Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 jáááááááá, jáááááááááááááááááá niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic
![]()
jj, udělám, není problém
Oslík je velký taky těch +/-30 cm a udělat ho v barvičkách není problém (jen bude trošku šílenej
)
@Gilmorka neboj
Myslíš jako imunoglobuliny? Myslím, že kvůli miminku vymyslíte, jak to zvládnete a zvládnete! ![]()
@Gilmorka
dyt muzes pripadne jezdit do Prahy sama- budes uz vedet kudy, tak to krasne zmaknes…a kdo vi jestli to vubec bude potreba-uvidis az po vysledcich…treba sem ani nebudes muset dojizdet ![]()
@bunnysek píše:
@Simi11 jáááááááá, jáááááááááááááááááá niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic![]()
![]()
jj, udělám, není problémOslík je velký taky těch +/-30 cm a udělat ho v barvičkách není problém (jen bude trošku šílenej
)
Miluje barvy, oranzovou cervenou a tak. Treba kebuli nechat sedou a zbytek barevnej. 30 cm je super ![]()
Ja se konecne dovolala km a prochazkova ma do 29.6.dovcu tak az pak. Jdu na kontrolni krev po porodu.
@Simi11 jasný, napíšu si tě a pak se domluvíme
Chceš ho Terezce k svátku, že? ![]()
Já jdu ke KM 30.6. ![]()
A něco Vám prozradím, holky, já nějakým zázrakem otěhotněla
Podle UTZ zítra začínáme 9tt. Píchám si Clexane, mám navýšené kortikoidy a zítra by měly být všechny výsledky krve a uvidí se, zda mi nasadí imunoglobuliny… Tak snad všechno bude v pořádku, ťuk ťuk ťuk… Držte nám pěsti!!! ![]()
@bunnysek ty bláho!!! To je zpráva dne. Potichounku gratuluju ![]()
@bunnysek píše:
@Simi11 jasný, napíšu si tě a pak se domluvímeChceš ho Terezce k svátku, že?
Ano ano ![]()
@bunnysek píše:
Já jdu ke KM 30.6.
A něco Vám prozradím, holky, já nějakým zázrakem otěhotnělaPodle UTZ zítra začínáme 9tt. Píchám si Clexane, mám navýšené kortikoidy a zítra by měly být všechny výsledky krve a uvidí se, zda mi nasadí imunoglobuliny… Tak snad všechno bude v pořádku, ťuk ťuk ťuk… Držte nám pěsti!!!
Paneboze paneboze 9 tt??? To uz je Druhy mesic!!! Gratulujuuuuu☺
Nadhera to se bude mit miminecko krasnych hracek ![]()
@bunnysek píše:
Já jdu ke KM 30.6.
A něco Vám prozradím, holky, já nějakým zázrakem otěhotnělaPodle UTZ zítra začínáme 9tt. Píchám si Clexane, mám navýšené kortikoidy a zítra by měly být všechny výsledky krve a uvidí se, zda mi nasadí imunoglobuliny… Tak snad všechno bude v pořádku, ťuk ťuk ťuk… Držte nám pěsti!!!
Super super moc moc gratuluji…
@Simi11
gratuluji a držím pěsti ![]()
@milas coooo?
holkyyy výsledky jsou dobré stačí mi injekční subcuvia ![]()
@Gilmorka píše:
@Simi11gratuluji a držím pěsti
![]()
@milas coooo?
holkyyy výsledky jsou dobré stačí mi injekční subcuvia
No parada, to jsou dnes same skvele zpravy. Milas tak co???