Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
26.4.15 11:40

@Papia to je fakt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
26.4.15 20:08

@Simi11 děkuji no časem i to se naučím :-) @veveruschka :-D
holky děkuji za pochvalu no jasné doladila jsem to do detajlu :-) manžel má 2 metry tak zástěra je velká tak bude jen pro něj :-) ale já si udělám časem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
26.4.15 20:16

Ahoj

holky nemáte nikdo zkušenost s dovolenou v Řecku? náká rada či tip? planujeme že až manžel dostane dovolenou musíme na pořádnou dovolenou… tak jsem si řikala že se tu zkusím zeptat… přeji krásnou dobrou noc :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.4.15 20:18

@joha79 no ja byla na Krétě, jestli plánujete cestu tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
26.4.15 20:30

@joha79 Jééé, Řecko :srdce: To byla nejlepší dovolená, na které jsem byla! Já musím doporučit Rhodos - bylo tam opravdu úžasně. Krásná voda, měli jsme na 3 dny půjčené auto, takže jsme ten ostrov projeli, i když jsme si říkali, že určitě ještě na jednu dovolenou bychom tam někdy chtěli! A ani na těch našich plážích nebylo moc lidí, což bylo naprosto super. Jen tam není tedy vždy písek, ale většinou kamínky, tak to chce botky do vody.

Jo a mimochodem je tam klášter Tsambika :D Kam chodí neplodné ženy… tak jsme tam samozřejmě musela jet a zapálit si svíčku. Podle té legendy, když žena otěhotní, by měla právě tak pojmenovat své dítě. Ale Tsambikos by mi asi tady neprošel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.4.15 21:04
@Simi11 píše:
@Papia mate chariot? My jo jeste jsme ho nevytahli. Musime koupit miminkovnik. My byly na vylete usli 10km, po tom porodu jdem hotova. Porad 11 kg nahore. Od kvetna zacinam hubnout. Uf.

Od května? není to tím že kojíš že nemůžeš shubnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
26.4.15 21:42
@milas píše:
Od května? není to tím že kojíš že nemůžeš shubnout?

To určite ne, kojením se hubne. Ja hubnula tak, ze jsem musela po šesti měsících přestat kojit, už mi sily nestačily.

Jinak někdo tu psal, ze mel psychologa na pojišťovnu. Prosím, kdo vám napsal doporučení? Děkuji moc.
Ja mela po potratu antidepresiva od psychiatra. Nestydim se za to. Nemohla jsem spát, porad se mi to vracelo, brecela jsem porad dokola. K psychologovi jsem nechodila… Rada bych to ale zkusila. Jinak sama jsem zkoušela např. akupunkturu a čínskou medicínu, ale vůbec mi to nepomohlo… :nevim:

Příspěvek upraven 26.04.15 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.4.15 21:42

@milas nene nekojim. Uz od 2tydne ne:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.4.15 21:45

@Papia jj dnes jsme meli narozeniny ve 20.30:-D bohuzel to zase probrecela s kolikou:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.4.15 07:34

@Simi11 tyjo ta je krásná :kytka: povedla se ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.4.15 08:19

@joha79 @monika m @Monulek holky co to tu čtu. Je mi to tak líto. Držte se všechny :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.4.15 08:20

@Simi11 to už jsou 2 měsíce? Toto letí. Terezka je kouzelná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.4.15 08:21

@Tinakaterina žádanku k psychologivi ti může napsat i obvoďák a nebo v CAR. Je to asi jedno.

Za mě osobně psycholoka doporučuji, mě hodně pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
27.4.15 08:52

Ahoj holky taky uvažuji nad psychologem ale důvodem u mě je spíš čas.. kdyby některý ordinoval o víkendu tak by to bylo super jinak pořád lítám po doktorech.. nebo kdyby byl v caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.4.15 10:02
@Gilmorka píše:
Ahoj holky taky uvažuji nad psychologem ale důvodem u mě je spíš čas.. kdyby některý ordinoval o víkendu tak by to bylo super jinak pořád lítám po doktorech.. nebo kdyby byl v caru

holky za mě doporučuju psychologa. určitě hodně pomůže :hug: :hug: :hug: :hug:
děkuju za Terezku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí