Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina hodně jsem po něm zvracela a měla jsem střevní potíže. Bylo to tak hrozný, že jsem ho pak musela vysadit.
@Polyxena1 Já už jsem ho vysadila hlavně kvůli vyrážce a flekům pod kůží. Nehnuly se Ti pak hodnoty?
Snad to ten Metypred udrží…
@Tinakaterina píše:
@Polyxena1 Já už jsem ho vysadila hlavně kvůli vyrážce a flekům pod kůží. Nehnuly se Ti pak hodnoty?Snad to ten Metypred udrží…
Udrží klídek
@Tinakaterina @milas Ahojky, tu vyrážku a červené fleky jsem měla v obličeji taky i po Dexamedu. Metypred hodnoty udrží, ale zase po něm tloustnu a hlavně v obličeji, tak to si člověk nevybere…
@Polyxena1 píše:
@Tinakaterina @milas Ahojky, tu vyrážku a červené fleky jsem měla v obličeji taky i po Dexamedu. Metypred hodnoty udrží, ale zase po něm tloustnu a hlavně v obličeji, tak to si člověk nevybere…
Já po Dexamedu taky při írám ne na váze ale otíkám.
Jo a jinak je možné že ukončíme veškeré snažení o vlastní dítě z důvodů te mé cysty v mozku
Ahojky holky, měla bych mít už u Malickovy výsledky z první návštěvy. Chci se zeptat, kdy odpovídá na maily? Jako z kraje týdne nebo spíš koncem?
Já ji psala prvně na mail co mě dala, tak nevím jestli ji to vůbec došlo ![]()
@Fíífía píše:
Ahojky holky, měla bych mít už u Malickovy výsledky z první návštěvy. Chci se zeptat, kdy odpovídá na maily? Jako z kraje týdne nebo spíš koncem?
Já ji psala prvně na mail co mě dala, tak nevím jestli ji to vůbec došlo
odpovídá každý den večer. určitě to došlo, nebo ji to pošli za pár dní znova ![]()
Příspěvek upraven 04.09.14 v 15:41
@Fíífía píše:
Já ji psala prvně na mail co mě dala, tak nevím jestli ji to vůbec došlo
No může to trvat max pár hodin neboj ona odepíše
@Simi11 píše:
odpovídá každý den večer. určitě to došlo, nebo ji to pošli za pár dní znova
Jak se cítíš mamino?
@milas píše:
Jak se cítíš mamino?
@Simi11 píše:![]()
![]()
cítím se tak různě, sice nezvracím, ale blbě mi je teda furt. Tedka jsem měla 2 týdny přestávku ale včera to byl zase mazec.
Dneska lepší. Zítra mám zase utz, 2.těhu poradnu, tak jsem zvědavá jak se vyvíjíme. Pevně doufám, že Malíčková ví o čem mluví, protože mám vysazenou veškerou lléčbu, což znamená, že se mi imunita rozjede naplno a ona tvrdí, že od chvíle, kdy je mimino zásobeno z placenty, moje imunita ho neohrozí. no mám obavy…uvidíme uvidíme.
a tebe sleduju, ta cysta na uchu je mazec, asi musíte mít s partnerem za každou cenu to samé
No díky ale s manželem fakt netoužím mít vše stejné, stále doufám že mi mudr povolí se dál snažit no uvidíme
@Simi11 píše:![]()
![]()
cítím se tak různě, sice nezvracím, ale blbě mi je teda furt. Tedka jsem měla 2 týdny přestávku ale včera to byl zase mazec.
Dneska lepší. Zítra mám zase utz, 2.těhu poradnu, tak jsem zvědavá jak se vyvíjíme. Pevně doufám, že Malíčková ví o čem mluví, protože mám vysazenou veškerou lléčbu, což znamená, že se mi imunita rozjede naplno a ona tvrdí, že od chvíle, kdy je mimino zásobeno z placenty, moje imunita ho neohrozí. no mám obavy…uvidíme uvidíme.
a tebe sleduju, ta cysta na uchu je mazec, asi musíte mít s partnerem za každou cenu to samé
Určitě Malíčková ví co dělá a určo maličká bude v pořátku.., ![]()
@milas píše:
Určitě Malíčková ví co dělá a určo maličká bude v pořátku..,
snad bude v pořádku, ![]()
kdy se rozhodne, jestli vám mudr dovolí snažit se dál?