Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
5.11.14 16:29
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky. Tak já již nejsem těhotná… :-( to jsem myslela, že Always nebudu potřebovat déle.K primářce jdu 6.1. a možná si koupím nějakou čínskou medicínku. Abych se trochu dala dokupy. No a pomažu zpět do práce a pak se zas budu nervovat, až pujdu na ket a co zas v práci říct a tak. A když pujdu zas na PN a třeba to zas nedopadne a zas se vrátím do práce. :jazyk: Tak to mě rovnou vyhoděj už. Dnes teda vše vidím černě… :-(
Danny, jak jsi na tom??? Hodně síly… :hug:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: nemám na to co napsat :( já měla takovýto nejčernější den 25.5.2012, na screeningu ve 13tt mi diagnostikovaly vývojovou vadu a musela jsem usmrtit miminko. To je taky hrozný :,( a podívej na metřík. Všechno se děje z nějakýho důvodu, věřím tomu, protože pak se seběhlo několik věcí a já byla ráda, že miminko tehdy nepřišlo - velký problémy s prací a financemi. tedka se vše ustálilo a ket s malíčkovou vyšel na jedničku. držím palce i tobě :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.11.14 16:45

Ahoj holky, tak už to fyzické mám také za sebou ale psychika chce čas. Teď musím chystat věci na svatbu, zítra odjíždíme, ale ležím na gauči a nejsem schoná se pohnout.
Jste tu zlatý a děkuji za podporu.

Holky ráno jsem pře narokozou nevzala Metypred, mám ho vzít ještě teď a nebo dneska vynechat a vzít ho až zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.11.14 16:48

@Tinakaterina uvidíš,že zase bude líp. Ono se u tebe určitě zadaří. Já jsem si nechala udělat genetický rozbor embrya. Bojuji s myšlenkou, že už se vším skončím a zůstanu jen u adopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.11.14 16:50
@Danny001 píše:
Ahoj holky, tak už to fyzické mám také za sebou ale psychika chce čas. Teď musím chystat věci na svatbu, zítra odjíždíme, ale ležím na gauči a nejsem schoná se pohnout.
Jste tu zlatý a děkuji za podporu.Holky ráno jsem pře narokozou nevzala Metypred, mám ho vzít ještě teď a nebo dneska vynechat a vzít ho až zítra?

myslím, že bys ho vysazovat neměla, je to sajrajt, raději ho vem. :hug: :hug: :hug:
věřím, že díky svatbě se u tebe léčba psychiky urychlí. Není na to moc co napsat, skoro každá si to tu zažila. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: drž se a jsme tu pro vás holky :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.11.14 16:52

@Simi11 díky, raději ho tedy vezmu. Už moc času v boji za miminkem nemám a tak bude asi lepší zaměřit se jen na adopci a začít konečně žít i jinak. Musím si to pořádně promyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.11.14 17:08

@Danny001 všechno zvládneš…svatba tě trošku odvede od černých myšlenek, užiješ si ji a zlepší se ti nálada…a adopce je fajn, vždyť víš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.11.14 17:12

@Izzz jsem ráda, že budu na víkend mezi přáteli. Máme za sebou první adopční setkání. Moc se mi tam líbilo i lidi jsou fajn. A ty jejich příběhy hodně silné, že si říkám, že na tom zdaleka nejsem tak zle. V pondělí hned po svatbě máme další setkání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.11.14 17:40

@Danny001 my jsme na tom byli z naší přípravky nejlíp. ale taky se mi tam líbilo. měli jsme vtipný psychology, tak byla i sranda. koho máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
5.11.14 20:05

@Danny001 Mě řekli, že je moc malinký. Že to nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
5.11.14 20:09

@Danny001 Ohledně Metypredu Ti primářka nedala nějaké instrukce? Já mám vysadit, postupně po snížení dávky na 2 mg za den a pak úplně vynechat, aby si tělo odpočinulo a na kontrolu k ní jedu po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
5.11.14 20:16

@Tinakaterina mě řekli to samé, že embryo vyšetřit nejde, že je moc malé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.11.14 20:44

@Tinakaterina @maraida holky a jak v jakému tt odpovídalo embryo. My asi tak 6+3. Nikdo mi neříkal nic o tom, že mi by to nešlo. Naopak moji žádost pochopili. Což jsem docela koukala. Ono je to drahý vyšetření a nechtějí ho totiž běžně dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.11.14 20:45

@Tinakaterina asi před hodinou mi přišel od Malíčkový mejl, že mám teď brát 2 mg denně na týden a pak vysadit. A kontrolu až tak 8 týdnů před KET. Po šestinedělí mě vidět nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
5.11.14 20:56

@Danny001 já měla 1 revizi v 10tt a 2. v 7tt. Embryo odpovídalo nějak tomu 7tt. A řekli mi, že to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.11.14 21:03

@maraida tak to jsme na tom upně stejně. Také jsem teď v 10 a embryo odpovídalo 7tt. Tak jsem to jsem zvědavá na výsledky. Dám pak vědět jestli to u mě šlo. Ale opravdu nikdo nic neříkal o tom, že by to byl problém. :nevim:
U první revize mi to taky nedělali a teď jsem se rovnou zeptala, že jsem slyšela že se to dělá až po 3 potratu a řekla jsem na to kolik mám IVF a transferů a potrat a biochemický a že se léčím na imunologii, ale podle té by to mělo být v pořádku. Ale ten důvod potratu je pro mě důležitý pro další rozhodování. Pak teda řekla, že se zeptá hlavní doktorky a ona svolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí