Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
27.8.14 13:42

@Simi11 Děkuju moc, už jsem se dovolala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.8.14 20:52

@Tinakaterina hodně jsem po něm zvracela a měla jsem střevní potíže. Bylo to tak hrozný, že jsem ho pak musela vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
29.8.14 16:15

@Polyxena1 Já už jsem ho vysadila hlavně kvůli vyrážce a flekům pod kůží. Nehnuly se Ti pak hodnoty? :think: Snad to ten Metypred udrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
29.8.14 23:02
@Tinakaterina píše:
@Polyxena1 Já už jsem ho vysadila hlavně kvůli vyrážce a flekům pod kůží. Nehnuly se Ti pak hodnoty? :think: Snad to ten Metypred udrží…

Udrží klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.8.14 20:38

@Tinakaterina @milas Ahojky, tu vyrážku a červené fleky jsem měla v obličeji taky i po Dexamedu. Metypred hodnoty udrží, ale zase po něm tloustnu a hlavně v obličeji, tak to si člověk nevybere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
31.8.14 20:59
@Polyxena1 píše:
@Tinakaterina @milas Ahojky, tu vyrážku a červené fleky jsem měla v obličeji taky i po Dexamedu. Metypred hodnoty udrží, ale zase po něm tloustnu a hlavně v obličeji, tak to si člověk nevybere…

Já po Dexamedu taky při írám ne na váze ale otíkám.
Jo a jinak je možné že ukončíme veškeré snažení o vlastní dítě z důvodů te mé cysty v mozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
2.9.14 14:47

Ahojky holky, měla bych mít už u Malickovy výsledky z první návštěvy. Chci se zeptat, kdy odpovídá na maily? Jako z kraje týdne nebo spíš koncem?
Já ji psala prvně na mail co mě dala, tak nevím jestli ji to vůbec došlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.9.14 14:51
@Fíífía píše:
Ahojky holky, měla bych mít už u Malickovy výsledky z první návštěvy. Chci se zeptat, kdy odpovídá na maily? Jako z kraje týdne nebo spíš koncem?
Já ji psala prvně na mail co mě dala, tak nevím jestli ji to vůbec došlo :nevim:

odpovídá každý den večer. určitě to došlo, nebo ji to pošli za pár dní znova :hug:

Příspěvek upraven 04.09.14 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
2.9.14 14:52

Ok děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.9.14 15:02
@Fíífía píše:
Já ji psala prvně na mail co mě dala, tak nevím jestli ji to vůbec došlo :nevim:

No může to trvat max pár hodin neboj ona odepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.9.14 15:03
@Simi11 píše:
odpovídá každý den večer. určitě to došlo, nebo ji to pošli za pár dní znova :hug:

Jak se cítíš mamino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.9.14 15:10
@milas píše:
Jak se cítíš mamino?
:hug: :hug: :hug: cítím se tak různě, sice nezvracím, ale blbě mi je teda furt. Tedka jsem měla 2 týdny přestávku ale včera to byl zase mazec.
Dneska lepší. Zítra mám zase utz, 2.těhu poradnu, tak jsem zvědavá jak se vyvíjíme. Pevně doufám, že Malíčková ví o čem mluví, protože mám vysazenou veškerou lléčbu, což znamená, že se mi imunita rozjede naplno a ona tvrdí, že od chvíle, kdy je mimino zásobeno z placenty, moje imunita ho neohrozí. no mám obavy… :? uvidíme uvidíme.
a tebe sleduju, ta cysta na uchu je mazec, asi musíte mít s partnerem za každou cenu to samé :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.9.14 16:07
@Simi11 píše: :hug: :hug: :hug: cítím se tak různě, sice nezvracím, ale blbě mi je teda furt. Tedka jsem měla 2 týdny přestávku ale včera to byl zase mazec.
Dneska lepší. Zítra mám zase utz, 2.těhu poradnu, tak jsem zvědavá jak se vyvíjíme. Pevně doufám, že Malíčková ví o čem mluví, protože mám vysazenou veškerou lléčbu, což znamená, že se mi imunita rozjede naplno a ona tvrdí, že od chvíle, kdy je mimino zásobeno z placenty, moje imunita ho neohrozí. no mám obavy… :? uvidíme uvidíme.
a tebe sleduju, ta cysta na uchu je mazec, asi musíte mít s partnerem za každou cenu to samé :kytka:

No díky ale s manželem fakt netoužím mít vše stejné, stále doufám že mi mudr povolí se dál snažit no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.9.14 16:10
@Simi11 píše: :hug: :hug: :hug: cítím se tak různě, sice nezvracím, ale blbě mi je teda furt. Tedka jsem měla 2 týdny přestávku ale včera to byl zase mazec.
a tebe sleduju, ta cysta na uchu je mazec, asi musíte mít s partnerem za každou cenu to samé :kytka:

Určitě Malíčková ví co dělá a určo maličká bude v pořátku.., :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.9.14 16:11
@milas píše:
Určitě Malíčková ví co dělá a určo maličká bude v pořátku.., :palec:

snad bude v pořádku, :hug:
kdy se rozhodne, jestli vám mudr dovolí snažit se dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí