Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas cože?
Jako to jde neotěhotnět? No momentálně mi to dva roky jde poměrně dobře
Akorát jsem to chtěla opačně.
@Izzz píše:
@milas cože?Jako to jde neotěhotnět? No momentálně mi to dva roky jde poměrně dobře
Akorát jsem to chtěla opačně.
Tak to jo tak třeba to tělo nějak oblafnout…
Ahoj holky za jak dlouho mi Malíčková pošle výsledky od té doby kdy jsem jí napsala email? jsem jak na trní.. říkala jsem dnes revmatologovi že čekám na výsledky a podle něho je řešení jednoduché - nového partnera ![]()
@Gilmorka píše:
Ahoj holky za jak dlouho mi Malíčková pošle výsledky od té doby kdy jsem jí napsala email? jsem jak na trní.. říkala jsem dnes revmatologovi že čekám na výsledky a podle něho je řešení jednoduché - nového partnera
Na nového partnera zapomeň!
no mě píše hned v ten den nebo max drubý den co ji napíšu
@milas @Izzz díky holky to víte občas na mě jdou takové chmury a přemýšlím jestli mi tím osud nechce naznačit, že nemáme být spolu.. tak doufám, že zítra odpoví ![]()
@Gilmorka píše:
@milas @Izzz díky holky to víte občas na mě jdou takové chmury a přemýšlím jestli mi tím osud nechce naznačit, že nemáme být spolu.. tak doufám, že zítra odpoví
No jinak se ji mejlem zase připomeň..,
A víš kolik já mám depek ročně za těch 8 let? a kolikrát to mezi náma už bylo na nože…
Jo a dokonce mi dával teď i aku protistresovou
@Gilmorka osud? pche! jste spolu, vybrali jste si partnera pro život. Pokud vám vztah drží i přes tyhle problémy, je to super a rozhodně se takovýho člověka nezbavuj, pokud ho miluješ
Prostě teď to tak je. Buď se to změní nebo ne. Každopádně je to na VÁS, jak s tím naložíte.
@Gilmorka ahoj holky, ctu si vas uz dlouho a tvuj prispevek me ted opravdu oslovil…take mam pochyby…sice uz s manzelem mame syna prirozene…pak roky nic, 2013 prvni ivf - Marie zemrela uz v brisku ve 20tt..pak Ket 2014, Victorka se narodila s min nez 300 gr…a zemrela 3,5 mesicu pozdeji na infekci (mela 2kg!)…vsechno to moc boli…vsichni rikaji uz dost, mas syna…ale js chci bojovat…delam ted imu vysetreni u Prof. Ulcove-Gallove…ale pochyby jsou velke…pripadam si tak bezmocna…
@marie87 píše:
@Gilmorka ahoj holky, ctu si vas uz dlouho a tvuj prispevek me ted opravdu oslovil…take mam pochyby…sice uz s manzelem mame syna prirozene…pak roky nic, 2013 prvni ivf - Marie zemrela uz v brisku ve 20tt..pak Ket 2014, Victorka se narodila s min nez 300 gr…a zemrela 3,5 mesicu pozdeji na infekci (mela 2kg!)…vsechno to moc boli…vsichni rikaji uz dost, mas syna…ale js chci bojovat…delam ted imu vysetreni u Prof. Ulcove-Gallove…ale pochyby jsou velke…pripadam si tak bezmocna…
neboj dočkáš se mimi genetika a imuno ti pomůže, chápu že to musí a je krutý přijít o mimi a ještě když malá už měla 2 ročky divim.se že ji zachraňovali pod 300,g, to je fakt divné
@milas dozila se 3,5 mesice…mela ale 2 kg…ziju v Nemecku…doktori opravdu andele, ale hlavne mala bojovala! Zadne krvaceni do mozku, zadna operace…
@marie87 to je moc smutné co tě potkalo. Přeji ať se brzy zadaří ![]()
Dekuju…tak se bojim aby se to neopakovalo…tolik trpela v brisku…proto ze jsem si nezvladla uzivit…a dr. Nevi proc??