Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina @joha79 Holky díky za podporu. Já byla včera na kontrole a řekl mi, že to povyrostlo, srdíčko by to mohlo být - a na revizi to zatím není. To jsou nervy!
@Monulek píše:
@Tinakaterina @joha79 Holky díky za podporu. Já byla včera na kontrole a řekl mi, že to povyrostlo, srdíčko by to mohlo být - a na revizi to zatím není. To jsou nervy!
Ahoj holky, sice není moc času, ale když můžu občas nakouknu, jak válčíte. Já neválčím, ani neřeším…zřejmě změníme i CAR, aby byla i lepší komunikace CAR X KM.
Všem držím pěsti ![]()
@joha79 teeeda, Ty si šikulka! S jakou vervou, ses do šití pustila, máš můj obdiv… Já si zase čistím hlavu háčkováním, včera jsem dodělala oslíka ![]()
@Monulek píše:
Držím pěsti…
@Simi11
jsi moc hodná, dnes jsem byla v poradně, doufala jsem že mi řekne konečně co to bude a zase nic ![]()
Prý se moc mrskal, on je to podle mně dr.na prd.
Tak musíme vydržet ještě do toho 14.,tam budu tak dlouho dokud mi to neřeknou ![]()
@Fíífía píše:
@Simi11jsi moc hodná, dnes jsem byla v poradně, doufala jsem že mi řekne konečně co to bude a zase nic
Tak musíme vydržet ještě do toho 14.,tam budu tak dlouho dokud mi to neřeknou
Ahaaa, tak 14.5.:-D hlavne, ze je vse v poradku:-D
@Monulek ahoj držím taky vše co mám
![]()
@bunnysek ahoj děkuji moc jj dávám ted tomu dost
jsem zapálená aspon nemám čas se nudit
háčkování taky super já tak papuče a kloboučky
![]()
@Fíífía píše:
@Simi11jsi moc hodná, dnes jsem byla v poradně, doufala jsem že mi řekne konečně co to bude a zase nic
Tak musíme vydržet ještě do toho 14.,tam budu tak dlouho dokud mi to neřeknou
Malé vám chce udělat překvápko třeba tak jak manželovi že až jak vykouknul na svět tak zjistili že je to kluk
@joha79 taky tím relaxuju, ale někdy i trpím, když fofruju…
tohle je můj poslední, Honzík ![]()