Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ani sem neukázala domácí ukol
jedna chnapka… dodělaná taška z které už se raduje babička a ta zástěrka to je muj první kšeft
bylo to na retro akci pro retro servírku
vydělala jsem ci racio sušenky
dnes jedu na další šití
přeji krásné doploedne ![]()
@joha79 Jéé, já jsem strašně nadšená z těch tvých výrobků. Ráda je okukuji
Jsou moc pěkné!
@milas Třeba je to jen období… A brzy to přejde. Snad se nejedná o nic vážného. My to měli taky, že jak je toho na člověka prostě moc, tak to ventiluje. Což není ideální. Obzvášť když partner je v tom nevinně. Tak si někam zajděte, udělejte pěkný večer. Třeba jen s procházkou a sklenkou vína nebo tak…
Ahoj tak dnešní tvoření… sukně není uplně na jedničku vím ale je první já to doladím… pak jsem si jednu předělávala…a z další staré zavinovací sukně dělala něco na plavky na tu naší dovolenou a k tomu gumičku do vlasu
![]()
@joha79 píše:
Ahoj tak dnešní tvoření… sukně není uplně na jedničku vím ale je první já to doladím… pak jsem si jednu předělávala…a z další staré zavinovací sukně dělala něco na plavky na tu naší dovolenou a k tomu gumičku do vlasu![]()
![]()
![]()
No ty jsi neuveritelna sikulinka.
![]()
@joha79 píše:
Ahoj tak dnešní tvoření… sukně není uplně na jedničku vím ale je první já to doladím… pak jsem si jednu předělávala…a z další staré zavinovací sukně dělala něco na plavky na tu naší dovolenou a k tomu gumičku do vlasu![]()
![]()
![]()
Pěkné tvořeníčko…
Holky dneska to je rok co mi dali 2 zmrzlinky do bříška a ony se chytli a pak už to znáte…
@milas píše:
Holky dneska to je rok co mi dali 2 zmrzlinky do bříška a ony se chytli a pak už to znáte…