Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas píše:
Já ty nervy asi nedám fakt neee, chlap chce odejít mi ze života a neví co bude dál? a tohle i já nejsem včerejší vidím že slábné a jiné značky nic. Bože jak já mám strach… bojím se
Chlap chce odejít?
ježíš tohle mi líto že máš i jinde nervy než s miminkem ![]()
@Simi11 píše:
Chlap chce odejít?ježíš tohle mi líto že máš i jinde nervy než s miminkem
No asi jo, při tom má 2 puberťáky a chtěl hrozně ještě jedno svoje
@milas píše:
No asi jo, při tom má 2 puberťáky a chtěl hrozně ještě jedno svoje
To je na palici, asi každej vztah tyhle nervy kolem těhotenství poznamenal. Manžel vždycky říkal imunologie ať jemu dají antidepresiva, když mě dávali kortikoidy. Bylo to hrozný, ale dali jsme to. Tak uvidíš, vím, že je to blbý, ale nevíš kam tě život nese! Třeba to tak má být, potkáš stejně starého a bude mimino přes všechna vyšetření hned! Nikdy nevíš, ale jestli s tebou nechce být, tak to ať radši jde ne? Ono miminko vztah nezachrání. ![]()
Ach jo, tohle se nečte snadno, moc mě to mrzí. Na druhou stranu ale není nic ještě ztraceno, ten test pořád pozitivní je, sklenice čehokoli opravdu mohla hcg naředit. Moc na tebe myslím, drž se
@Simi11 píše:
To je na palici, asi každej vztah tyhle nervy kolem těhotenství poznamenal. Manžel vždycky říkal imunologie ať jemu dají antidepresiva, když mě dávali kortikoidy. Bylo to hrozný, ale dali jsme to. Tak uvidíš, vím, že je to blbý, ale nevíš kam tě život nese! Třeba to tak má být, potkáš stejně starého a bude mimino přes všechna vyšetření hned! Nikdy nevíš, ale jestli s tebou nechce být, tak to ať radši jde ne? Ono miminko vztah nezachrání.
Mimi nrzachrání to je pravda ale já bych už do chlapa nešla opravdu po těhlech zkušeností už neee a já nejsem na stejně staré chlapy ale už tak ne.
Už si říkame že asi jinak vzdáme úplně snažení 9 pokusů a předtím x let po dojtorech 9let snažení laparky profuky a vše ostatní kolem, pořát se modlím za dropka v bříšku
@milas píše:
Mimi nrzachrání to je pravda ale já bych už do chlapa nešla opravdu po těhlech zkušeností už neee a já nejsem na stejně staré chlapy ale už tak ne.
Už si říkame že asi jinak vzdáme úplně snažení 9 pokusů a předtím x let po dojtorech 9let snažení laparky profuky a vše ostatní kolem, pořát se modlím za dropka v bříšku
@Simi11 píše:dej vědět co dnes moc držím palce.
Bojím se zatím mam jen maxe do proudu moče já mám takový strach
@milas píše:
Bojím se zatím mam jen maxe do proudu moče já mám takový strach
Takže máš zase úplně jiný test než kdykoli předtím? Moc to není smerodatne v porovnávání čárek. Musíš to udělat, co se ma stat se stane…
@Simi11 píše:
Takže máš zase úplně jiný test než kdykoli předtím? Moc to není smerodatne v porovnávání čárek. Musíš to udělat, co se ma stat se stane…
Posílám silu
![]()
Do proudu moče mi ukazuje chybné stanovisko neumím na něj čůrat no a pokud budu mít do půl hoďky maxe tak ho skysím otestovat odlila jsem si moč. Jirka mi ho měl sehnat
@milas píše:
Do proudu moče mi ukazuje chybné stanovisko neumím na něj čůrat no a pokud budu mít do půl hoďky maxe tak ho skysím otestovat odlila jsem si moč. Jirka mi ho měl sehnat
Achjo jasně nech si moc odlitou. klidně dal jak půl hodiny ne? Buď tam hcg je nebo ne. Holka to je nervak
@milas ježiši holka.. já bych tam lupla jinej, pokud máš citlivost 10
mě ty do proudu moči taky nevyhovujou.. nešlo by ho normální ponořit? dyť je to snad jedno, jestli na něj čůráš nebo ho ponoříš, ne?
@Danny77 píše:
@milas ježiši holka.. já bych tam lupla jinej, pokud máš citlivost 10![]()
![]()
mě ty do proudu moči taky nevyhovujou.. nešlo by ho normální ponořit? dyť je to snad jedno, jestli na něj čůráš nebo ho ponoříš, ne?
Obyčejný bohužel nula ale na tym id maxxe je toto
@milas tohle je nějaký špatný test, není tam ani kontrolní čárka.. já být tebou, tak mažu na krev, ať máš jistotu.. moc držím palce
![]()
@milas píše:
Obyčejný bohužel nula ale na tym id maxxe je toto
Souhlasím nevidím ani kontrolní. Teda vlevo je cosi rozpiteho.