Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 děkuji! Ona si to opravdu zaslouží, málokdy se najde takový lékař - výborný odborník a ještě s lidským přístupem.
@Simi11 píše:![]()
je to spravnY! vsak ona to za chvili vybeha. Lezete?
zatím se umi jen otocit ze zad na brisko-ale to uz asi mesic a ted nove se zacala pidalkovat-ale jde ji to jen dozadu
vždy vystrci zadek a odstrci se ![]()
jdu hlasovat za KM ![]()
Ahoj
tak už jsem dodělala chnapku a tasku to byl domácí ukol…
byla jsem v uterý u psycholožky a bylo to super asi bych tam vydržela sedět pul dne… doporučuji… pujdu za 14 dní znovu…
KM nám nalsala že necháme tělo odpočinout min 6 týdnu tak na konci května pojedem na dovolenou a pak na kontrolní testy
… už se nám zužil výběr Rhodos, Kreta…
byli jsme v pár cestovkách pro info a tak…
přeji Všem krásný den…
@joha79 píše: Ahojtak už jsem dodělala chnapku a tasku to byl domácí ukol…
byla jsem v uterý u psycholožky a bylo to super asi bych tam vydržela sedět pul dne… doporučuji… pujdu za 14 dní znovu…
KM nám nalsala že necháme tělo odpočinout min 6 týdnu tak na konci května pojedem na dovolenou a pak na kontrolní testy![]()
přeji Všem krásný den…
Nechces mi usit zaves?:-)
@joha79 píše: Ahojtak už jsem dodělala chnapku a tasku to byl domácí ukol…
KM nám nalsala že necháme tělo odpočinout min 6 týdnu tak na konci května pojedem na dovolenou a pak na kontrolní testy![]()
přeji Všem krásný den…
Dovcu schvaluju, ale my vedro nesnasime:-) zasadne se v lete zdrzujeme na horach. Jrste ze jsme stejni. Mala asi bude podobna, furt je spocena:-D
Kdyz nekam tak milujeme Gardu a Toskansko. To ksou srdecni zalezitosti, ale chci videt i Amsterdam.
Nicmene vcera Ondrovi ukradli kolo za 50.000 mel ho pujceny od kamarada, takze je po dovce:-( penize sly tam:-(
Holky hodte me do obrazu, kooho ted ceka nejaky transfer ivf nebo proste akce?
@Gilmorka jj přesně tak a třeba i ta Alfa se probere
a když ne alefa tak mozek určitě ![]()
@Simi11 jj no pojedem na konci května tak tam bude krásně a moře nebude ještě jako káva a to schladí… zavěs no zatím si netroufnu ale neobjednávala sis ted? nebo to byl někdo jiný je to možné ![]()
a sakra s tím kolem to je nemilé ale hlavně že on je v pořádku…
@Simi11 mě čeká 2.ivf - čekám na menstruaci.. to kolo mě moc mrzí znám tyhle šoky je to něco pdoobného jako když jsme vrazili 50tis. do opravy auta, které se neopravilo
ale může být i hůř kamarádi si koupili octavii (stála kolem 200tis.) a za pár dní jim ji ukradli.. je to nahouby ale člověk si musí vždycky říct že jsou to jen peníze - však co si budeme povídat peníze za ivf jsou taky vyhozené a ty máš prďolku - máš ten největší poklad na světě! ![]()
@Simi11 píše:
Dovcu schvaluju, ale my vedro nesnasime:-) zasadne se v lete zdrzujeme na horach. Jrste ze jsme stejni. Mala asi bude podobna, furt je spocena:-D
Kdyz nekam tak milujeme Gardu a Toskansko. To ksou srdecni zalezitosti, ale chci videt i Amsterdam.
Nicmene vcera Ondrovi ukradli kolo za 50.000 mel ho pujceny od kamarada, takze je po dovce:-( penize sly tam:-(Holky hodte me do obrazu, kooho ted ceka nejaky transfer ivf nebo proste akce?
My by jsme měli 27.5 za Machačem ale vlbec nevím jak to dopadne, zase se ni všechno hroutí pod rukama
@milas píše:
My by jsme měli 27.5 za Machačem ale vlbec nevím jak to dopadne, zase se ni všechno hroutí pod rukama
jakto???deje se neco???
@joha79 píše:
@Gilmorka jj přesně tak a třeba i ta Alfa se proberea když ne alefa tak mozek určitě
@Simi11 jj no pojedem na konci května tak tam bude krásně a moře nebude ještě jako káva a to schladí… zavěs no zatím si netroufnu ale neobjednávala sis ted? nebo to byl někdo jiný je to možné
a sakra s tím kolem to je nemilé ale hlavně že on je v pořádku…
Nene spravne. Ja jsem si z Fleru kupovala zavesy, ale potrebuju jeste jedny.
@Simi11 píše:
jakto???deje se neco???
No tak všelijak už se s chlapem dokoncw hádame k vůli blbostem takže asi děje, bohužel
@milas a sakra to mi je moc líto… ale z vlastní zkušenosti vím to ty taky
že domácí pohoda je nadevše… tak si zkuste sednout a vše probrat dás si pro a proti myslím krs ten problém co se hádáte… my se snažíme vždy vše pořešit a najít nejlepší cestu… jj vím se mi to kecá… moc držím palce at je co nejdříve doma dobře a netrápíš se
a dovolená se vyvede ![]()
@Simi11 no tak si t spíchni podle těc prvních
to je radna nad zlat co
ale musím říct že mě to tedy chytlo to šití…