Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
8.6.15 09:59
@panikralickova píše:
@milas a Malickove to neva? Já si prave pamatuji, ze mi kladla na srdce nebrat déle než 6 měsíců. Samozřejmě, pokud člověk otehotni, tak je to jiná story.

medrol a metypred se nesmí brát víc než pul roku.
ale moje máma ho třeba bere 30 let :lol:
dexamed jsem píchala taky déle jak 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.6.15 19:25
@Simi11 píše:
medrol a metypred se nesmí brát víc než pul roku.
ale moje máma ho třeba bere 30 let :lol:
dexamed jsem píchala taky déle jak 6 měsíců.

Ty taky? a byl účinný u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.6.15 20:14
@milas píše:
Ty taky? a byl účinný u tebe?

jojo mně zabral hned po 10 injekcích, tedy 10 týdnech, potom jsem ho píchala do 4 měsíce. kdyby bylo třeba beru ho dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.6.15 21:22
@Simi11 píše:
jojo mně zabral hned po 10 injekcích, tedy 10 týdnech, potom jsem ho píchala do 4 měsíce. kdyby bylo třeba beru ho dýl.

Já ho mám od srpna 2014 nejdřív 10 týdnů po týdnu a pak až do teď co 14 dní a teď už každý týden do ketu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.6.15 06:11
@milas píše:
Já ho mám od srpna 2014 nejdřív 10 týdnů po týdnu a pak až do teď co 14 dní a teď už každý týden do ketu

Vůbec bych se ho nebala :andel:
Hlavně ať to vyjde.kdy mas ke? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.6.15 06:53

@Simi11 za týden jedu na ko na utz a 26 by měl být ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.6.15 09:20
@milas píše:
@Simi11 za týden jedu na ko na utz a 26 by měl být ket

Jeden nadhera :hug: moooc držím palečky. Kolik budeš vkládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
9.6.15 13:42

Ahoj holky tak už mě pustili domů, mimis se ukázal se konečně ukázal, teď mě trápí jiná věc a to je kontrola u paní doktorky. volala jsem p. procházkové a dala mi termín zítra (to nestihneme manžel nedostane volno a máme to přes celou republiku) a tak jsem čekala, že navrhne další týden ale že prý až 24.6. dnes jsem měla poslední injekci subcuvie - uklidněte mě někdo že ty účinky jsou dlouhodobé že se nemůže za 3 týdny nic stát když ji mít nebudu.. jem vyplašená - nevím co znamená to ve zprávě- kontrola co nejdříve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
9.6.15 14:28

@Gilmorka ahoj držím moc palce a potichu gratuluji. Za sebe bych ti poradila aby jsi napsala mejla Malíčkový. Ona tě nejlíp uklidní a nebo dá jiný bližší termín. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
9.6.15 15:03

@Danny001 já jsem s paní doktorkou komunikovala přes emaily ještě z nemocnice.. nakonec napsala v průběhu června tak snad je to ok je to vlastně za 14 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.6.15 15:08
@Gilmorka píše:
@Danny001 já jsem s paní doktorkou komunikovala přes emaily ještě z nemocnice.. nakonec napsala v průběhu června tak snad je to ok je to vlastně za 14 dní…

Jedine co muzes udelaf tam ptoste jet. Urcite te nevyhodi kor kdyz jsi z daleka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.6.15 15:10
@Simi11 píše:
Jeden nadhera :hug: moooc držím palečky. Kolik budeš vkládat?

Jedno poslední naši zmrzlinku 6 denní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.6.15 15:15

@Gilmorka gratuluji a uvidíš když ti mudr napsala v průběhu tak snad a nebo ať ti napíše jen žádanku a ty tam xajefeš a pořešíte to mejlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.6.15 15:41
@Gilmorka píše:
Ahoj holky tak už mě pustili domů, mimis se ukázal se konečně ukázal, teď mě trápí jiná věc a to je kontrola u paní doktorky. volala jsem p. procházkové a dala mi termín zítra (to nestihneme manžel nedostane volno a máme to přes celou republiku) a tak jsem čekala, že navrhne další týden ale že prý až 24.6. dnes jsem měla poslední injekci subcuvie - uklidněte mě někdo že ty účinky jsou dlouhodobé že se nemůže za 3 týdny nic stát když ji mít nebudu.. jem vyplašená - nevím co znamená to ve zprávě- kontrola co nejdříve :nevim:

Taky bych to nenechavala nahode…Procgazkova nevi co resite atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.6.15 21:46

@Gilmorka To je výborná zpráva, že už bylo mimi vidět. Nevim jak je to u Subcuvie, ale u Dexamedu mi říkala, že vydrží až tři týdny. Raději jí ale napiš, že jsi měla dnes poslední a zda to do 24. nevadí. Já jsem jí psala teď v neděli večer a odpověď přišla hned v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí