Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
No super
Byla jsem u ní 19.8,mám se zkusit ozvat koncem týdne, asi sem PŘÍPAD
Nebo prostě jen měli moc plno, neboj bude to dobré
@Fíífía píše:
JJa co ty? Netrpělivě čekám na zprávy
já hlásím, že u Simčy vše OK - malá se má čile k světu.. ![]()
@Danny77 píše:
já hlásím, že u Simčy vše OK - malá se má čile k světu..
No super krása!!!
Jeje holky, já nepřeklikla na minulou stránku, tak jsem nevěděla, že ses mě ptala jsk jsem dopadla. Paráda, malá dělala lotroviny, takže ani nemáme žádnou pořádnou fotku. Pořád sebou mrskala
další Poradna za 4 týdny. co se dá dělat.
Milas gratuluju k ms, 8 týdnu je sice trošku delší doba, ale přišla sama to je úspěch
![]()
@Simi11 píše:
Jeje holky, já nepřeklikla na minulou stránku, tak jsem nevěděla, že ses mě ptala jsk jsem dopadla. Paráda, malá dělala lotroviny, takže ani nemáme žádnou pořádnou fotku. Pořád sebou mrskaladalší Poradna za 4 týdny. co se dá dělat.
Milas gratuluju k ms, 8 týdnu je sice trošku delší doba, ale přišla sama to je úspěch![]()
![]()
![]()
Jee to jsou krásné zprávy, máš krásnou čiperku malou, jakpak se bude jmenovat?
jj díky dorazila sama
No pořád jsem si myslela že to bude kluk, takže jsme mu říkali Toník, protože by to Toník byl a poté co to je zřejmě Holka, tak je to Tonička. Takže Antonie, ale uvidíme jestli nevyroste pindík, to by byl Toník
![]()
@Simi11 píše:
No pořád jsem si myslela že to bude kluk, takže jsme mu říkali Toník, protože by to Toník byl a poté co to je zřejmě Holka, tak je to Tonička. Takže Antonie, ale uvidíme jestli nevyroste pindík, to by byl Toník![]()
Jee tak Toniček už opravdu moc není je to vzácné a pěkné jméno
@milas píše:
Jee tak Toniček už opravdu moc není je to vzácné a pěkné jméno
no a mně se právě líbí jak pro holku tak pro kluka, takže to asi tak dopadne… ![]()
@Simi11 píše:
no a mně se právě líbí jak pro holku tak pro kluka, takže to asi tak dopadne…
Je pěkné opravdu…
anny77 píše:
já hlásím, že u Simčy vše OK - malá se má čile k světu..
No super!!!Už jsem se začínala bát
@Fíífía píše:
@Simi11
Jsem si oddychla
To je krásný, jen tak dál![]()
promin, promin, já jsem včera večer šla ke kamarádce na grilování a dneska si přečetla jen tu novou stránku ne předchozí ![]()
Jj, to je jasný, v poho, já už jsem zvyklá čekat. Jsem si říkala, buď to je hodně dobrý, nebo…
Jsem moc ráda že je vše jak má ![]()
@Fíífía píše:
Jj, to je jasný, v poho, já už jsem zvyklá čekat. Jsem si říkala, buď to je hodně dobrý, nebo…
Jsem moc ráda že je vše jak má
jojo snad ano, jen tedka kontrola až za 4 týdny. ještě že mám doma angelsound. ![]()