Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
19.6.15 20:26
@Gilmorka píše:
@milas a to proč? nad magnesiem jsem taky uvažovala ale nikdo nic neříkal asi mám výsledky ok.holky začaly mi nevolnosti - celodenní jsem úplně mimo. ještě jsem nezvracela ale kolikrát od toho nemám daleko. snad je to dobrý příznak že mimi roste.

Proč? otíkají ni nohy a mám je těšké a tak proto a v pubertě jsem měla titanii. Tak proto.
Jasně že mimi roste!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
19.6.15 21:36

Ahoj holky, moc Vás zdravím.. mám špatné imuno a Malíčková mi naordinovala Dexamed 2× týdně po dobu 5 týdnů a poté znovu odběry. Doufám, že už to zabere, protože se v tom plácáme pěkně dlouho :-(… (a to imunologie byla před 2 lety v pořádku).. jestli vše dopadne ok, jdeme na KET.
Chtěla jsem se Vás zeptat, měla jste některá DEXAMED? Jak na Vás působil? byly nežádoucí účinky? jake? Nějak z toho mám strach…
Díky moc za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
19.6.15 21:51

@adulina dexamed jsem mela dohromady s metypredem, v den aplikace dex. jsem byla spava, usnula bych i ve stoje, jinak nic, naopak jine po nem nemohou spat. Nam dexamed pomohl ;) drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.6.15 22:28
@adulina píše:
Ahoj holky, moc Vás zdravím.. mám špatné imuno a Malíčková mi naordinovala Dexamed 2× týdně po dobu 5 týdnů a poté znovu odběry. Doufám, že už to zabere, protože se v tom plácáme pěkně dlouho :-(… (a to imunologie byla před 2 lety v pořádku).. jestli vše dopadne ok, jdeme na KET.
Chtěla jsem se Vás zeptat, měla jste některá DEXAMED? Jak na Vás působil? byly nežádoucí účinky? jake? Nějak z toho mám strach…
Díky moc za odpovědi :-)

Adulin ahoj neboj to dáš na mě ani nespavost nebo spavost neúčinkovala jen teď trošku otíkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
19.6.15 23:41

Takže budu jak spici ruzenka :-)
a co otekani a měsičkovitý obličej? vím, že je to u prednisonu…
no tak snad to dopadne… @estrela a jak dlouho jsi ho aplikovala? super, že Vám pomohl..:-) doufám, že nám taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
19.6.15 23:42

@milas koukám že jdet na KET..budu moc držet pěstě!!! :-)..na to otékání jsi něco brala? třeba Detralex? nebo se to asi nesmí s ničím kombinovat..že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.6.15 08:04
@adulina píše:
@milas koukám že jdet na KET..budu moc držet pěstě!!! :-)..na to otékání jsi něco brala? třeba Detralex? nebo se to asi nesmí s ničím kombinovat..že?

Mám to kombinovat s močopudnými čaji no uvidím jak to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.6.15 10:08

@Papia mne prave o magnezku nikdo nic nerikal, v nemocnici ho davali tehulim ale s pokrocilejsim tehotenstvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.6.15 15:36

Aha precetla jsem to az ted @milas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.6.15 17:05
@Gilmorka píše:
Aha precetla jsem to az ted @milas

Kdy máš utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
20.6.15 21:15

Holky, nevim, jestli zvladnu píchnout ten Dexamed sama.. Fraxik a Pregnyl atd. jsem pichla v pohodě, ale tohle je do svalu, ne? Máte prosím nějaký tip, jak na to? Děkuji. ; )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.6.15 21:41
@Tinakaterina píše:
Holky, nevim, jestli zvladnu píchnout ten Dexamed sama.. Fraxik a Pregnyl atd. jsem pichla v pohodě, ale tohle je do svalu, ne? Máte prosím nějaký tip, jak na to? Děkuji. ; )

Zvládneš klidně můžeš do stehna vlastně je to jedno mi to píchá sestřička hned z vrchu zadnice může se to prý kamkoliv ale někdy to štípá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
20.6.15 21:45

@adulina měla jsem Metypred 4mg/d a k tomu 1× týdně dexamed, začala jsem v dubnu, v červenci proběhl nativ, úspěch a dexamed jsem měla do potvrzení srdeční akce tzn. u mě do 7+5tt. Prášky pak až do 33tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.6.15 21:58
@estrela píše:
@adulina měla jsem Metypred 4mg/d a k tomu 1× týdně dexamed, začala jsem v dubnu, v červenci proběhl nativ, úspěch a dexamed jsem měla do potvrzení srdeční akce tzn. u mě do 7+5tt. Prášky pak až do 33tt.

to mi pak může místo injekcí nasadit zase prášky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
20.6.15 22:01

@milas může a nemusí, záleží jak na co reaguješ a jaké máš výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí