Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Testovala jsem někdy od 5 dne. Ale pozor!!! Fotky upravované. V reálu byla čárka stejná s tvou ![]()
@Simi11 píše:
Prvňáčky!!! Není to slabé!!!
Chceš vidět můj 9 den po KET?
Ježíši co jsem to psala? Můj mobil změnil slovo prdlacky na Prvňáčky ![]()
@Simi11 píše:
Ježíši co jsem to psala? Můj mobil změnil slovo prdlacky na Prvňáčky
Taky jsem si říkala co to má být?
@Simi11 píše:
Ježíši co jsem to psala? Můj mobil změnil slovo prdlacky na Prvňáčky
Krásné čárky opravdu a tobě taky k Terezce pomohl jen dexamed že? já bojím bojím
@milas píše:
Krásné čárky opravdu a tobě taky k Terezce pomohl jen dexamed že? já bojím bojím
Jojo pouze děláme. Je zázračny já se bála celý tehu. Furt jsem si říkala po srdíčku se nebudu bát. Pak po screeningu, pak ve druhém trim atd atd. Do toho 32tt jsem se bála a potom porodu ![]()
@Simi11 píše:
Jojo pouze děláme. Je zázračny já se bála celý tehu. Furt jsem si říkala po srdíčku se nebudu bát. Pak po screeningu, pak ve druhém trim atd atd. Do toho 32tt jsem se bála a potom porodu
Ty bláho asi to budeme mít stejné sice chlap je slepý nevidí to tvrdí že to bude hokčička a já mám tušení hned od zavedení že to bude kluk jak buk
@milas píše:
Ty bláho asi to budeme mít stejné sice chlap je slepý nevidí to tvrdí že to bude hokčička a já mám tušení hned od zavedení že to bude kluk jak buk
Já měla taky jistotu že je to kluk a byla to holka
Jo a ta první věta měla být jojo pouze dexamed. Musím tu měnící funkci v mobilu nějak zrušit ![]()
@Simi11 píše:
Já měla taky jistotu že je to kluk a byla to holkaJo a ta první věta měla být jojo pouze dexamed. Musím tu měnící funkci v mobilu nějak zrušit
To jsem pochopila že to byl dexamed.
Tak mě je to úplně jedno hlavně ať tam je celých 9 měsíců a je zdravé
@milas Držíme s malým pěsti! Mám velikou radost a přesně tak - hlavně, ať je nejdřív srdíčko na UZ, pak dobrý screening, pak další UZ, pak hranice, kdy mimča zachraňují a pak pohodový porod… ale uteče to - když se na to dívám zpětně
A pak člověk bude vzpomínat, jak to bylo fajn, když byl těhotný…
@veveruschka no no kéž by čárečka konečně sílilia. Jak se mate s malým?
@milas No, malý málo pil - ještě míň v těch vedrech, tak jsme se z bytu museli evakuovat ke tchánům. No, jako tady je to lepší, ale doma je doma… Ale malý alespoň pije a spí - v tom vedru nespal a byl hotový…
@milas je tam! Ja mela podobnou. Malickova v kombinaci s reprofitem dokazi zazraky.
@veveruschka píše:
@milas No, malý málo pil - ještě míň v těch vedrech, tak jsme se z bytu museli evakuovat ke tchánům. No, jako tady je to lepší, ale doma je doma… Ale malý alespoň pije a spí - v tom vedru nespal a byl hotový…
No super pro malého přece vydržíš vše!!! vto zvládneš holka a malý bude šikulka naučí se a půjde to.
@Gilmorka píše:
@milas je tam! Ja mela podobnou. Malickova v kombinaci s reprofitem dokazi zazraky.
Myslíš zítra asi testnu a budu psát Malíčkové
jo jo kéž by brouček sílil.