Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
14.11.14 09:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
14.11.14 09:14

Ahoj holky, mate tady nekdo zkusenosti s Prof. Ulcovou-Gallovou jako alternativu k Dr. Malickove?? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
14.11.14 09:40

Gallová objevila co chybí u manžela a léčba zabrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.11.14 10:14
@Mandlička píše:
Gallová objevila co chybí u manžela a léčba zabrala.

co výsledek 8 ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.11.14 10:14
@Gilmorka píše:
@milas :palec:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
14.11.14 10:38

Jako vždy bez //. No ale pujdu ještě za čínankou a zkusíme podat žádost na 4 IVF na ZP jako o vyjímku. No ono totiž začít stimulovat když mám FSH 26 tak je to příliš vysoké na to abych měla kvalitní vajíčka. takže tak se to má. Ted tu chystám papíry a příští týden to budeme posílat na ZP. jen půjdu do CUBe tady už Heliosu nevěřím. Ono když z 50 vajíček mám jen 4 embrya a jinde z 25 mám 6 embryí tak to také o něčem svědčí. Zbatečné přestimulování a podobně.
No a přemýšlím zda ybch si nenechala udělat odběry u Malíčkové na dva druhy. Mám nějaké problémy po té revizi vysoký podíl chlamydie trachomitas. Nevím zda to nějak rozbouřili v lázních nebo při revizi apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
14.11.14 11:28

@marie87 podle mě, když jedna nic nezjistí, je dobré navštívit druhou. Já jsem teda opačný případ, od Ulč. Gall jsem přešla k Malíčkové. Každá vyšetřuje trochu něco jiného a jedna může odhalit problém tam, co druhá nevyčetřuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.11.14 12:35
@Mandlička píše:
Jako vždy bez //. No ale pujdu ještě za čínankou a zkusíme podat žádost na 4 IVF na ZP jako o vyjímku. No ono totiž začít stimulovat když mám FSH 26 tak je to příliš vysoké na to abych měla kvalitní vajíčka. takže tak se to má. Ted tu chystám papíry a příští týden to budeme posílat na ZP. jen půjdu do CUBe tady už Heliosu nevěřím. Ono když z 50 vajíček mám jen 4 embrya a jinde z 25 mám 6 embryí tak to také o něčem svědčí. Zbatečné přestimulování a podobně.
No a přemýšlím zda ybch si nenechala udělat odběry u Malíčkové na dva druhy. Mám nějaké problémy po té revizi vysoký podíl chlamydie trachomitas. Nevím zda to nějak rozbouřili v lázních nebo při revizi apod.

určitě po revizi je imuno úplně rozházené skus se s ní domluvit co a jak?
mrzí mě to že ti to nevyšlo.
Ono jde zažádat o nějakou výjimku ivf? nevíš jaké jsou podmínky na tu výjimku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
14.11.14 12:51

No já tam budu uvádět pořádnou imunologii u partnera, která byla udělána až po 7 IVF a léčba byla uspěšná. No a chtěli bychom aspon jednou uhradit genetiku tu ná 3× odmítli udělat a ted to schválili, ale nebyli na to vhodné embrya. Budu to posílat z CUBe. No a nyní ještě řešit chlamydie trachomytas u nás obou mám je vysoké a přesto mě nachali jít do tohoto IVF. takže pojedu asi do Mostu a pdoobně. malíčková nevím zda by mě ještě jednou vzala jela jsem v šestinedělí a vyšlo to dobře, ale naěco přeci jen na hranici. Tak zkusím ještě Procházkou nebo jen dr. na žádanku zda by to mohla zopakovat. Něco možná mohli potentit i lázně. Co se spodku týče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.11.14 13:52
@Mandlička píše:
No já tam budu uvádět pořádnou imunologii u partnera, která byla udělána až po 7 IVF a léčba byla uspěšná. No a chtěli bychom aspon jednou uhradit genetiku tu ná 3× odmítli udělat a ted to schválili, ale nebyli na to vhodné embrya. Budu to posílat z CUBe. No a nyní ještě řešit chlamydie trachomytas u nás obou mám je vysoké a přesto mě nachali jít do tohoto IVF. takže pojedu asi do Mostu a pdoobně. malíčková nevím zda by mě ještě jednou vzala jela jsem v šestinedělí a vyšlo to dobře, ale naěco přeci jen na hranici. Tak zkusím ještě Procházkou nebo jen dr. na žádanku zda by to mohla zopakovat. Něco možná mohli potentit i lázně. Co se spodku týče.

No jo tak to se dá, u nás to tak komplikované nebylo ale uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
14.11.14 14:04

Papír snese kde co a proč by nemohli udělat vyjímku když před tím nešla 4 roky udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.11.14 14:19
@Mandlička píše:
Papír snese kde co a proč by nemohli udělat vyjímku když před tím nešla 4 roky udělat.

no u vás ano ale u nás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.11.14 08:00

Ahoj holky, můžu se k vám také přidat? Jsem po 3 neúspěšných těhotenstvích, mám za sebou všemožná vyšetření. Před třemi týdny jsem byla poprvé u paní Malíčkové a ta mi našla pozitivní autoprotilátku, takže mi může po porodu hrozit autoimunitní nemoc. Jsem z toho docela vyděšená :( Máte to některá také tak? Omlouvám se, ještě jsem nestihla přečíst všechny příspěvky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
15.11.14 08:11

@Ranny ja ti neporadím, ja u ni jeste nebyla
Ale urcite ti pomůže, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.11.14 09:46

Díky, monika m, vidím, že ty toho máš taky dost za sebou…snad nám paní doktorka pomůže všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí