Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
@Danny77 až tak jó..tak to jsem ráda že je to tak, a hlavně že to vyšlo
jojo je to pravda, s malíčkovou jsme si vyměnily několik nepěkných mailu, ale je to pryč. ![]()
@Simi11 píše:
to si piš, že vám to klapne. Jste v nejlepších rukách, měla jsem vůči prim, někdy před rokem určité výhrady, ale beru zpět, je to fakt machr. O skopovým se nechci vůbec rozepisovat.
Milas měla hodnotu po ZT, tedka ji má jistě nižší, ale ne asi ideální. Držím moc palce, však já nejsem žádná výjimka. Kdykoli jsem seděla v čekárně u Malíkočvé chodí k ní těhule, ona je prostě úspěšná![]()
![]()
My tam byli, tak ji tam přišla poděkovat maminka s dvouměsíčním synátorem, že to byl 2 hrozné těšké roky boje.
No já měla 60% TNF alfu před léčbou, pak 44% pak ZT a těď to je zase masakr 68%
Tak první injekce je za mnou, spíš teda ve mě
štipala jak p…se. Vás taky holky? Nebo to sestra špatně pichla ![]()
@Fíífía píše:špatně píchla, mně bolela jedna z pěti, malíčková to vždycky špatně nesla
Tak první injekce je za mnou, spíš teda ve měštipala jak p…se. Vás taky holky? Nebo to sestra špatně pichla
@Fíífía píše:
Tak první injekce je za mnou, spíš teda ve měštipala jak p…se. Vás taky holky? Nebo to sestra špatně pichla
Mě v pohodě bez štípání tak nevím no
@milas píše:
Mě v pohodě bez štípání tak nevím no
já jak jsem celkem měla se subkuvií kolem 30 injekcí, tak dobrá třetina bolela, a některý fakt třeba 5 hodin, a měla jsem modřiny, proto píchala každý týden do druhýho boku.
@Simi11 píše:
já jak jsem celkem měla se subkuvií kolem 30 injekcí, tak dobrá třetina bolela, a některý fakt třeba 5 hodin, a měla jsem modřiny, proto píchala každý týden do druhýho boku.
To mě ta druhá bolela protože byla blbě píchlá ještě druhý den večer jak jsem ležela tak jsem ji cítěla ale štípat naštěstí nee jen bolest.
Ale já jsem zvykla po těch rozpíchaných kapacích popraskaných žil a podobně z toho všeho takže mě to ani nepřijde
Aha, no tak to je určitě sestrou. Chlap byl u ní na injekci na bolest zad, taky ho to bolelo, pak jsem ho píchala já z časových důvodů no a jak si lebedil, že to umím líp jak ona,,bezbolestně," ![]()
@Fíífía píše:
Aha, no tak to je určitě sestrou. Chlap byl u ní na injekci na bolest zad, taky ho to bolelo, pak jsem ho píchala já z časových důvodů no a jak si lebedil, že to umím líp jak ona,,bezbolestně,"
@Fíífía píše:
Jj to je pravda, no sem zvědavá jak příště
To dáš, v úterý už máš za pár zase…
Jo a objednej se hned na kontrolu na krev pokud nemáš žádanku.
Já ještě ndměla ani recepis doma a už jsem se objednávala
@Fíífía jj mě asistentka chtěla dát až na listopad ale já ji říkala že paní mudr mě chce za 8 týdnu vidšt tak mi řekla ať si to spočítám a objednala
Tak já si to spočítala na zač. listopadu.28.10.v úterý mám mít osmou
takže na 29.10,nebo na pondělí 3.11.
no tak uvidím kam mně vmáčkne ![]()