Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
19.4.15 11:12
@veveruschka píše:
@Bea1979 No, já to info tady psala někdy na začátku září nebo možná i dřív, když jsem těhotná od srpna, tak to možná bude tím :mrgreen: Ono to asi zapadlo…

Bude to chlapeček - už asi od 13. týdne nám to tvrdí, takže by to fakt bylo velké překvapení, obzvlášť když jsme pindíka viděli přes celou obrazovku :D

A já teda souhlasím, čím víc kontrol a vyšetření, tak jsem si říkala, že kéž bych byla spíš alternativní matka :D Že bych radši nic nevěděla…

Mne to taky uniklo. Neni nad podpisy nechces si taky nejaky vytvorit?
Nadhera bude tady maly bycek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.15 09:09

Ahoj holky. Prosim Vas, jak dlouha doba je na objednani k pani doktorce. Mam doporuceni z centra Zlin. Novy cyklus IVF bychom chteli zahajit v srpnu, myslite, ze to stihnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.4.15 09:26

@petinka.ti tohle má stále na stránkách: S politováním oznamujeme, že z kapacitních důvodů dočasně nepřijímáme do péče nové pacienty, kteří nejsou k vyšetření a léčbě doporučeni z některého z pracovišť Všeobecné fakultní nemocnice ale určitě bych ještě zkusila zavolat či napsat :think: jinak já jsem čekala myslím 3 měísce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.4.15 09:34

Holky dneska mam nějakou depku, ze to dostanu, tak se jdu k vam rozveselit. celih dobu jsem extrémně pozitivní, ale dneska bude den blbec to tak vidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
20.4.15 09:57

@monika m j chápu i já to tak mám drž se je to střídavé no zaměstnej si něčím hlavu něco šikovného nebo jdi ven je tam krásně :hug: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
20.4.15 09:58

Krásný den holky tak já budu asi testovat zítra je to sice 12 den ale je namžel doma a doma testujem splou vždy at u toho jsme 13 a 14 den je v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.4.15 10:02

@joha79 budu ti drzet palce, aby to vyšlo, tech pokusu uz mas požehnane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
20.4.15 10:07
@monika m píše:
@joha79 budu ti drzet palce, aby to vyšlo, tech pokusu uz mas požehnane

děkuji moc :hug: :hug: každý palec a podpora se hodí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.4.15 10:08

@joha79 jsi optimistická?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.15 10:09

Gilmorka: Díky za info. Nakonec jsem si zavolala, sestricka byla vstricna. Objednali me na cerven. Vysledky budou za 2 tydny, tak jsem rada. Na ten srpen mi to krasne vyjde.

• Citovat
  • Upravit
307
20.4.15 10:13

@monika m no jak kdy střídavě ale ted tomu věřím :-) musíme :-) :hug: ale pocit je bojím se a těšímse dosebe zamotaný :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.4.15 10:14

Tak to je fajn, možná už ta informace tam není aktuální ;)

@Anonymní píše:
Gilmorka: Díky za info. Nakonec jsem si zavolala, sestricka byla vstricna. Objednali me na cerven. Vysledky budou za 2 tydny, tak jsem rada. Na ten srpen mi to krasne vyjde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.4.15 10:15

@joha79 to je dobre, ze si věris a bát se je asi uplne normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.4.15 10:17

@joha79 držíííím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.4.15 20:41
@monika m píše:
Holky dneska mam nějakou depku, ze to dostanu, tak se jdu k vam rozveselit. celih dobu jsem extrémně pozitivní, ale dneska bude den blbec to tak vidim.

já měla taky den blbec a chlap taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital