Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bunnysek píše: úžasná práce, již máš můj lajk!!to sem měla vědět, že děláš tak krásné prsteny, já se totiž v pátek vdala…
ahoj i já se dodatečně přidávám a gratuluji ![]()
Ahoj Všem
holky přeji krásný den… já ted vubec nestíhám jsem v jednom kole šití práce není čas ani chodit na pc ![]()
jinak už jsme byla 2× u psycholožky a je super jsem za ní ráda…
dnes jedem tedy letíme na tu mojí slavnou dovču do Recka Kreta… třeba se i ta imunita probere
a když ne ona tak mozek a tělo si to užije
a zaslouží holky to je moje vlastně taková pořádná velká dovolená s manželem tak se moc těšíme opatrujte se
Gilmorce držím mooooc palečky a tedy nám Všem
![]()
@joha79 píše: Ahoj Všem holky přeji krásný den… já ted vubec nestíhám jsem v jednom kole šití práce není čas ani chodit na pc
jinak už jsme byla 2× u psycholožky a je super jsem za ní ráda…
dnes jedem tedy letíme na tu mojí slavnou dovču do Recka Kreta… třeba se i ta imunita proberea když ne ona tak mozek a tělo si to užije
a zaslouží holky to je moje vlastně taková pořádná velká dovolená s manželem tak se moc těšíme opatrujte se
Gilmorce držím mooooc palečky a tedy nám Všem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Užij si krásně dovču holka
@bunnysek Gratuluju ke svatbe ![]()
@Gilmorka Drzim moc palce, mame to koukam podobne. Taky jsem ted mela 11 vajicek a 9 zralych, jen mi jich zbylo min, tak uz mam jednoho bojovnika od patku u sebe.
@joha79 Uzij si dovolenou a naber tam nove sily.
Holky? nevíte jestli je mudr Malíčlová v práci? neodpovídá mi na mejl ![]()
@milas píše:
Holky? nevíte jestli je mudr Malíčlová v práci? neodpovídá mi na mejl
Neodpovida jen z prace, ale vetsinoi i z domova. urcite brzo odpovi i kdyby mela dobolenou ![]()
Veru drzim palce, kdy budes testovat
Diky, zkusim to asi ve stredu 3. cervna, to budu 12 dni po transferu. Kdyby to vyslo, tak abych mohla rovnou bezet za KM, mam se hlasit az s pozit. testem, protoze jsem mela v dubnu dobre vysledky a od pulky brezna nic neberu.
@Veruu11 píše:
Diky, zkusim to asi ve stredu 3. cervna, to budu 12 dni po transferu. Kdyby to vyslo, tak abych mohla rovnou bezet za KM, mam se hlasit az s pozit. testem, protoze jsem mela v dubnu dobre vysledky a od pulky brezna nic neberu.
Jasne, chce delat hned testy pokud je pozitivni. Moc drzim palce. ![]()
@Simi11 píše:
Neodpovida jen z prace, ale vetsinoi i z domova. urcite brzo odpovi i kdyby mela dobolenou
Veru drzim palce, kdy budes testovat
Jooo už odpověděla že cítí v kostech že to vyjde a že se v červenci uvidíme a v srpnu je celý měsíc je v USA
@milas píše:
Jooo už odpověděla že cítí v kostech že to vyjde a že se v červenci uvidíme a v srpnu je celý měsíc je v USA
Ty jooo no vidis, tak to se u ni musim do cervence stavit.
@Simi11 píše:
Ty jooo no vidis, tak to se u ni musim do cervence stavit.
Tak tak celý červenec tam je