Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 píše:
veledůležitá otázka, je to všechno použito na tu samou značku testu?
mamatesty jsou křápy.
správně věřít věřit. pořád až do porodu a potom jakbysmet![]()
Bohužel byli to testy Dr. Max. Teď jsem udělala v pokedne jiný a je úplně bílý, ach joooo
@milas píše:NAC STAHOVAT KALHOTY…
Bohužel byli to testy Dr. Max. Teď jsem udělala v pokedne jiný a je úplně bílý, ach joooo
@Simi11 píše:
NAC STAHOVAT KALHOTY…
Věř mi, ráno moudřejšího poledne v tomto případě platí dvojnásob. Hodně jsi pila je jasny že čárka není. Hcg je ještě malinký.
Zítra ráno test a šup sem s ním.
Jasně já se tak sakra bojím
@milas píše:Tak
@milas píše:
Ani nevíš jak já ti rozumím. Vybavuje si svoje nervy. Bohužel to nikdo neovlivní pravdou je ze miminku těmhle nervama nepomůžes ale já měla nervy celý tehu a mimo je o 2 měsíce napřed před vrstevníkama. Takže zkus se nad to povznést malinko, věř maličkovy to mi hodně pomáhalo.
@milas Přesně tak, jak píše Simi, věř Malíčkové…A mně testy nesílily každý den…až v dlouhodobějším horizontu se to vybarvovalo a malý spí vedle mě. Takže je čas. Neboj! A jak píšeš, nic s tím neuděláš - pokud to tak má být, tak to tak bude! Věř mu a povzbuzuj ho duševně, ať se má miminko dobře… teď má nelehký úkol před sebou, tak na něj mysli!
Takže fotka ještě jednou po zaschnutí jsou téměř oba stejní potíž je v tom že je jsou to dva dny kdyby den ale vážně dva dny
@milas píše:Žádná fotka tu neniiiii
Takže fotka ještě jednou po zaschnutí jsou téměř oba stejní potíž je v tom že je jsou to dva dny kdyby den ale vážně dva dny
@Simi11 píše:
A to je ti málo že je silnější???
Mrkni na moje jsem myslela že mě 10 den klapne. Zřejmě jsem se víc večer napilanebo prostě bylo min barvy v testu. pokud pozítří nebude silnější až potom bych silela
Simi ty jsi měla taky téměř stéjné 9 a 11 ale růžovější
Jasně takhle je to viditelné slabší. Spíš je nutný aby to bylo zítra prostě silnější a vyloučilo se že to vzdalo. Snad ses jen víc napila
máš test? Já to snad do zítra nevydrzim ![]()
No právě že dr maxe nemám už jestli nemám počkat na čtvrtek a v pátek zajít na krev, jedině co bylo v noci jsem vypila o skleničku víc magnezia…
Jí bych si tak přála ať sílí ach jo je to poslední pokus
Koukala jsem na tabulku měla bych být 4+3 a pozitivní hcg můžu mít klidně 5-18 na spodní hranici a někdy testy se ukazují silnější až po 3 dnech já se tak bojím
@milas píše:
Koukala jsem na tabulku měla bych být 4+3 a pozitivní hcg můžu mít klidně 5-18 na spodní hranici a někdy testy se ukazují silnější až po 3 dnech já se tak bojím
Já měla 6 den po KET hcg 7. Musíš mu verit
sklenice mg to mohla udělat! Nic už nepiš, necurej a nech si to na ráno. Aspoň od půl noci do 7 jo?
Já ty nervy asi nedám fakt neee, chlap chce odejít mi ze života a neví co bude dál? a tohle i já nejsem včerejší vidím že slábné a jiné značky nic. Bože jak já mám strach… bojím se