Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veveruschka děkuji jsi milá
si taky udělám ubrus a záclonky a tad…
mi poradíš ![]()
Krásné dobré ráno holky ![]()
sedím tu mám ted poslední kávu s kofejnem… jdu se vykoupat a na 8hod jdu z baráku a jedu směr Praha jedu si pro Nikolku
tak se tu opatrujte zatím pá ![]()
@joha79 Ať se pěkně zahnízdí a pustí se až za 9 měsíců!
A dneska pak už jen nožky nahoru! I když je to jedno, ale kolikrát člověk může jen tak odpočívat ![]()
@joha79 píše:
Krásné dobré ráno holky
sedím tu mám ted poslední kávu s kofejnem… jdu se vykoupat a na 8hod jdu z baráku a jedu směr Praha jedu si pro Nikolku![]()
![]()
![]()
![]()
tak se tu opatrujte zatím pá
@joha79 píše:
Krásné dobré ráno holky
sedím tu mám ted poslední kávu s kofejnem… jdu se vykoupat a na 8hod jdu z baráku a jedu směr Praha jedu si pro Nikolku![]()
![]()
![]()
![]()
tak se tu opatrujte zatím pá
Pro Nikolku, joo? ![]()
Tak nase Nikolka tedy drzi palce a ja take
![]()
@joha79 Tak holky opatrně, dnešek proválejte a Nikolko, ty začni pracovat na zavrtávání
. Strašně moc držím palce
![]()
@veveruschka @Bea1979 @Papia @Simi11 @Gilmorka Holky všem Vámo moc děkuju
četla jsem si to po cestě busem a padla mi i slza jak jste napsaly
jj punkce byla na velikonoce to znamená že ted mám u sebe v bříšku jednou kuřátko Nikolku ![]()
a ted se podržte zatím náš nejlepší pokus tedy i poslední
máme dvě kuřátka zamraženááááááá
tedy uplně jsem z toho na měko vím že nikdo řekne třeba jen dva ale pro mě to je hodně
ještě jednou všem moc děkuji
ted se jdu natáhnout
![]()
@joha79 držím moc palce aby se Nikolka zavrtala a nepustila celých 9 měsíců ![]()
@joha79 Jéé, dokonce dvě. Tak to je báječné. Já si pamatuji, jak jsem byla ráda, že alespoň ještě jedno nám zůstane zamrazené. A to jsem se strašně bála, že k ET vůbec nedojde. Takže je to báječná zpráva ![]()
@joha79 Tak to je báječný, Nikolka už má zaděláno na dva sourozence
. Výborná zpráva, mám z tebe radost ![]()
Holky já mám nejlepší výsledky za ceůou dobu ale AMH mám hodně vysoké už nikdy nemůžu mít ivf bo by byly ohss jisté