Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 Tak Ti drzim palce a hodně síly…
Budes pak zkoušet někdy ket? Jsem zvědavá, jakou léčbu mi teď primářka nasadí… ![]()
Tak se dívám na ty výsledky jeto Intraakrozomální enzym Hs8 a HS 14. je to děláno na spermiích. Tak vám držím pěsti a přeji na zítra hodně štěstí.
@Simi11 píše:
ahaaaaaa, tak to je v pohodě. na tom jsem byla taky, to můžeš být nachcípaná jak chceš![]()
to nic není. až na to že mi to ukázalo špatně. látka mi neprošla, ale nebyly vejcovody neprůchozí, ale strachem byly v křeči. takže vyšetření na prd. měsíc na to mi vyšlo IUI…
no super no uvidíme na co nám příjdou jestli to má cenu se snažit nebo nee
@Tinakaterina
ach jo, holky, to jsou zprávy:( po revizi tě určitě samotnou nepustí, budeš muset mít doprovod-a je to dobře, po té narkóze budeš celá zblblá a řízení auta by bylo hodně nebezpečné
@Danny001
ach jo holka, tolik jsem prckovi věřila
Ale jak říkal můj lékař v CAR, nezná holku, které se embryjko chytlo a pak pustilo, aby později neotěhotněla a nedonosila
Prostě je třeba bojovat. Karin Ti tu imunitu zase srovná před dalším snažením
@Tinakaterina tak mi tě pak vyzvedneme s přítelem až pojede pro mě ![]()
@Simi11 píše:
já je měla, a bohužel mi nezabraly, teda zabraly, ale těsně před ket mně imunita přemohla. na dexamed nic nemělo
Aha
takže ty jsi to měla obráceně, nejprve imunoglo.pak dexamed.
Njn nemůžu říct Maličkovy že chci stále dexamed, snad ví proč to chce změnit ![]()
@sofie1974 píše:
@Danny001
ach jo holka, tolik jsem prckovi věřilaAle jak říkal můj lékař v CAR, nezná holku, které se embryjko chytlo a pak pustilo, aby později neotěhotněla a nedonosila
Prostě je třeba bojovat. Karin Ti tu imunitu zase srovná před dalším snažením
vážně myslíš že když jsem. měla ZT že to donosím?
@Danny001 píše:
@Tinakaterina tak mi tě pak vyzvedneme s přítelem až pojede pro mě
No za pár dní to už bude manžel
@Tinakaterina při té smůle by tohle alespoň bylo příjemné potkat se tam ![]()
@sofie1974 u mě je asi problém v embryích. Nevím jestli by byla řešení dárkyně vajíčka. Ale už je to o penězích a taky o čase. S přítelem už toho času na plození dětí moc nemáme.
Holky, hlásím se ze screeningu. Dopadla jsem naštěstí dobře. Uff, strašně jsem si oddechla, samozřejmě boj nekončí, rovnou jsem se objednala na to fetální echo, na které mě bude Malíčková posílat…Takže další cíl 16. týden toto…
@milas
stopro-je důležité, že se mimi umí u Tebe chytnout, holt ZT se stává-tuším, že statisticky každé páté těhotenství tak končí-špatné vajíčko, spermie. Prostě se to nesmí zabalit-já jsem letos na jaře u Malíčkové lkala, že už se na všechno vyprdnu, že já dítě prostě nedonosím (mám za sebou 2ZT a jedno biochemické).Je úžasná, říkala, ať to nevzdávám, že jsem mladá (a to mi je 40 let
), že se jednou zadaří.
@Danny001
já nevím, dárkyně-vlastní vajíčka přeci máš. Máte vyšetřenou s partnerem genetiku? některá centra i proplácí v indikovaných případech PGD, to by možná bylo řešení?