Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veveruschka co mu dělali v tom Motole za vyšetření? Viděl ho tam nějaký logoped, ergoterapeut ATP?
Nevím jak u mini deti…, já teď s Frantiskem delam masáže obličeje a takové masáže v puse - rukou, tycinkami… Zkus se informivat na Mgr. Mercelovou - yusim Foniatricka klinika a KDDL.
@panikralickova No, neviděl
Oni řešili spíš, jestli to není akutní problém… a když ten vyloučili, tak řekli, že je to prostě lenoch… zkusím to nějak pořešit a uvidíme… zavolám ještě do Motola na rehabilitaci..
@Gilmorka @Simi11 zázrak, vážně zázrak…hlavně, když mi doktoři říkali, že s mým stavem/výsledky je to nepravděpodobné
![]()
@veveruschka zavolej. I v Motole právě dělají tu OROFACIALNI stimulaci dětí, které mají problem s příjmem potravy.
@bunnysek píše:
@Gilmorka @Simi11 zázrak, vážně zázrak…hlavně, když mi doktoři říkali, že s mým stavem/výsledky je to nepravděpodobné![]()
@Papia děkuji ![]()
Výsledky tedy nevyšly moc dobře, od pondělka budu dostávat injekce imunoglobulinů.
@bunnysek nevyšly? já jsem šťastná že mám jen injekce - hrozily mi infuze, imunoblobuliny jsou super žádné vedlejší účinky - jaké máš hodnoty?
@Gilmorka prý se ta hodnota protilátek ani nedala ani změřit na přístroji. Mám jen info po tel, v pondělí budu chytřejší. Čeká mi tedy každý týden injekce do 15tt a není vyloučena infuze. Jak si injekce snášela? Pak lze normálně fungovat?
@bunnysek
tak budeme drzet palecky ![]()
infuze jsou uplne ok- vubec jsem ani nevedela, ze neco do tela nakapalo ![]()
zadne vedlejsi ucinky jsem nikdy nemela -a to jsem mela rovnou uz infuze-zadne injekce…zadne omezeni, nic… myslim, ze mi KM rikala ze injekcne se da dat pouze max. 1gram do svalu- pak uz vyssi davky jen infuzi…
me radeji ty hodnoty ani nerikali(KM, Koucky), abych nebyla ve stresu a oni se pak v prubehu lecby zlepsily
-rekli mi to az kdyz uz byly 1 mesic ok ![]()
@bunnysek píše:
@Papia děkujiVýsledky tedy nevyšly moc dobře, od pondělka budu dostávat injekce imunoglobulinů.
Nebpj imunoglobuliny pomůžou