Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
22.4.15 09:59

Holky já už se tak nějak smiřuji s tím, že opravdu nejspíš nebudu mít vlastní miminko. Teď mám opět zákaz do KET od endokrinoložky kvůli té štítce a potvrdila mi to i KM. Kdo ví kdy se mi podaří hodnoty srovnat a dostanu povolení abych si mohla jít pro toho našeho posledního sněhuláka. Za chvíli mi bude 40 a už ztrácím naději. Přes 2 měsíce čekáme jestli nás schválí na Krajském úřadu kvůli adopci. Už to musí být každou chvíli a mě se pak snad konečně uleví. Doufám, že dostaneme miminko, kterému budu moc dát všechnu tu lásku co v sobě mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
22.4.15 10:06

@Danny001 hrozně moc bych ti to přála už něco musí vyjít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.4.15 10:15

@Gilmorka :hug: věřím že to adopčátko vyjde. A kdyby se povedlo vlastní tak by to byl zázrak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
22.4.15 10:42
@Gilmorka píše:
@Danny001 to právě nevim.. jestli nemám sníženou imunitu z těch imunoglobulinů.. no co semnou udělá ivf to se teprve těším :roll:

bych spis myslela ze ivig obranyschopnost zvysuje :think:

taky me tedy sejmula nejaka choroba-ale uz jsem nastesti zase celkem fit-nejdriv hrozna bolest v krku, pak strasne ryma-drzelo se me to asi tyden a do tedka ma trochu rymu, i jsem nakazila pritele-ale on to mel za 3 dny pryc… nastesti Nikolka nic nechytila- toho jsem se dost bala…

a jinak… takhle nemysli- to by se clovek utrapil…ja prisla o dve holcicky a chlapecka :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
22.4.15 10:43
@Danny001 píše:
Holky já už se tak nějak smiřuji s tím, že opravdu nejspíš nebudu mít vlastní miminko. Teď mám opět zákaz do KET od endokrinoložky kvůli té štítce a potvrdila mi to i KM. Kdo ví kdy se mi podaří hodnoty srovnat a dostanu povolení abych si mohla jít pro toho našeho posledního sněhuláka. Za chvíli mi bude 40 a už ztrácím naději. Přes 2 měsíce čekáme jestli nás schválí na Krajském úřadu kvůli adopci. Už to musí být každou chvíli a mě se pak snad konečně uleví. Doufám, že dostaneme miminko, kterému budu moc dát všechnu tu lásku co v sobě mám :)

jasne za vas schvali- co by ne :palec: :srdce:
prcka se dockate at tak ci tak :hug: -to je jasna vec :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.4.15 11:16

@Bea1979 jj chápu zase stojím před tím radovat se že máme ještě dva sněhuláčky a nebo už jen dva… ale na prd je to že nás to všechny ničí jako ta houpačka radost natěšenost zklamání pořád dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.4.15 11:18

@Papia děkuji je užasné jak se tu podporujem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
22.4.15 11:19

@Papia já musím být vždycky něco extra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
22.4.15 11:38

@joha79 kdy máš jít na tu krev? do té doby není nic ztraceno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.4.15 11:46

@Gilmorka u nás v Caru u Apolináře se na krev nechodí… 14 až 14,5 se dělá test a voláš jak to dopadlo… jen já asi budu volat nejdříve MK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.4.15 11:55

@Danny001 Dančo, držím Ti moc palce, ať Ti to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.15 12:10

Ahoj holky, mohu se zeptat, jak jste dlouho brali Metypret? Nejdéle? nebo Prednison?
A kombinovali jste někdy léčbu např. s injekcemi Dexamedu? Díky moc za info

• Citovat
  • Upravit
307
22.4.15 12:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mohu se zeptat, jak jste dlouho brali Metypret? Nejdéle? nebo Prednison?
A kombinovali jste někdy léčbu např. s injekcemi Dexamedu? Díky moc za info

já jen 4 týdny pač na mě nefungoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
22.4.15 12:23

6 týdnů s pentometrem a bez efektu

@Anonymní píše:
A kombinovali jste někdy léčbu např. s injekcemi Dexamedu? Díky moc za info
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.4.15 12:33

@Gilmorka že bych to taky brala 6 týdnu… já nevím jsem popleta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí