Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2611
27.5.15 20:14

@Drbna777 ahoj, Imunnor bral můj syn v pěti letech asi pul roku (každý týden jednu lahvičku) na zvýšenní imunity a pomohlo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
28.5.15 08:00

@milas 3 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
28.5.15 08:02

@Veruu11 jj utika to hrozně pomalu, mám strach i kdyžvím, že bych měla být v pohodě tak to nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
28.5.15 08:58

@veveruschka
tak kde pak te mame :?: :hug: - ja uz chci videt Krystuvka :mavam: :srdce: :srdce: :srdce:

jinak ostatnim drzim a palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
28.5.15 09:29
@Papia píše:
@veveruschka
tak kde pak te mame :?: :hug: - ja uz chci videt Krystuvka :mavam: :srdce: :srdce: :srdce:jinak ostatnim drzim a palce :mavam:

Ahaaa takze Krystufek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
28.5.15 09:29
@Hanka548 píše:
@Drbna777 ahoj, Imunnor bral můj syn v pěti letech asi pul roku (každý týden jednu lahvičku) na zvýšenní imunity a pomohlo to :)

Tak budu doufat, že to zabere. Já beru 2 x týdně lahvičku. Zatím na 5 týdnů a pak kontrolní náběry. Teď zkouším bezlepkovou dietu, prý to může také pomoc při léčbě zánětu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
28.5.15 10:26

@Papia @Simi11 Ahoj holky. Je to děs. Kryštůfek je v pořádku… ale… Je to boj. Hlavně s kojením - příšerné to je. Bojujeme. Sice je plně kojený, ale když je problém, tak bych mu nejraději nacpala „Sunar“ - tedy u nás Bebu HA - kterou do něj začali cpát v porodnici, kdy jsem neměla mlíko, protože se mi to spustilo později kvůli císaři. Pak neuměl sát - tak jsme zkoušeli všechno. Tu bitvu jsme vybojovali - že teda saje, ale prostě u toho pořád usíná. Takže musím mlíko odstříkávat. A pak mu ho ohřát a dát hadičku k bradavce a přes stříkačku mu to přidávát. Prostě je to velká akce. Že nedělám nic jiného. Jen jsem šíleně unavená.

A nezlobte se, ale na veřejném foru se mi moc fotky dávat nechtějí. Takže kdyžtak do zpráv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
28.5.15 11:35
@veveruschka píše:
@Papia @Simi11 Ahoj holky. Je to děs. Kryštůfek je v pořádku… ale… Je to boj. Hlavně s kojením - příšerné to je. Bojujeme. Sice je plně kojený, ale když je problém, tak bych mu nejraději nacpala „Sunar“ - tedy u nás Bebu HA - kterou do něj začali cpát v porodnici, kdy jsem neměla mlíko, protože se mi to spustilo později kvůli císaři. Pak neuměl sát - tak jsme zkoušeli všechno. Tu bitvu jsme vybojovali - že teda saje, ale prostě u toho pořád usíná. Takže musím mlíko odstříkávat. A pak mu ho ohřát a dát hadičku k bradavce a přes stříkačku mu to přidávát. Prostě je to velká akce. Že nedělám nic jiného. Jen jsem šíleně unavená.A nezlobte se, ale na veřejném foru se mi moc fotky dávat nechtějí. Takže kdyžtak do zpráv ;)

jako bys mi mluvila z duse!
Ja ti vydrzela asi 2 tydny, hned kazdy vecer 3 hodiny rvala a mela koliky. Bolelo ji nricho, vyzkoudeli jsme uplne vse:-(
Prestala jsem skoro jist prptoze jsem si myslela, ze ji to nesedi.
HRUZA. Predla jsem na bebu a aspon ja byla spokojena.
Dnes mame zachvat kvuli zubum, jdeme vykoupit lekarnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
28.5.15 17:48

@veveruschka
tak to drzim palce at se to nejak srovna-ja mela mlika dost- ale taky nam to pekne trvalo nez jsme se s malou sladily-hlavne v noci vstavat, odtrikavat, pak ji dat- prsa jsem mela preplnena, no des-2× nabeh na zanet- bolest jako pra…ale ted uz je to ok
ted tedy zkousime uz mrkev a cuketu-ale mliko je mliko ;)

@Simi11
zuby 8o u nas jeste ani naznak nejakeho tesaku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
28.5.15 21:35

@Simi11 @Papia Holky, je to fakt krize. Dnes opět brečím a jsem na pokraji zhroucení. Měla bych spát, ale místo toho myslím na to, jak jsem strašně neschopná. Prostě totálně kontraproduktivní jsem…

Já doufám, že se to zlepší. Přeji si, aby už nám bylo víc a já mohla dát jen normální jídlo a nemusela toto řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
28.5.15 21:58

Ahoj holky, řešíte některá s paní doktorkou protilátky proti spermiím? Jestli ano, jaké máte hodnoty. Já mám jen lehce zvýšené, ale i přesto se mi nedaří přes dva roky otěhotnět. Zajímalo by mě, jestli to Maličková léčí jinak než v Podolí, kde mi dali Prednison a jaké dává na to léky a jak je snášíte. Děkuju za zprávu a všechny rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
28.5.15 22:09
@veveruschka píše:
@Simi11 @Papia Holky, je to fakt krize. Dnes opět brečím a jsem na pokraji zhroucení. Měla bych spát, ale místo toho myslím na to, jak jsem strašně neschopná. Prostě totálně kontraproduktivní jsem…Já doufám, že se to zlepší. Přeji si, aby už nám bylo víc a já mohla dát jen normální jídlo a nemusela toto řešit.

Ano mela ksem z toho taky regulrrni depresi. Bud to das, nebo se na kojeni proste vykasli. Spokojena mama = sppkojeny dite, v opacnym pripade to ma nej prenasis a bude plaKat. Nase Terezka vubec mespala a furt brecela, otresny. Kolotoc o nwvyspalosti ani nemluvim a jeste vsichni radili, hlavne tchyne :cert:
Chodili na navstevu, divili se, ze chci aby nikdo nemel rymu aby to nechytla mala atd. Porad v nervech a hlavne ja hladovA. Po vysazeni kojeni, jsem zacala jist a nylo to o dost lepsi. Mala po umelym krasme 4 hodiny v kuse spala.

Pardon za preklepy, pisu z mobilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.5.15 23:21
@veveruschka píše:
@Simi11 @Papia Holky, je to fakt krize. Dnes opět brečím a jsem na pokraji zhroucení. Měla bych spát, ale místo toho myslím na to, jak jsem strašně neschopná. Prostě totálně kontraproduktivní jsem…Já doufám, že se to zlepší. Přeji si, aby už nám bylo víc a já mohla dát jen normální jídlo a nemusela toto řešit.

To zvládneš někdtmy se stává že mimi nechce mateřské mlíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
29.5.15 07:28

@veveruschka
i ja brecela…a to jsem mlika mela dost-ikdyz se mi take udelalao az pozdeji, jak jsem byla 2 dny na jip…hlavne jsem malou skoro neunesla, jak jsem pred tim jen 4 mesice lezela…strasne me bolej celej clovek a proste jsem to nedavala…ale vydrz, urcite se vse zlepsi-ted uz ani nevim jalke to bylo silene -ten zacatek

jo a ja jedla tak nejak normalne-tedy pokud jsem stihla vubec neco snist-vstavala jsem v 5 a jedla treba az v 11…fakt mazec…jen tedy vynechavam cocku a kvetak, brokolici, ale jinak jim vse…zmena jidla u nas nepomhla nicemu-bylo to porad stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.5.15 08:21
@Papia píše:
@veveruschka
i ja brecela…a to jsem mlika mela dost-ikdyz se mi take udelalao az pozdeji, jak jsem byla 2 dny na jip…hlavne jsem malou skoro neunesla, jak jsem pred tim jen 4 mesice lezela…strasne me bolej celej clovek a proste jsem to nedavala…ale vydrz, urcite se vse zlepsi-ted uz ani nevim jalke to bylo silene -ten zacatekjo a ja jedla tak nejak normalne-tedy pokud jsem stihla vubec neco snist-vstavala jsem v 5 a jedla treba az v 11…fakt mazec…jen tedy vynechavam cocku a kvetak, brokolici, ale jinak jim vse…zmena jidla u nas nepomhla nicemu-bylo to porad stejne

Ja bulela taky furt, ale pravda je, to spatny se rychle zapomene, jen ty prvni 3 tydny msm v mlze. Nicmene stoji to za to a vsem holkam mooooc preju brzy podobne starosti.
Nejvetsi boj uz jsme vyhraly tak to ted jeste ostatni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital