Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
12.5.15 12:52

@Monulek :hug: teď by jsi měla mít klasické šestinedělí a terpve potom KET. Drž se vím jaké to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.5.15 12:53

@Monulek ahoj sakra to mi je moc líto… :hug:
no já když revizi tak jsem byla v 6 nedělí tak asi pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
12.5.15 12:53

@Papia @bunnysek @Simi11 tady jsou samé skryté talenty :pankac: Holky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
12.5.15 13:49

@Papia tak to je krásné :srdce: To musí být asi piplačka.

@Simi11 ty brďo, dortíky vypadají úžasně, a ještě pečeš? I když teď ten čas není…já vím. :lol:

@Monulek to je mi líto, hlavně ať si v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
12.5.15 13:49

@Danny001 díííííík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.5.15 20:21
@Monulek píše:
Tak už jsem po revizi, srdíčko nakonec sice naskočilo, ale jen na pár dnů. V 10. týdnu tedy revize. Kdy myslíte, že je možný další KET?

Zlaticko to je mi lito:( podle me ket ti daji za 3 mesice :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.5.15 21:43

@bunnysek
asi jako hackovani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jen ne vždy je to takova zabava- normalne delam i snubaky, nausnice a tak ;)
se muzes juknout:
 https://www.facebook.com/…212113669775

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
13.5.15 04:20

@Monulek To mě moc mrzí, vím jak ti je a je to strašný. Pořádně se vybreč, nedrž to v sobě, nemusíš být pořád hrdinka :hug:. Já byla na kontrole hned po šestinedělí, na gyn vše ok, ihned by mě pustili na ket, ale výsledky od KM jsem měla katastrofální, říkala, že to je ještě reakce na tu revizi. Musela jsem čekat dalších 6 týdnů na další odběr, pak na výsledky a až pak jsem dostala Dexamed. Tak uvidíš. Hlavně to neuspěchej, já ty tendence měla. Sice se říká, že po revizi je děloha víc nachystaná, ale nám, co máme problém s imunitou, je to houbeles platný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
13.5.15 07:11
@Monulek píše:
Tak už jsem po revizi, srdíčko nakonec sice naskočilo, ale jen na pár dnů. V 10. týdnu tedy revize. Kdy myslíte, že je možný další KET?
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
13.5.15 20:28

Holky. Kdyz uz si clovek mysli ze to nemuze byt horsi… V pondeli revize. Vcera me pustili. Dnes horecka a zimnice a jsem zpet na kapackach. Zitra revize c. 2. To je zkouska sily. To radsi na tom testu najit jen jednu carku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.5.15 20:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.5.15 23:56
@Monulek píše:
Holky. Kdyz uz si clovek mysli ze to nemuze byt horsi… V pondeli revize. Vcera me pustili. Dnes horecka a zimnice a jsem zpet na kapackach. Zitra revize c. 2. To je zkouska sily. To radsi na tom testu najit jen jednu carku…

Na to neni co napsat ale jen ti na dalku posilat spousty sily!!!
Jsou to debilove, ten dokror by zaslouzil!!!ale stejne bys nikdy boj s mudrama nevyhrala, proto zatni a bojuj. Nekdo te hooodne zkousi :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.5.15 08:26

Ahoj

holky už jste nikdo řešil nebo znáte Celostní medicínu… švagrová mi o tom povídala je to alternativní medicína… dala mi takovou otázku proč mám vysoku imunitu že to prej není normální že je lepší zjistit závadu proč je vysoká a odstranit to a ne jí a celou mě ničit… študovl jste to nikod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.5.15 08:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
14.5.15 09:23

@Monulek :hug: když se to se.. tak se to se.. Je mi to moc líto, holka drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí