Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
7.7.15 20:39
@milas píše:
Já ty nervy asi nedám fakt neee, chlap chce odejít mi ze života a neví co bude dál? a tohle i já nejsem včerejší vidím že slábné a jiné značky nic. Bože jak já mám strach… bojím se

Chlap chce odejít? :nevim: ježíš tohle mi líto že máš i jinde nervy než s miminkem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
7.7.15 20:43
@Simi11 píše:
Chlap chce odejít? :nevim: ježíš tohle mi líto že máš i jinde nervy než s miminkem :zed:

No asi jo, při tom má 2 puberťáky a chtěl hrozně ještě jedno svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.7.15 21:14
@milas píše:
No asi jo, při tom má 2 puberťáky a chtěl hrozně ještě jedno svoje

To je na palici, asi každej vztah tyhle nervy kolem těhotenství poznamenal. Manžel vždycky říkal imunologie ať jemu dají antidepresiva, když mě dávali kortikoidy. Bylo to hrozný, ale dali jsme to. Tak uvidíš, vím, že je to blbý, ale nevíš kam tě život nese! Třeba to tak má být, potkáš stejně starého a bude mimino přes všechna vyšetření hned! Nikdy nevíš, ale jestli s tebou nechce být, tak to ať radši jde ne? Ono miminko vztah nezachrání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
7.7.15 23:27

Ach jo, tohle se nečte snadno, moc mě to mrzí. Na druhou stranu ale není nic ještě ztraceno, ten test pořád pozitivní je, sklenice čehokoli opravdu mohla hcg naředit. Moc na tebe myslím, drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.7.15 00:04
@Simi11 píše:
To je na palici, asi každej vztah tyhle nervy kolem těhotenství poznamenal. Manžel vždycky říkal imunologie ať jemu dají antidepresiva, když mě dávali kortikoidy. Bylo to hrozný, ale dali jsme to. Tak uvidíš, vím, že je to blbý, ale nevíš kam tě život nese! Třeba to tak má být, potkáš stejně starého a bude mimino přes všechna vyšetření hned! Nikdy nevíš, ale jestli s tebou nechce být, tak to ať radši jde ne? Ono miminko vztah nezachrání. :nevim:

Mimi nrzachrání to je pravda ale já bych už do chlapa nešla opravdu po těhlech zkušeností už neee a já nejsem na stejně staré chlapy ale už tak ne.
Už si říkame že asi jinak vzdáme úplně snažení 9 pokusů a předtím x let po dojtorech 9let snažení laparky profuky a vše ostatní kolem, pořát se modlím za dropka v bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.7.15 06:34
@milas píše:
Mimi nrzachrání to je pravda ale já bych už do chlapa nešla opravdu po těhlech zkušeností už neee a já nejsem na stejně staré chlapy ale už tak ne.
Už si říkame že asi jinak vzdáme úplně snažení 9 pokusů a předtím x let po dojtorech 9let snažení laparky profuky a vše ostatní kolem, pořát se modlím za dropka v bříšku
:hug: dej vědět co dnes moc držím palce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.7.15 06:54
@Simi11 píše: :hug: dej vědět co dnes moc držím palce.

Bojím se zatím mam jen maxe do proudu moče já mám takový strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.7.15 07:07
@milas píše:
Bojím se zatím mam jen maxe do proudu moče já mám takový strach

Takže máš zase úplně jiný test než kdykoli předtím? Moc to není smerodatne v porovnávání čárek. Musíš to udělat, co se ma stat se stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.7.15 07:08
@Simi11 píše:
Takže máš zase úplně jiný test než kdykoli předtím? Moc to není smerodatne v porovnávání čárek. Musíš to udělat, co se ma stat se stane…

Posílám silu :hug: :hug: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.7.15 07:09

Do proudu moče mi ukazuje chybné stanovisko neumím na něj čůrat no a pokud budu mít do půl hoďky maxe tak ho skysím otestovat odlila jsem si moč. Jirka mi ho měl sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.7.15 07:27
@milas píše:
Do proudu moče mi ukazuje chybné stanovisko neumím na něj čůrat no a pokud budu mít do půl hoďky maxe tak ho skysím otestovat odlila jsem si moč. Jirka mi ho měl sehnat

Achjo jasně nech si moc odlitou. klidně dal jak půl hodiny ne? Buď tam hcg je nebo ne. Holka to je nervak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
8.7.15 08:01

@milas ježiši holka.. já bych tam lupla jinej, pokud máš citlivost 10 :hug: :hug: :hug: mě ty do proudu moči taky nevyhovujou.. nešlo by ho normální ponořit? dyť je to snad jedno, jestli na něj čůráš nebo ho ponoříš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.7.15 08:29
@Danny77 píše:
@milas ježiši holka.. já bych tam lupla jinej, pokud máš citlivost 10 :hug: :hug: :hug: mě ty do proudu moči taky nevyhovujou.. nešlo by ho normální ponořit? dyť je to snad jedno, jestli na něj čůráš nebo ho ponoříš, ne?

Obyčejný bohužel nula ale na tym id maxxe je toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
8.7.15 08:30

@milas tohle je nějaký špatný test, není tam ani kontrolní čárka.. já být tebou, tak mažu na krev, ať máš jistotu.. moc držím palce :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.7.15 08:35
@milas píše:
Obyčejný bohužel nula ale na tym id maxxe je toto

Souhlasím nevidím ani kontrolní. Teda vlevo je cosi rozpiteho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí