Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
20.6.15 22:26
@estrela píše:
@milas může a nemusí, záleží jak na co reaguješ a jaké máš výsledky.

Aha tak to joo já už mám 10,5 měsíce dexamed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
21.6.15 08:11
@Gilmorka píše:
@Papia mne prave o magnezku nikdo nic nerikal, v nemocnici ho davali tehulim ale s pokrocilejsim tehotenstvim.

ja na zacatku brala trosku min, ale pocitam ze tak 12tt plnou palbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
21.6.15 09:42

@milas až 8.7. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
21.6.15 10:35

Holky a vy si můžete píchat dexamed samy??? Mne rekla Maličková, at bud chodázím k ním, nebo mně bude píchat sestřička tady u nas…vám řekla, že to je možné si to aplikovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
21.6.15 10:40

@estrela tak to moc gratuluji k tehu!! :-) koukala jsem na tvůj podpis a zjistili hned na zacatku, ze mas spatnou imunitu? a jak dlouho jste to lečili? už más chlapecka, to je moc super…my se v tom uz placame pekne dlouho a to bylo spousty neúspěšných pokusu i když imuno jsme mela ok..a ted po 2 letech hodne spatne..pozitivni TNF Alfa..jen jsem byla prekvapena, ze se ta imunita muze po 2 letech takhle zbortit?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.6.15 17:01
@adulina píše:
Holky a vy si můžete píchat dexamed samy??? Mne rekla Maličková, at bud chodázím k ním, nebo mně bude píchat sestřička tady u nas…vám řekla, že to je možné si to aplikovat??

vyjímečně, když tam nebyla km, tak mi řekla, at si píchnu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.6.15 20:24
@Gilmorka píše:
@milas až 8.7. :roll:

Ty jo to je dlouhá doba a yo jdeš ke svému nebo ještě do RF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.6.15 20:26
@adulina píše:
@estrela tak to moc gratuluji k tehu!! :-) koukala jsem na tvůj podpis a zjistili hned na zacatku, ze mas spatnou imunitu? a jak dlouho jste to lečili? už más chlapecka, to je moc super…my se v tom uz placame pekne dlouho a to bylo spousty neúspěšných pokusu i když imuno jsme mela ok..a ted po 2 letech hodne spatne..pozitivni TNF Alfa..jen jsem byla prekvapena, ze se ta imunita muze po 2 letech takhle zbortit?? 8o

No mě se sbortila během pár měsíců i když jsem brala kortikoidy bohužel no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
21.6.15 21:12

@adulina imunita se zjistila až po potratu. Řekla jsem, že do dalšího pokusu bez tohoto vyšetření nejdu. Bylo to správné rozhodnutí. Léčit jsem se začala v prosinci 2012, no spíše leden 2013, protože to už byl konec toho prosince. A v červenci 2013 jsem otěhotněla Jinak ještě před potratem jsme se snažili cca rok. Doma a pak CAR. Mě nikdy nic nebylo a skoro ve 40 se dozvím, že mám autoimunitní nemoc…mimo jiné. Dexamed mi píchala Malíčková, já byla na nemocenské, tak jsem to brala jako „výlet do Prahy“ a když nemohla, tak obvodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.6.15 21:58
@estrela píše:
@adulina imunita se zjistila až po potratu. Řekla jsem, že do dalšího pokusu bez tohoto vyšetření nejdu. Bylo to správné rozhodnutí. Léčit jsem se začala v prosinci 2012, no spíše leden 2013, protože to už byl konec toho prosince. A v červenci 2013 jsem otěhotněla Jinak ještě před potratem jsme se snažili cca rok. Doma a pak CAR. Mě nikdy nic nebylo a skoro ve 40 se dozvím, že mám autoimunitní nemoc…mimo jiné. Dexamed mi píchala Malíčková, já byla na nemocenské, tak jsem to brala jako „výlet do Prahy“ a když nemohla, tak obvodní.

No toto, já mám. Prahu z ruky já chodím. k obvodního sestřička o vánocích mi to píchl chlap a celkem v poho zvládl to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
22.6.15 06:35

@milas ke sve gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
22.6.15 21:44
@Gilmorka píše:
@milas ke sve gyn.

Aha tak to joooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
23.6.15 08:07

@Gilmorka já byla v 6+6 a už bylo i :srdce: A ještě si chci zaběhnout asi v příštím týdnu a rovnou i pro průkazku (abych měla ještě info před 1. screeningem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
23.6.15 08:09

Holky, už mám první injekci imunoglobulinů za sebou…teď každý týden. Už mám rozpíchaný břicho a ještě budu mít i zadek :mrgreen: :lol:
Jooo, a prim. má druhý týden v červenci dovolenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.6.15 08:50

@bunnysek
neboj, pichance zvladnes levou zadni- to je to nejmensi ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...