Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mne se to zobrazilo na iPadu, asi nova aplikace. Dala jsem na konci stranky zobrazit jako web mebo tak nejak a vratilo se to zpet.
@milas držím palce, ať to vyjde, já jdu teď do ketu s metypredem tak uvidíme, jestli to bude stačit.
Jupííí Děkuji za radu taky to mám zpět ![]()
@joha79 píše:Jupííí Děkuji za radu taky to mám zpět
Citace] @Veruu11 píše:
Mne se to zobrazilo na iPadu, asi nova aplikace. Dala jsem na konci stranky zobrazit jako web mebo tak nejak a vratilo se to zpet.
Dekuju holky, uz to mam taky zpet. Ne ze bych byla proti zmenam, ale tak neprehlednou vec jsem dlouho nevidela ![]()
Krásné dobré ráno holky
![]()
tak muj ET dopadl neuspěšně… o víkend napíšu MK co a jak dále…
@joha79 no taky se musim asi bohužel přidat, dnes 8 den od et a ja začínám špinit. To se stalo i pred dvěma lety. Takze ani nsprosto výborne embryo nezabojovalo. Bohužel uz nevim, co vic mohu udelat
Do prcic holky to jsou zpravy…:-( ![]()
Spineni je na prd, i kdyz nekdo to ma zahnizdovani…a u johy je to jasNy.
Vim, ze jsou to depresivni chvilky, zazila jsem to u 9 iui a pri 4 transferech. Ale zitra uz bude lip a zase naberete sily. Holky moje, bojujte!!!
@joha79 @monika m Ach jo, holky… a já bych si tady tak přála další miminko! Už by se mohlo zadařit! Je na to nejvyšší čas! Moc na vás budu myslet, ať to zvládnete ![]()
Jinak já jsem trošku nešťastná teď… začínám se bát. Já po asi roce vysadila teď v tom 36. týdnu Metypred, docela to šlo, ale od včera mě bolí u malíčku na ruce kloub, který je červenější. Dnes se k tomu jen s bolestí přidal ještě kloub u prsteníčku. Doufám, že jsem si to jen někde namohla nebo něco udělala s tím a přejde to a není to nějaký příznak nějaké autoimunitní nemoci. Budu to pozorovat a případně řešit, ale bojím se…
@Monulek Ne
To mě moc mrzí! A to bylo v kterém týdnu? Promiň, že se nepamatuji…Jestli třeba ještě není čas…
@joha79
skoda… ![]()
@monika m
spineni ještě neznamena, ze to je blbe…někdo to tak ma ![]()
@veveruschka
klouby po vysazeni metypredu bolej- to tak bohužel je, no -ja mela nejhorsi kolena a zapesti-ted co jim ten kolafit, tak je to o moc lepsi ![]()