Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
13.4.15 08:30

Ahoj holky… tak dny se vlečou jen co je pravda… já ted jedu na kurz šití tak snad to dnes bude dopadne lépe jak minule a oprava nebude nic stát :-)
zítra jedu do Prahy na kapačku a ve středu už do práce… přej Všem krásný den :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.15 10:45

Dávám raději jako anonym. je škoda, že nemá pořádnou imunologii i u partnera. jenže Car napíše, že to není třeba. doufám, že aspon chodí jsem na diskuzi. Dá hodně za tu genetiku, ale nemá kvalitní imunologii a pokud je stará více jak 5 let tak není uděláno vše.

Dobrý den. s manželem se léčíme na neplodnost od r 2005 Ostrava.Brno,Olomouc. Máme vždy ovariální odpověď dobrou ICSI ET 7×, KET 5×, O gravidita. Vývoj ve zkumavce se vždy dařil, ale nikdy se nám nepovedlo, aby se embrio uhnízdilo. Alergologie v Brně -v normě. Máme nyní po 10 letech doporučení na imunologii do Prahy.Po miminku stále toužíme, věříme, že se dočkáme. Letos je mi 43 let nevíme jestli imunologie nám pomůže, nebo zkoušet štěstí další stimulaci v jiném centru. Děkuji za odpověď. Lenka
 Lenka

Dobrý den, paní Lenko,

imunologický faktor hraje roli spíše při přirozeném těhotnění.

Myslím, že nejzásadnějším faktorem je momentálně Váš věk. U žen nad 35 let vzniká asi 50% geneticky chybných embryí, ve věku kolem 40 let je to až kolem 80%. A to i v případě, kdy mají oba partneři genetické vyšetření - karyotyp zcela v pořádku. Pokud jste měla vždy prodlouženou kultivaci a byla transferována kvalitní embrya ve stádiu blastocysty, pak bych doporučovala využít technik PGS aCGH.

• Citovat
  • Upravit
1945
13.4.15 10:54

Doktoři z carů imunologii všeobecně moc neuznávají.. na kdy jsi objednaná?

@Anonymní píše:
Dávám raději jako anonym. je škoda, že nemá pořádnou imunologii i u partnera. jenže Car napíše, že to není třeba. doufám, že aspon chodí jsem na diskuzi. Dá hodně za tu genetiku, ale nemá kvalitní imunologii a pokud je stará více jak 5 let tak není uděláno vše.

Dobrý den. s manželem se léčíme na neplodnost od r 2005 Ostrava.Brno,Olomouc. Máme vždy ovariální odpověď dobrou ICSI ET 7×, KET 5×, O gravidita. Vývoj ve zkumavce se vždy dařil, ale nikdy se nám nepovedlo, aby se embrio uhnízdilo. Alergologie v Brně -v normě. Máme nyní po 10 letech doporučení na imunologii do Prahy.Po miminku stále toužíme, věříme, že se dočkáme. Letos je mi 43 let nevíme jestli imunologie nám pomůže, nebo zkoušet štěstí další stimulaci v jiném centru. Děkuji za odpověď. Lenka
 Lenka

Dobrý den, paní Lenko,

imunologický faktor hraje roli spíše při přirozeném těhotnění.

Myslím, že nejzásadnějším faktorem je momentálně Váš věk. U žen nad 35 let vzniká asi 50% geneticky chybných embryí, ve věku kolem 40 let je to až kolem 80%. A to i v případě, kdy mají oba partneři genetické vyšetření - karyotyp zcela v pořádku. Pokud jste měla vždy prodlouženou kultivaci a byla transferována kvalitní embrya ve stádiu blastocysty, pak bych doporučovala využít technik PGS aCGH.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
13.4.15 13:15

Anonymni- moc jsem tvůj příspěvek nepochopila…tedy nektere casti 8o

urcite bych do Prahy za dr. Malickovou jela-pokud mate vždy kvalitni embria, tak asi nebude problém u partnera, tudíž není tak nutne delat u nej ta vysetreni :think:
kazdopadne drzim palce at KM něco vykouma :palec: -objednej se co nejdříve-cekaci lhuty jsou trosku delší…
to mate pravdepodobne i nejake mrazacky, ne?
jinak tedy si myslim, ze i v tvem veku (zatím 42 :palec: ) to nebude tak zle-KM ma hodne pacientek kterym se dlouhodobe nedari a pak se dočkají a 20 uz jim davno neni…
vypada to ze tve telo z nejakeho duvodu embrijko neprijme a presne proto je tady KM-ona uz ti vysvetli ze 42 není zadny hrozny vek na otehotneni :hug:
ja se dockala ve 38…uznavam, ze je to trosku min nez jsi ty-ale i tak drzim palce :hug:

pokud ctes tuto diskusi, tak vis, ze pricin proc to nejde je fura, kazda to mame malinko jinak, ale jestli muze někdo pomoci, tak urcite KM :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.4.15 13:50

@Papia s tím věkem s tebou až tak moc nesouhlasím. Já jsem se dočkala také ještě ve skoro 39 letech, ale jakjmile jsem překročila 40 tak už bohužel nic.Ano KM mi nepomohla. Prostě ta vajíčka jsou už stará a většinou defektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
13.4.15 13:59

@maraida
ale my nevime jestli anonymni(říkejme ji třeba Lenka ;) ) nema mrazacka ;) -tedy pouzita mladsi vajíčka a hlavne se snazim podporit ;)

a ja nepsala ze pomuze vsem :hug:…nekdy to jde, nekdy ne, no :(
když jsem u ni byla naposledy (pred cca 14 dny), tak mi zrovna rikala, ze když budu chtit druhé, tak at dam vedet- jsem rikala, ze uz budu stara-a ona na to at se kouknu do cekarny…ze ja jsem ještě mlada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
13.4.15 16:57

šití

Ahoj hoky tak jsem doma ze šití je to sice trochu mimo mísu ale pochlubím se :-D aspon taky přijdem na jiné myšlenky na mě to funguje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
13.4.15 17:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
13.4.15 17:26
@Papia píše:
@joha79 :palec: :palec: :palec:

děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
13.4.15 20:32

@joha79 Jééé, ta je super! Výborný nápad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.4.15 20:49

Holky moje zase mám Dexamed a v červnu půjdem pro znrzlinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.4.15 22:19
@joha79 píše:
Ahoj hoky tak jsem doma ze šití je to sice trochu mimo mísu ale pochlubím se :-D aspon taky přijdem na jiné myšlenky na mě to funguje :-)

nádhera jsi hrozně šikovná :andel: :andel: :andel: :andel:  :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.4.15 06:32

@Simi11 @veveruschka holky děkuji :hug: snažím se je to první kousek ;-)v sobotu je v plánu zástěra a polštář tedy povlak… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.4.15 06:33

@milas no super :potlesk: :hug: budu držet vše co mám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.4.15 07:04

@milas
do cervna uz je jen kousek :hug: tak moc drzim palce…co ma ten dexamed udelat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí