Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
8.4.15 14:17

@veveruschka děkuji jsi milá :hug: si taky udělám ubrus a záclonky a tad… :-)mi poradíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
9.4.15 06:53

Krásné dobré ráno holky :-)
sedím tu mám ted poslední kávu s kofejnem… jdu se vykoupat a na 8hod jdu z baráku a jedu směr Praha jedu si pro Nikolku :hug: :dance: :dance: :dance: ;-) tak se tu opatrujte zatím pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
9.4.15 07:29

@joha79 Budu moc moc držet pěsti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
9.4.15 07:43
@veveruschka píše:
@joha79 Budu moc moc držet pěsti!!! :hug:
:hug: :hug: :hug: děkuji moc :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
9.4.15 07:50

@joha79 držím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
9.4.15 07:51
@Gilmorka píše:
@joha79 držím pěsti ;)

děkuji :hug: :dance: už se jdu obouvat páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
9.4.15 07:56

@joha79 Ať se pěkně zahnízdí a pustí se až za 9 měsíců! :-) A dneska pak už jen nožky nahoru! I když je to jedno, ale kolikrát člověk může jen tak odpočívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.4.15 08:03
@joha79 píše:
sedím tu mám ted poslední kávu s kofejnem… jdu se vykoupat a na 8hod jdu z baráku a jedu směr Praha jedu si pro Nikolku :hug: :dance: :dance: :dance: ;-) tak se tu opatrujte zatím pá :mavam:
:P :hug: :hug: :hug:
Opatrujte se holky :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
9.4.15 08:24
@joha79 píše:
sedím tu mám ted poslední kávu s kofejnem… jdu se vykoupat a na 8hod jdu z baráku a jedu směr Praha jedu si pro Nikolku :hug: :dance: :dance: :dance: ;-) tak se tu opatrujte zatím pá :mavam:

Pro Nikolku, joo? ;)
Tak nase Nikolka tedy drzi palce a ja take :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.4.15 08:45

@joha79 Tak holky opatrně, dnešek proválejte a Nikolko, ty začni pracovat na zavrtávání :). Strašně moc držím palce :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
9.4.15 13:17

@veveruschka @Bea1979 @Papia @Simi11 @Gilmorka Holky všem Vámo moc děkuju :hug: četla jsem si to po cestě busem a padla mi i slza jak jste napsaly :hug: jj punkce byla na velikonoce to znamená že ted mám u sebe v bříšku jednou kuřátko Nikolku :-)
a ted se podržte zatím náš nejlepší pokus tedy i poslední ;-) máme dvě kuřátka zamraženááááááá :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: tedy uplně jsem z toho na měko vím že nikdo řekne třeba jen dva ale pro mě to je hodně :-) ještě jednou všem moc děkuji :hug: :hug: :hug: ted se jdu natáhnout :-) :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
9.4.15 13:39

@joha79 držím moc palce aby se Nikolka zavrtala a nepustila celých 9 měsíců :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
9.4.15 13:47

@joha79 Jéé, dokonce dvě. Tak to je báječné. Já si pamatuji, jak jsem byla ráda, že alespoň ještě jedno nám zůstane zamrazené. A to jsem se strašně bála, že k ET vůbec nedojde. Takže je to báječná zpráva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.4.15 14:34

@joha79 Tak to je báječný, Nikolka už má zaděláno na dva sourozence :). Výborná zpráva, mám z tebe radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.4.15 17:11

Holky já mám nejlepší výsledky za ceůou dobu ale AMH mám hodně vysoké už nikdy nemůžu mít ivf bo by byly ohss jisté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí