Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
@Simi11to věřím
ono je to možná srandovní, ale mně v noci fakt už tekly slzy, je to hrozný jak se mu to zhoršilo a fakt to není sranda, vždycky jsem se divila, že tchýně a tchán spí odděleně, vůbec se už nedivím! ![]()
Jé já to nemyslela zle.Taky mě chlap chrápal, ale jak přestal kouřit tak je to dobrý, chrápe jen vyjímečně ![]()
@Fíífía píše:
Jé já to nemyslela zle.Taky mě chlap chrápal, ale jak přestal kouřit tak je to dobrý, chrápe jen vyjímečně
jééé to já to tak nevzala nijak špatně
jen mě to pěkně štve. snad pujde k doktorovi ![]()
Tak to je dobře ![]()
Teď jsem se objednala k Mal.,tak to mám na 4.11.,to budu už po 9.injekci.
Koncem října tam nejsou, asi 14 dní, mají prý prázdniny ![]()
@Fíífía píše:
Tak to je dobře
Koncem října tam nejsou, asi 14 dní, mají prý prázdniny
to je dobrý vědět, protože k ní mám jít taky na kontrolu ve 20 tt a screening mám 13.10. takže to by askorát tak vycházelo. no asi se nic nezblázní, když pujdu až v listopadu.
4.11. budu držet palce, uvidíš, že to uteče jako voda. ![]()
Snad to uteče, zatím udělám vánoční úklid, kdyby náhodou jsme šly ještě letos na KET, tak ať mám hotovo. ![]()
Určitě ve st.29.10.tam není, tak si myslím že už od pondělí 27.Pak tam je od 3.11.ale ješte bez Prochazkovy.No tak jak na to teď koukám, tak tam není snad jen jeden týden v říjnu, a ne 14 dní ![]()
Určitě ty to ještě stihneš v tom říjnu ![]()
@Fíífía píše:
Snad to uteče, zatím udělám vánoční úklid, kdyby náhodou jsme šly ještě letos na KET, tak ať mám hotovo.
Určitě ve st.29.10.tam není, tak si myslím že už od pondělí 27.Pak tam je od 3.11.ale ješte bez Prochazkovy.No tak jak na to teď koukám, tak tam není snad jen jeden týden v říjnu, a ne 14 dní
Určitě ty to ještě stihneš v tom říjnu
paráda 14.10. ji napíšu a objednám termín. ![]()
@Simi11 píše:
já to samý, ale jen tím, že můj chlap hrozně chrápe, jsem tak na..aná![]()
už nevím co s ním. už chrápe ve všech pozicích
![]()
![]()
normálně ode dneška spí v obejváku. takhle naštvaná jsem dlouho nebyla
Můj nechrápe…
@Fíífía píše:
Tak to je dobře
Koncem října tam nejsou, asi 14 dní, mají prý prázdniny
Jeee to já byla loni 4.11 přesně poprvé u Malíčkové tak jsem zvědavá jak dopadnem teď v říjnu.
Zítra mě čeká už 4 injekce
To nevim, mne nebolela, ale minuly patek a vcera mne tak strasne bolela a to nic neberu:-( asi tlak:-(
@Simi11 píše:
To nevim, mne nebolela, ale minuly patek a vcera mne tak strasne bolela a to nic neberu:-( asi tlak:-(
Tak to bude adi vážně tlakem protože už je to ok
Ahojik holky, Promiňte, ze sem letpzu, mám prosbu, jak se múzu objednat k doktorce, tel mi nikdo nebere.Moc dekuji ![]()