Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 píše:
ahoj, v jakém car jsi a kde dělali imuno testy. jestli je nedělala malíčková na Karláku nebo Gallová v Plzni, tak imuno prsotě nemáš.
presne tak, svata pravda…co vim, tak Malickova ma jeste lepsi výsledky v lecbe nez Gallova. Jednoznacne bych volila Malickovou, jinak jakobych ani nebyla na imuno vysetreni. Bez vysetreni u primarky Malickove bych se rozhodne do dalších stimulaci a transferu nepoustela.
@sova pálená tak zmen CAR a nebo jim rekni, ze bez toho dal nejdes. Ja mam za sebou 5 potratu nez jsem se dostala k imunologii, byla jsem u dr. Malickove a mam celiakii, nemam jediny priznak. Ted si nadavam, ze jsem na tom netrvala driv, ale uz se stalo a doufam, ze po klesnutiprotilatek to uz bude vse jak ma byt.
@sova pálená píše:
No jo, ale beztak mně bez doporučení neobjednají ne? A v CAR mi beztak doporučení nedají, protože toho mám ještě příliš „málo“ za sebou.
tak at si CAR trhne nohou!!! Je to Tvoje zdravi!!!Ty jim davas tezke peníze za IVF a oni Ti budou ještě delat dusno, ze Ti nedaji doporuceni na vysetreni??? Urcite bych tam nezustala ani minutu uz! Udelala bych jim tam takovy cirkus za takove jednani, ze by na to v zivote nezapomeli.
@sova pálená a hysteroskopii za sebou máš? To by třeba taky mohl být důvod. Pokud jsi z Brna, zvážila bych, zda nepřejít do Reprofitu, jsou špička.
Holky, udělala se mi kopřivka a fialové tečky pod kůží. U Pentomeru i Metypredu píší jako možné méně časté nežádoucí účinky. Máte některá zkušenost taky?
S Malíčkovou jsem to zatím neřešila… nechce se mi to přestat brát, když mám teď hodnoty ok… ![]()
@Tinakaterina divný, nikdy jsem nic takovýho neslyšela a nezažila. snad nědo poradí
@Simi11 Chvíli počkám, mám to zatím pár dní, nic jiného mě nenapadá, po čem by to bylo. Kdyžtak jí pak napíšu nebo se zeptám v Reprofitu a ukážu do doktorovi tam.
@Tinakaterina To bude asi nejlepší. Napadá mě akorát alergie??? Opravdu nevím… nežádoucí účinek ![]()
@Tinakaterina píše:
Holky, udělala se mi kopřivka a fialové tečky pod kůží. U Pentomeru i Metypredu píší jako možné méně časté nežádoucí účinky. Máte některá zkušenost taky?
S Malíčkovou jsem to zatím neřešila… nechce se mi to přestat brát, když mám teď hodnoty ok…
Netuším
@sova pálená píše:
No jo, ale beztak mně bez doporučení neobjednají ne? A v CAR mi beztak doporučení nedají, protože toho mám ještě příliš „málo“ za sebou.
No já měla základní imuno to co ty v naprostém pořátky, tyto alergie jsou pouze základní imunologické vyšetření abohužel pro nás…
Tak jsem přišla o 2 ivf neúspěšné a mražáčky se rozpadli.
Léčba Malíčkové bohužel ukázala vysoké TNF alfa a vidíš chytli se ale ZT a výsledky ještě horší takže znova léčba.
Holky dnes mám za sebou magnetickou rezonanci celého těla a zítra kapák zase auuuuu, a pak odpoledne 1 injekce Dexanedu.
@milas ja jsem mimo, na co ti delali tu MRI. A proc kapacky??? To je porad neco, jako by to imuno nestacilo…
@panikralickova píše:
@milas ja jsem mimo, na co ti delali tu MRI. A proc kapacky??? To je porad neco, jako by to imuno nestacilo…
Nedoslýchavost, stráta sluchu 32% pravé ucho, proto minulý měsíc BERu vyšetření nervu v uchu, k tomu kapačky od pondělí mám chodit každý den ale už včera mi to píchali na po 4, ale žily praskají tak pravděpodobně mi to budou pichat do nohy… taky ucho agapurin mi dávaj do kapaku.
No a i k vůli tomu MRI, cekého těla kupodivu i pro mě překvápko
@panikralickova píše:
@milas ach jo. To je mi lito
Neboj byde líp