Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veveruschka píše:
@Bea1979 No, já to info tady psala někdy na začátku září nebo možná i dřív, když jsem těhotná od srpna, tak to možná bude tímOno to asi zapadlo…
Bude to chlapeček - už asi od 13. týdne nám to tvrdí, takže by to fakt bylo velké překvapení, obzvlášť když jsme pindíka viděli přes celou obrazovku
A já teda souhlasím, čím víc kontrol a vyšetření, tak jsem si říkala, že kéž bych byla spíš alternativní matkaŽe bych radši nic nevěděla…
Mne to taky uniklo. Neni nad podpisy nechces si taky nejaky vytvorit?
Nadhera bude tady maly bycek ![]()
Ahoj holky. Prosim Vas, jak dlouha doba je na objednani k pani doktorce. Mam doporuceni z centra Zlin. Novy cyklus IVF bychom chteli zahajit v srpnu, myslite, ze to stihnu?
@petinka.ti tohle má stále na stránkách: S politováním oznamujeme, že z kapacitních důvodů dočasně nepřijímáme do péče nové pacienty, kteří nejsou k vyšetření a léčbě doporučeni z některého z pracovišť Všeobecné fakultní nemocnice ale určitě bych ještě zkusila zavolat či napsat
jinak já jsem čekala myslím 3 měísce
Holky dneska mam nějakou depku, ze to dostanu, tak se jdu k vam rozveselit. celih dobu jsem extrémně pozitivní, ale dneska bude den blbec to tak vidim.
@monika m j chápu i já to tak mám drž se je to střídavé no zaměstnej si něčím hlavu něco šikovného nebo jdi ven je tam krásně
![]()
Krásný den holky tak já budu asi testovat zítra je to sice 12 den ale je namžel doma a doma testujem splou vždy at u toho jsme 13 a 14 den je v práci…
@joha79 budu ti drzet palce, aby to vyšlo, tech pokusu uz mas požehnane
@monika m píše:
@joha79 budu ti drzet palce, aby to vyšlo, tech pokusu uz mas požehnane
děkuji moc
každý palec a podpora se hodí ![]()
Gilmorka: Díky za info. Nakonec jsem si zavolala, sestricka byla vstricna. Objednali me na cerven. Vysledky budou za 2 tydny, tak jsem rada. Na ten srpen mi to krasne vyjde.
@monika m no jak kdy střídavě ale ted tomu věřím
musíme
ale pocit je bojím se a těšímse dosebe zamotaný
![]()
Tak to je fajn, možná už ta informace tam není aktuální ![]()
@Anonymní píše:
Gilmorka: Díky za info. Nakonec jsem si zavolala, sestricka byla vstricna. Objednali me na cerven. Vysledky budou za 2 tydny, tak jsem rada. Na ten srpen mi to krasne vyjde.
@joha79 to je dobre, ze si věris a bát se je asi uplne normální ![]()
@monika m píše:
Holky dneska mam nějakou depku, ze to dostanu, tak se jdu k vam rozveselit. celih dobu jsem extrémně pozitivní, ale dneska bude den blbec to tak vidim.
já měla taky den blbec a chlap taky