Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka píše:
Ahoj holky ani hjsem vam nedala vedet jsem v nemocnici. Mela jsem pozitivni test ale krvacela jsem a bolelo mme bricho. Hcg je zatim 500 a tak me asi pusti az bude něco videt v deloze. No a pak se snad dostanu na kontrolu k pani doktorce.
Jezisi tak se drz, nedalas vedet, ze jsi tehotna. Kolikaty den jsi mela hcg 500? Pak jeste nejakou hodnotu nabirali?
@Gilmorka píše:
10 den jsem mela 131, 13 den okolo píše: Více
To je v poradku. Chtelo bu to znat jeste treba hodnotu 15 den. Videt v deloze by mrlo byt kolem 1500 co si pamatuju. Drzim palecky at je to tam kde ma byt. To by byl dalsi uspech ![]()
@Gilmorka píše:
Ahoj holky ani hjsem vam nedala vedet jsem v nemocnici. Mela jsem pozitivni test ale krvacela jsem a bolelo mme bricho. Hcg je zatim 500 a tak me asi pusti az bude něco videt v deloze. No a pak se snad dostanu na kontrolu k pani doktorce.
Drž se to vypadá že mimisek bude tam kde má být snad, a pak bude vše ok
@Gilmorka držím pěsti, ať je mimísek na správném místě a také ať si brzy doma ![]()
@milas citim se dobre jakobynic mám jen porad hlad a trosku nervy ale za to muzou doktori
@Gilmorka píše:
@milas citim se dobre jakobynic mám jen porad hlad a trosku nervy ale za to muzou doktori
To mě tehdy bylo už furt z každého jídla jsem
, neboj bude to dobré
Prosím, vy které berete delší dobu kortikoidy…
Vím od Malíčkové, že po 6 měsících se má udělat přestávka, ale netuším na jak dlouho. Budu jí samozřejmě psát, nebudu si to „ordinovat sama“, ale než dostanu „oficiální“ odpověď od ní, ptám se zde.
Díky!
@panikralickova píše:
Prosím, vy které berete delší dobu kortikoidy…
Vím od Malíčkové, že po 6 měsících se má udělat přestávka, ale netuším na jak dlouho. Budu jí samozřejmě psát, nebudu si to „ordinovat sama“, ale než dostanu „oficiální“ odpověď od ní, ptám se zde.
Díky!
Já měla první dexamed v srpnu 2014 a beru ho pořád do dnes teď už zase budu každý týden
@milas a Malickove to neva? Já si prave pamatuji, ze mi kladla na srdce nebrat déle než 6 měsíců. Samozřejmě, pokud člověk otehotni, tak je to jiná story.
@panikralickova píše:
@milas a Malickove to neva? Já si prave pamatuji, ze mi kladla na srdce nebrat déle než 6 měsíců. Samozřejmě, pokud člověk otehotni, tak je to jiná story.
No já se dostávala dlouho do toho stadia kde jsem teď akorát jsem měla v dubnu na výběr buť do konce června ket nebo tehdy přerušení léků ale tak jsem si vybrala teď ten ket, léky jsem brala co 2 týdny a teď už co týden a uvidíme co po // to až v červenci ![]()