Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka píše:
@milas a to proč? nad magnesiem jsem taky uvažovala ale nikdo nic neříkal asi mám výsledky ok.holky začaly mi nevolnosti - celodenní jsem úplně mimo. ještě jsem nezvracela ale kolikrát od toho nemám daleko. snad je to dobrý příznak že mimi roste.
Proč? otíkají ni nohy a mám je těšké a tak proto a v pubertě jsem měla titanii. Tak proto.
Jasně že mimi roste!!!
Ahoj holky, moc Vás zdravím.. mám špatné imuno a Malíčková mi naordinovala Dexamed 2× týdně po dobu 5 týdnů a poté znovu odběry. Doufám, že už to zabere, protože se v tom plácáme pěkně dlouho
… (a to imunologie byla před 2 lety v pořádku).. jestli vše dopadne ok, jdeme na KET.
Chtěla jsem se Vás zeptat, měla jste některá DEXAMED? Jak na Vás působil? byly nežádoucí účinky? jake? Nějak z toho mám strach…
Díky moc za odpovědi ![]()
@adulina dexamed jsem mela dohromady s metypredem, v den aplikace dex. jsem byla spava, usnula bych i ve stoje, jinak nic, naopak jine po nem nemohou spat. Nam dexamed pomohl
drzim palce.
@adulina píše:
Ahoj holky, moc Vás zdravím.. mám špatné imuno a Malíčková mi naordinovala Dexamed 2× týdně po dobu 5 týdnů a poté znovu odběry. Doufám, že už to zabere, protože se v tom plácáme pěkně dlouho… (a to imunologie byla před 2 lety v pořádku).. jestli vše dopadne ok, jdeme na KET.
Chtěla jsem se Vás zeptat, měla jste některá DEXAMED? Jak na Vás působil? byly nežádoucí účinky? jake? Nějak z toho mám strach…
Díky moc za odpovědi
Adulin ahoj neboj to dáš na mě ani nespavost nebo spavost neúčinkovala jen teď trošku otíkám
Takže budu jak spici ruzenka ![]()
a co otekani a měsičkovitý obličej? vím, že je to u prednisonu…
no tak snad to dopadne… @estrela a jak dlouho jsi ho aplikovala? super, že Vám pomohl..:-) doufám, že nám taky…
@milas koukám že jdet na KET..budu moc držet pěstě!!!
..na to otékání jsi něco brala? třeba Detralex? nebo se to asi nesmí s ničím kombinovat..že?
@adulina píše:
@milas koukám že jdet na KET..budu moc držet pěstě!!!..na to otékání jsi něco brala? třeba Detralex? nebo se to asi nesmí s ničím kombinovat..že?
Mám to kombinovat s močopudnými čaji no uvidím jak to půjde
@Papia mne prave o magnezku nikdo nic nerikal, v nemocnici ho davali tehulim ale s pokrocilejsim tehotenstvim.
Holky, nevim, jestli zvladnu píchnout ten Dexamed sama.. Fraxik a Pregnyl atd. jsem pichla v pohodě, ale tohle je do svalu, ne? Máte prosím nějaký tip, jak na to? Děkuji. ; )
@Tinakaterina píše:
Holky, nevim, jestli zvladnu píchnout ten Dexamed sama.. Fraxik a Pregnyl atd. jsem pichla v pohodě, ale tohle je do svalu, ne? Máte prosím nějaký tip, jak na to? Děkuji. ; )
Zvládneš klidně můžeš do stehna vlastně je to jedno mi to píchá sestřička hned z vrchu zadnice může se to prý kamkoliv ale někdy to štípá
@adulina měla jsem Metypred 4mg/d a k tomu 1× týdně dexamed, začala jsem v dubnu, v červenci proběhl nativ, úspěch a dexamed jsem měla do potvrzení srdeční akce tzn. u mě do 7+5tt. Prášky pak až do 33tt.
@estrela píše:
@adulina měla jsem Metypred 4mg/d a k tomu 1× týdně dexamed, začala jsem v dubnu, v červenci proběhl nativ, úspěch a dexamed jsem měla do potvrzení srdeční akce tzn. u mě do 7+5tt. Prášky pak až do 33tt.
to mi pak může místo injekcí nasadit zase prášky???
@milas může a nemusí, záleží jak na co reaguješ a jaké máš výsledky.