Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky já už se tak nějak smiřuji s tím, že opravdu nejspíš nebudu mít vlastní miminko. Teď mám opět zákaz do KET od endokrinoložky kvůli té štítce a potvrdila mi to i KM. Kdo ví kdy se mi podaří hodnoty srovnat a dostanu povolení abych si mohla jít pro toho našeho posledního sněhuláka. Za chvíli mi bude 40 a už ztrácím naději. Přes 2 měsíce čekáme jestli nás schválí na Krajském úřadu kvůli adopci. Už to musí být každou chvíli a mě se pak snad konečně uleví. Doufám, že dostaneme miminko, kterému budu moc dát všechnu tu lásku co v sobě mám ![]()
@Gilmorka
věřím že to adopčátko vyjde. A kdyby se povedlo vlastní tak by to byl zázrak ![]()
@Gilmorka píše:
@Danny001 to právě nevim.. jestli nemám sníženou imunitu z těch imunoglobulinů.. no co semnou udělá ivf to se teprve těším
bych spis myslela ze ivig obranyschopnost zvysuje ![]()
taky me tedy sejmula nejaka choroba-ale uz jsem nastesti zase celkem fit-nejdriv hrozna bolest v krku, pak strasne ryma-drzelo se me to asi tyden a do tedka ma trochu rymu, i jsem nakazila pritele-ale on to mel za 3 dny pryc… nastesti Nikolka nic nechytila- toho jsem se dost bala…
a jinak… takhle nemysli- to by se clovek utrapil…ja prisla o dve holcicky a chlapecka
![]()
@Danny001 píše:
Holky já už se tak nějak smiřuji s tím, že opravdu nejspíš nebudu mít vlastní miminko. Teď mám opět zákaz do KET od endokrinoložky kvůli té štítce a potvrdila mi to i KM. Kdo ví kdy se mi podaří hodnoty srovnat a dostanu povolení abych si mohla jít pro toho našeho posledního sněhuláka. Za chvíli mi bude 40 a už ztrácím naději. Přes 2 měsíce čekáme jestli nás schválí na Krajském úřadu kvůli adopci. Už to musí být každou chvíli a mě se pak snad konečně uleví. Doufám, že dostaneme miminko, kterému budu moc dát všechnu tu lásku co v sobě mám
jasne za vas schvali- co by ne
![]()
prcka se dockate at tak ci tak
-to je jasna vec ![]()
@Bea1979 jj chápu zase stojím před tím radovat se že máme ještě dva sněhuláčky a nebo už jen dva… ale na prd je to že nás to všechny ničí jako ta houpačka radost natěšenost zklamání pořád dokola…
@joha79 kdy máš jít na tu krev? do té doby není nic ztraceno ![]()
@Gilmorka u nás v Caru u Apolináře se na krev nechodí… 14 až 14,5 se dělá test a voláš jak to dopadlo… jen já asi budu volat nejdříve MK…
Ahoj holky, mohu se zeptat, jak jste dlouho brali Metypret? Nejdéle? nebo Prednison?
A kombinovali jste někdy léčbu např. s injekcemi Dexamedu? Díky moc za info
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mohu se zeptat, jak jste dlouho brali Metypret? Nejdéle? nebo Prednison?
já jen 4 týdny pač na mě nefungoval…
6 týdnů s pentometrem a bez efektu
@Anonymní píše:
@Gilmorka že bych to taky brala 6 týdnu… já nevím jsem popleta…