Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
13.10.14 20:50

@Danny001 já jsem takypůvodně tvrdilaže ani omylem. Alepak jsmesi to tam nechali napsat že bysme to zvládli. A věděli jsme, že serozhodneme na základě konkrétního spisu. Tady na emiminu je jedna holka a tamá holčičku taky takhle. Dostali ji strašně rychle jako my, ona byla ale snad měsíční. A ted jí je 9měsíců a pořád je u nich. Ono to zas tak žhavý není jako v našich představách.
Lhůta je 3 měsíce, ale protože se ten soud netýká nás, tak o tom nevíme. Soudkyně nám onehdá v obchodáku říkala, že už rozhodla o nezájmu, ale nic nevíme. Musim se zeptat soc. pracovnice. Myslím, že lhůta by mohla uběhnout na přelomu roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.10.14 21:14

@Simi11 gratuluju k Anetce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.10.14 21:28
@Fíífía píše:
@Simi11
Skvělý!!!Jsem moc ráda s tebou :kytka:

děkuju ti moc, Jonášek je náhderný, tak ti přeji krásné mateřství :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.10.14 21:30
@maraida píše:
@Simi11 gratuluju k Anetce :kytka:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: děkuju moc. když si vzpomenu, že jsme začínaly spolu…hrozně to letí :andel: :andel: :andel: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.10.14 08:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.10.14 08:34

@Simi11 moc gratuluju Simčo.. :pankac: :pankac: a s tou placentou si nic nedělej.. prý to ve 20.tt bývá často.. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.10.14 09:20
@Simi11 píše: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: děkuju moc. když si vzpomenu, že jsme začínaly spolu…hrozně to letí :andel: :andel: :andel: :andel:
:hug: :hug: :hug: moc ti Anetku přeju :hug: Však já už svojí Viktorku mám a ještě Nelu a Michala… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.10.14 10:10
@Danny001 píše:
@Simi11 @milas holky tak jak jste dneska dopadly? Držela jsme palce :palec:

Jeee díky no uvidíme co nám řeknou výsledky koncem týdne, a co paní. mudr na nás vymyslí.
Ve čtvrtek jede na kongres do Ostravy bude přednášet.
Jo a vzala mi jen 5 skumavek krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.10.14 10:11
@Simi11 píše:
Ahoj prdelky, já dopadla skvěle. potvrzena holčička Anetka.
nádherná, zdravá, alespon podle toho co může vidět z utz. byla kouzelná a otevírala pusu:-))))
jen mám nízko placentu, musím mít volnější režim a budeme to kontrolovat, ale další screening až ve 30tt. paráda :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
děkuju za palečky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: milas co ty???

No krásné zprávy suprové a malá je modrlka už i na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.10.14 10:12
@Izzz píše:
@Danny001 Fejfarová je sociální pracovnice, mladá holka, ta tam bude možná jen sedět, ale přípravku nepovede. Tu druho neznám, tak doufám, že bude fajn a že vás to tam bude bavit. A jinak Jonáš je naše dítě, který jsme moc chtěli…a velmi brzy jsme se ho dočkali. Takže jsme šťastní. :srdce:

Ty už máš Jonáška no krása za chvíli už bude mít roček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.10.14 10:13

@Simi11 Anetka je krásné jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.10.14 11:59

Holky děkuju vám moc, ze srdce všem přeju at to zažijou taky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.10.14 14:19
[citac
@milas píše:
Jeee díky no uvidíme co nám řeknou výsledky koncem týdne, a co paní. mudr na nás vymyslí.
Ve čtvrtek jede na kongres do Ostravy bude přednášet.
Jo a vzala mi jen 5 skumavek krve

Super!!!už jen pár dní, a budeš vědět výsledky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.10.14 14:22
] @Simi11 píše:
Holky děkuju vám moc, ze srdce všem přeju at to zažijou taky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Dekujeme :hug: Díky tobě jsem tomu začala věřit,,že to jde,,si nám skvěle předvedla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.10.14 14:43
@Fíífía píše:
] @Simi11 píše:
Holky děkuju vám moc, ze srdce všem přeju at to zažijou taky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Dekujeme :hug: Díky tobě jsem tomu začala věřit,,že to jde,,si nám skvěle předvedla :kytka:

jojo předvedla, ale nejsem jediná, myslím, že milas něbo někdo z holek psal, že v nějaké jiné diskuzi ted otěhotněly holky taky díky Malíčkové. Je to fakt Anděl. :hug: :hug: :hug: :hug: a to jsem s ní ze začátku tak bojovala :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí