Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
14.5.15 09:27

@joha79 na něco podobného jsem jezdila do Prahy k jedné doktorce. Nejmenovalo se to tedy přímo celostní medicína ale v podstatě řešila všechno. Bylo mi po tom moc dobře a na chvíli jsem otěhotněla. Měla jsem to ale kombinované i s léčbou od KM a byla jsem i v lázních. Takže nevím co přesně zabralo nejvíc. :lol: Tohle vypadá hodně zajímavě a já bych do toho šla. Jinak ti doktoří řeší jen tu část ze svého oboru, ale už ne důvody proč se to děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.5.15 09:51
@Danny001 píše:
@joha79 na něco podobného jsem jezdila do Prahy k jedné doktorce. Nejmenovalo se to tedy přímo celostní medicína ale v podstatě řešila všechno. Bylo mi po tom moc dobře a na chvíli jsem otěhotněla. Měla jsem to ale kombinované i s léčbou od KM a byla jsem i v lázních. Takže nevím co přesně zabralo nejvíc. :lol: Tohle vypadá hodně zajímavě a já bych do toho šla. Jinak ti doktoří řeší jen tu část ze svého oboru, ale už ne důvody proč se to děje.

ahoj super díky za tvé psaní… tak KM věděla že nikym chodíš? si řikám že po dovolené pujdu na krev a pak na konzultaci k KM a řekla bych jí že tam pujdu ale bojím nebo nebojím ale řikám si co ona na to… já už mám jen 2 mrazáčky a pak je konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
14.5.15 11:24
@joha79 píše: Ahojholky už jste nikdo řešil nebo znáte Celostní medicínu… švagrová mi o tom povídala je to alternativní medicína… dala mi takovou otázku proč mám vysoku imunitu že to prej není normální že je lepší zjistit závadu proč je vysoká a odstranit to a ne jí a celou mě ničit… študovl jste to nikod?

Já jsem KM řekla, že chodím na TCM a byla úplně v pohodě. Říkala, že je dobrý kombinovat tyhle dvě medicíny a že s tím má dobré zkušenosti u pacientek. A dala mi pro dr. zprávu o léčbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.5.15 12:18

@axina super děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
14.5.15 12:40

@joha79 ani jsem jí to neříkala. Ona mě ta Mudr. tam dělala akupunkturu na ruku na body vaječníků a dělohy a bod imunity a potom mi nasadila před IVF detox. Bála jsme se jaké budu mít u KM výsledky a byly tenkrát ukázkové. Všechno to byli jen přírodní doplňky žádná chemie.
S těmi nadějemmi jsme na tom podobně. Na mě čeká jeden sněhulák a pak konečná. Ale mám rozjetou hyperfunkci štítné žlázy, takže se teď léčím u endokrinoložky a teprve potom musím nasadit od KM Dexamed a znovu kontrola u KM jestli mě pustí někdy na KET. Akorát čas už hraje proti mě. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.5.15 21:49

@Monulek
ach jo :hug: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
14.5.15 22:01
@Monulek píše:
Tak už jsem po revizi, srdíčko nakonec sice naskočilo, ale jen na pár dnů. V 10. týdnu tedy revize. Kdy myslíte, že je možný další KET?

To me mrzí..
Me po revizi - 8 TT - říkali všichni minimálně tři měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
16.5.15 17:50

Já teď taky budu začínat něco podobného. Byla jsem před několika měsíci na tom přístroji EAV a řekl mi, že s mýma hodnotama nemám šanci otěhotnět. Předepsal mi přírodní léky za několik tisíc a teď je budu užívat. Jsem na to sama zvědavá. Známá po tom otěhotněla i bez IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
19.5.15 12:48
@Papia píše:
@bunnysek
asi jako hackovani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jen ne vždy je to takova zabava- normalne delam i snubaky, nausnice a tak ;)
se muzes juknout:
https://www.facebook.com/…212113669775
úžasná práce, již máš můj lajk!! :hug: to sem měla vědět, že děláš tak krásné prsteny, já se totiž v pátek vdala… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
19.5.15 12:51

@Monulek to je mi líto, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.5.15 16:22
@bunnysek píše: úžasná práce, již máš můj lajk!! :hug: to sem měla vědět, že děláš tak krásné prsteny, já se totiž v pátek vdala… :lol:

Mooooc gratuluju k svatbe :hug:
Na link kouknu z domova, ted jsme v lese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
19.5.15 16:48

@bunnysek
tak to je ftipne s tou svatbou :mrgreen: -no mohla si je mit ode me ;)
a dekuji za pochvalu :hug:
tak to Vam krasne vyslo počasí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
19.5.15 18:49

@bunnysek gratuluji vse nej do manzelstvi.

Jinak holky drzte pesti. Včera bylo opu dnes máme 8 oplozenych. Do soboty ale daleko. Bojim bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.5.15 19:08

@bunnysek gratuluji k svatbě :kytka:
@Gilmorka držím palce bojovníčkům :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.5.15 21:00
@Gilmorka píše:
@bunnysek gratuluji vse nej do manzelstvi.Jinak holky drzte pesti. Včera bylo opu dnes máme 8 oplozenych. Do soboty ale daleko. Bojim bojim.

Držím vše co mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital