Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bea1979 @veveruschka @Danny001 holky děkuji jste zlaté a je super že sem mužu za váma chodit ![]()
to je tedy pro Všechny ![]()
@milas Přesně tak… co to znamená? Ani nějaké hooodně hlídané být nemůže? Nějaká mírná stimulace? Nebo minimálka, nativ?
@veveruschka píše:
@milas Přesně tak… co to znamená? Ani nějaké hooodně hlídané být nemůže? Nějaká mírná stimulace? Nebo minimálka, nativ?
Nativ nepřipadá v úvahu, nemám ovu, na mírnou léčbu žádná reakce a u 100 a výš pak ohss
@milas Hmm
A co s tím? Ani žádné jiné centrum s všemožnými stimulačními léky by si s tím neporadilo? To už nikdy nebude IVF?
@veveruschka píše:
@milas HmmA co s tím? Ani žádné jiné centrum s všemožnými stimulačními léky by si s tím neporadilo? To už nikdy nebude IVF?
No já už jsem v RF a tam se soecializují na nininálky a já z minulé měla velký ohss jedině ta moje zmrzlinka
Tak tu sedím a hrozně se to ve mě mele. mám hroznou radost z Joha 79, hrozně ti to přeju, je to nádhera, vzpomínám jak přesně před rokem jsem tohle prožívala, dávala si malý cíle postupně a postupně se vším prokousávala. Výsledky krve, rozražení embryí, zakousnutí, postupný vzrůst HCG, srdíčko, první screening, atd.
Jak ale můžu být úplně štastná, když zároven je tu Milas, která bohužel píše to, z čeho je mi do breku.
Tak mě napadá jediná možnost je přirození otěhotnění? ale když neovuluješ?
promin, ale co darovaná vajíčka? je to hodně proti tvé mysli?
Takže je mi smutno i veselo, je to zvláštní pocit
![]()
Joha a ty se opatruj, nic nezvedej, nekoupej se v teplé vodě, neohávej se, nevztávej dopředu, ale z boku, prostě nezatínej břišní svaly, nerozčiluj se, na všechno kašli a za týden koukej ukázat ducha
![]()
@Simi11 Ne ne, Milas má mrazáčka! A tomu teď prostě budeme všechny věřit, že to bude ten největší bojovník!
@veveruschka píše:
@Simi11 Ne ne, Milas má mrazáčka! A tomu teď prostě budeme všechny věřit, že to bude ten největší bojovník!
Tak to joooo. To musi vyjit. Proste musi. Dekuju za info
![]()
@Simi11 Moc hezky jsi to napsala, bohužel je to tu ode zdi ke zdi, ne všem se může dařit. ALE! Milas má zmrzlinku a ta se prostě chytne
![]()
Asi blbej dotaz, ale AMH se nedá nijak snížit?
@joha79 Poslouchej rady zkušený matky Simi a za 9 měsíců… ![]()
@milas píše:
jedině ta moje zmrzlinka
jasne ze ta tva zmrzlinka
![]()
@joha79 tak Vás hezky s Nikolkou opatruj, užívej si konečně toho jarního počasí… ![]()
@milas jasně, zmrzlinka zaboduje! a případně RF s KM ti naordinují stimulku na tělo a bude… ![]()
@Simi11 ahoj tedy to je jasné chápu tě je to jak na houpačce jednou se člověk raduje a jednou zase naopak doufám že já už se budu jen radovat
@milas ta taky ze sněhuláčka
![]()
jinak moc děkuji za rady a tip jen co znamená neohávej se, asi jak je poránu mě to nedocvakává
@Papia @Bea1979 holky já si moc ráda nechám poradit to je jasné a ted muj problém…
testovat se má až za 2 a 2,5 týdne no a já jsem starej poctivec vždy jsem čekala až je zpoždění menstruace a pak testovala to jsem celá já až mě to samotnou štve… taková jistota že // jsou pravé a ne od pregnylu
a ted to věc no si řikám jestli že když najdu na testu // mám jít co nejdříve na kapačku intralipidu a ta se musí taky objednat a tak…nemám já testovat trochu dříve? si řikám že napíšu Malíčkové jak jsem ted na tom a zeptám se jí co myslíte holky? jak by jste postupovaly?
Jinak je to psaní pro Všechny
to je jasné
no čeká nás krásný víkend co budete podnikat? já mám manžela pátek sobota a neděle doma tak si užijem asi tepla pujdem ven a tak asi buřty a nasim vyvenčíme pejska… no a v pondělí jdu na celej den na kurz šití a v uterý na kapačku do Prahy a středa už pujdu do práce mám dohodlé že nebudu nic težkého taht… tak se moc opatrujte
a děkuji za podporu ![]()