle mě mi nic nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.14 17:40

Sofie odpověděla za mě uplně přesně cojsem chtěla napsat já. :lol:
bohužel tenhle car ji žádanku jinam nedá. ale zkus obvodní nebo gyndaře. Pak mě napadá leda napsat Malíčkový přímo mail, jestli tě vezme výjimečně bez žádanky a vypsat ji proč - pronatal - skopový-
ona moc dobře zná Skopovýho a jejich systém v pronatalu a je k těmhle pacientkám hodně shovívavá :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: co bys za to nedala, je to jeden mail. možná bych s ním začala. třeba napíše, že žádanku nechce a ušetříš si lítání a prošení po obvodním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:42
@sofie1974 píše:
@monika m
to iui zkus, tím zase tolik neriskuješ. Dívala jsem se, co máš za s sebou a tolik neúspěchů to zase není (promiň, že to tak píšu, ale znám holky, co absolvovaly třeba 6 IVF a nic), takže to nemusí znamenat, že máš poruchu imunity. Před IVF by jsi ale měla 100 % podchycenou. žádanku ti může vypsat i praktický lékař, viz stránky Malíčkové ttp://ulbld.lf1.cuni.cz/ambulance-klinicke-a-reprodukcni-imunologie . Nebo prostě v současném CARU si musíš stát za svým - že máš právo na volbu lékaře a na imunologii chceš jít k Malíčkové. Pochopila jsem, že jsi dříve do CAR chodila asi do Podolí, tam Ti imuno nedělali?

k té žádance - otázka, zda se nemůžou taky u obvodní cukat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
22.10.14 17:42

@sofie1974 Jo jo, taky jsem jí nesla své výsledky z imunologie :-) Navíc se nemuselo vyšetřovat všechno…

@monika m To je fakt strašné :-( Takový přístup - ale abys jim tam nechala dalších 30 000, ne-li víc, tak to už je v pořádku… No, zkusila bych praktika a pak třeba taky toho gynekologa… Já bych teda chtěla vidět výsledky, co všechno Ti dělali… to ti ani neřekli konkrétní hodnoty? Třeba té štítné žlázy? Jak říkám - zrovna u té stačí jako první to TSH a jeho hodnota - nic víc tam nevymyslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:43
@Simi11 píše:
Sofie odpověděla za mě uplně přesně cojsem chtěla napsat já. :lol:
bohužel tenhle car ji žádanku jinam nedá. ale zkus obvodní nebo gyndaře. Pak mě napadá leda napsat Malíčkový přímo mail, jestli tě vezme výjimečně bez žádanky a vypsat ji proč - pronatal - skopový-
ona moc dobře zná Skopovýho a jejich systém v pronatalu a je k těmhle pacientkám hodně shovívavá :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: co bys za to nedala, je to jeden mail. možná bych s ním začala. třeba napíše, že žádanku nechce a ušetříš si lítání a prošení po obvodním.

díky, počkám do pátku až mi z pronatalu zavolají a napíšu ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:44
@veveruschka píše:
@sofie1974 Jo jo, taky jsem jí nesla své výsledky z imunologie :-) Navíc se nemuselo vyšetřovat všechno…@monika m To je fakt strašné :-( Takový přístup - ale abys jim tam nechala dalších 30 000, ne-li víc, tak to už je v pořádku… No, zkusila bych praktika a pak třeba taky toho gynekologa… Já bych teda chtěla vidět výsledky, co všechno Ti dělali… to ti ani neřekli konkrétní hodnoty? Třeba té štítné žlázy? Jak říkám - zrovna u té stačí jako první to TSH a jeho hodnota - nic víc tam nevymyslíš…

ne, jen řekla, že to je ok
oni tam písemně nic moc nedávají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí