Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
10.7.15 12:45
@milas píše:
Vidí něco už na utz ale maličké, dnes cokokiv sním už mě bolí děsně žaludek, a podle popisu testu mi řekl gyndař je vy jste těhotná, tak skudíme utz ale dutinka je malučká dál brát všechny léky a vše a dáme šanci mrňouskovi a od 5 rána lítám furt čůrat a žalydek po jídle bolí a bolí

No tak jupiiiii, držím vsechno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.7.15 12:50
@Simi11 píše:
No tak jupiiiii, držím vsechno :hug:

no taky se bojím uvěřit ale opravdu to vypadá nadějně ve čtvrtek jdu na utz znovu leky nemám vysazovat, a prostě ví že tam cvrček je i když je moc malinký viděla jsem bublinku ale příští týden už má být gestační váček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.7.15 13:02
@milas píše:
no taky se bojím uvěřit ale opravdu to vypadá nadějně ve čtvrtek jdu na utz znovu leky nemám vysazovat, a prostě ví že tam cvrček je i když je moc malinký viděla jsem bublinku ale příští týden už má být gestační váček

Přesně tak. Malinký teď musí být, musí postupně růst miláček. Test už dělat nebudeš? Hlavně na sebe dávej pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.7.15 13:18
@Simi11 píše:
Přesně tak. Malinký teď musí být, musí postupně růst miláček. Test už dělat nebudeš? Hlavně na sebe dávej pozor!

Mebím memám se stresovat ani testem ani krví možná test ještě jeden skusím.
Ano musí bobánek růst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
10.7.15 14:54

@milas Držíme s malým pěsti! Ať bobek bojuje a pěkně roste! Sice je blbé, že je ti špatně, ale to přejde za pár měsíců ;) A za to to opravdu stojí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
10.7.15 14:57

@panikralickova Ty jo, tak to já si nemám vůbec co stěžovat! Jsi dobrá, že takto bojuješ. My to nemáme ideální, ale jen z části si dokážu přestavit to, co prožíváš a musí to být příšerné! Ale jsi výborná máma, že se tak snažíš! A co ti mgr. Kejiková radila, jestli se můžu zeptat… my totiž pořád s tím sáním bojujeme - cvičíme taky zatím Bobatha v Motole, tak uvidíme… Ale je to jak na houpačce - jednou je to lepší, další den to do něj musím tou stříkačkou doslova lít… naštěstí zase začal alespoň trošku polykat a nedusí se u toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.7.15 15:03

Holky je normální když břicho bolí jak na ms? já se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 15:06

@veveruschka já jsem s ni řešila až dítě rok a půl staré. Jestli chodíš do Motola, tak tam dělají také tu Orofacialni stimulaci, možná i u malinkych miminek. Poptej se na to.
Pak ještě je v Praze mgr. Mercelova - působí v KDDL a na Finiatricke klinice (objednaci lhůta v radu měsíců, ale můžeš to zkusit) a ta prý umí i pidi miminka.
Kolik je malému a co konkrétně mate za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 15:07
@milas píše:
Holky je normální když břicho bolí jak na ms? já se bojím
Úplně normální. Já to tak mela první měsíc po ET.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.7.15 15:28
@panikralickova píše: Úplně normální. Já to tak mela první měsíc po ET.

Jooo takže je to normál bokesti břicha atd… ale docela je to nepříjemné ale hlavně aby byl mimis v pořátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
11.7.15 09:56

@milas já si tohle všechno co popiuješ prožila v nemocnici 9DPO jsem byla hospitalizovaná pro krvácení a bolesti břicha. na ultrazvuku nic nebylo a za pár dní bublinka a za dalších pár dní gestační váček - snad to píšu správně zprávu už nemám. Byly to nervy a střídavě mě bolelo břicho a měla jsem větší hlad a žízeň. Nevolnosti přišly myslím v 7 tt. a od té doby musím jíst každé dvě hodiny. mooc ti držím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.7.15 10:17
@Gilmorka píše:
@milas já si tohle všechno co popiuješ prožila v nemocnici 9DPO jsem byla hospitalizovaná pro krvácení a bolesti břicha. na ultrazvuku nic nebylo a za pár dní bublinka a za dalších pár dní gestační váček - snad to píšu správně zprávu už nemám. Byly to nervy a střídavě mě bolelo břicho a měla jsem větší hlad a žízeň. Nevolnosti přišly myslím v 7 tt. a od té doby musím jíst každé dvě hodiny. mooc ti držím pěsti ;)

mám strach vážně opravdu vážně se bojím a dělaji se mi výražky naštěstí nekrvácim vůbec. Bojím se aby minisek rost a štve mě že nechce ať jdu na krev asi si je jistý, bojím bojím.
A co tyva mimisek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.7.15 11:34
@milas píše:
mám strach vážně opravdu vážně se bojím a dělaji se mi výražky naštěstí nekrvácim vůbec. Bojím se aby minisek rost a štve mě že nechce ať jdu na krev asi si je jistý, bojím bojím.
A co tyva mimisek?

Stejně z jedné krve nic nezjistis. Chce to krev obden. Bohužel pro každou co najde// začínají neskutečne nervy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.7.15 12:05
@Simi11 píše:
Stejně z jedné krve nic nezjistis. Chce to krev obden. Bohužel pro každou co najde// začínají neskutečne nervy :,(

To vím počkám do čtvrtku a uvidíme co zbývá věřím. a přemlouvám prcka ať roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.7.15 12:09
@milas píše:
To vím počkám do čtvrtku a uvidíme co zbývá věřím. a přemlouvám prcka ať roste

Ano nic jiného nezbývá. Moc držím palečky. Musí to vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí