Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@panikralickova píše:
@milas a Malickove to neva? Já si prave pamatuji, ze mi kladla na srdce nebrat déle než 6 měsíců. Samozřejmě, pokud člověk otehotni, tak je to jiná story.
medrol a metypred se nesmí brát víc než pul roku.
ale moje máma ho třeba bere 30 let ![]()
dexamed jsem píchala taky déle jak 6 měsíců.
@Simi11 píše:
medrol a metypred se nesmí brát víc než pul roku.
ale moje máma ho třeba bere 30 let
dexamed jsem píchala taky déle jak 6 měsíců.
Ty taky? a byl účinný u tebe?
@milas píše:
Ty taky? a byl účinný u tebe?
jojo mně zabral hned po 10 injekcích, tedy 10 týdnech, potom jsem ho píchala do 4 měsíce. kdyby bylo třeba beru ho dýl.
@Simi11 píše:
jojo mně zabral hned po 10 injekcích, tedy 10 týdnech, potom jsem ho píchala do 4 měsíce. kdyby bylo třeba beru ho dýl.
Já ho mám od srpna 2014 nejdřív 10 týdnů po týdnu a pak až do teď co 14 dní a teď už každý týden do ketu
@milas píše:
Já ho mám od srpna 2014 nejdřív 10 týdnů po týdnu a pak až do teď co 14 dní a teď už každý týden do ketu
Vůbec bych se ho nebala ![]()
Hlavně ať to vyjde.kdy mas ke? ![]()
@milas píše:
@Simi11 za týden jedu na ko na utz a 26 by měl být ket
Jeden nadhera
moooc držím palečky. Kolik budeš vkládat?
Ahoj holky tak už mě pustili domů, mimis se ukázal se konečně ukázal, teď mě trápí jiná věc a to je kontrola u paní doktorky. volala jsem p. procházkové a dala mi termín zítra (to nestihneme manžel nedostane volno a máme to přes celou republiku) a tak jsem čekala, že navrhne další týden ale že prý až 24.6. dnes jsem měla poslední injekci subcuvie - uklidněte mě někdo že ty účinky jsou dlouhodobé že se nemůže za 3 týdny nic stát když ji mít nebudu.. jem vyplašená - nevím co znamená to ve zprávě- kontrola co nejdříve ![]()
@Gilmorka ahoj držím moc palce a potichu gratuluji. Za sebe bych ti poradila aby jsi napsala mejla Malíčkový. Ona tě nejlíp uklidní a nebo dá jiný bližší termín. Drž se. ![]()
@Danny001 já jsem s paní doktorkou komunikovala přes emaily ještě z nemocnice.. nakonec napsala v průběhu června tak snad je to ok je to vlastně za 14 dní…
@Gilmorka píše:
@Danny001 já jsem s paní doktorkou komunikovala přes emaily ještě z nemocnice.. nakonec napsala v průběhu června tak snad je to ok je to vlastně za 14 dní…
Jedine co muzes udelaf tam ptoste jet. Urcite te nevyhodi kor kdyz jsi z daleka…
@Simi11 píše:
Jeden nadheramoooc držím palečky. Kolik budeš vkládat?
Jedno poslední naši zmrzlinku 6 denní
@Gilmorka gratuluji a uvidíš když ti mudr napsala v průběhu tak snad a nebo ať ti napíše jen žádanku a ty tam xajefeš a pořešíte to mejlem
@Gilmorka píše:
Ahoj holky tak už mě pustili domů, mimis se ukázal se konečně ukázal, teď mě trápí jiná věc a to je kontrola u paní doktorky. volala jsem p. procházkové a dala mi termín zítra (to nestihneme manžel nedostane volno a máme to přes celou republiku) a tak jsem čekala, že navrhne další týden ale že prý až 24.6. dnes jsem měla poslední injekci subcuvie - uklidněte mě někdo že ty účinky jsou dlouhodobé že se nemůže za 3 týdny nic stát když ji mít nebudu.. jem vyplašená - nevím co znamená to ve zprávě- kontrola co nejdříve
Taky bych to nenechavala nahode…Procgazkova nevi co resite atd.
@Gilmorka To je výborná zpráva, že už bylo mimi vidět. Nevim jak je to u Subcuvie, ale u Dexamedu mi říkala, že vydrží až tři týdny. Raději jí ale napiš, že jsi měla dnes poslední a zda to do 24. nevadí. Já jsem jí psala teď v neděli večer a odpověď přišla hned v pondělí.