Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
3.4.15 20:33

@veveruschka
ja mam prave ty ctverecky-kolafit :)a ještě jim semínka chia-maji hodne omega 3 a to také pry pomaha
když jsem to KM rikala, tak to schválila-pry jakekoli „duchodcovske“ preparáty :palec:
vedet ze to ty klouby takle huntuje, bastim to taky uz daleko driv :palec:

@Mandlička
s odepisovanim to je jak kdy-nekdy mi klido také mesic neodepsala a segre to same…ma toho hodne, no… když jsem potrebovala odpověď opravdu rychle-tak jsem napsala do predmetu o co jde, aby bylo jasne ze to třeba specha…nekdy to pomohlo ;)nekdy ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
3.4.15 21:03

@joha79 kousek od Kladna ;)

@Simi11 a ty se nesměj :mrgreen: :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.4.15 21:20

Hoky KM je možná pryč neboť má dovču pdanou i na 7.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
3.4.15 21:22

@Papia Když já jsem na prášky strašná! Tak strašně nerada něco jím… Ale kostičky kolafitu bych zvládnout mohla :-) Stejně by mě zajímalo, jak je to s těmi klouby :think: Jak to ty kortikoidy dělají… já vím tedy, že odvápňují kosti… ale o kloubech jsem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
4.4.15 06:27

Ahojte holky, je fakt, že jsem testovala brzy, ale zatím je pořád pozitivní a sílí :-) Taky jezdím na ty intralipidy, 1 - 2 x týdně, no to bude faktura! Ale co se dá dělat. Peníze budou, my nebudem…
Na netu jsem četla, že intralipidy pojišťovna neproplácí vůbec, je to pravda, nevíte? Vůbec nevím, na koho se obrátit, aby mi je předepsal… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.4.15 07:07

@milas jj je asi pryč říkala mi že bude mimo 5 dní (kvůli výsledkům) ale nakonec je zvládla ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.4.15 07:20
@Monulek píše:
Ahojte holky, je fakt, že jsem testovala brzy, ale zatím je pořád pozitivní a sílí :-) Taky jezdím na ty intralipidy, 1 - 2 x týdně, no to bude faktura! Ale co se dá dělat. Peníze budou, my nebudem…
Na netu jsem četla, že intralipidy pojišťovna neproplácí vůbec, je to pravda, nevíte? Vůbec nevím, na koho se obrátit, aby mi je předepsal… :-(

o nevím ale já nic neplatím tedy po mě nic nikdo nechtěl :think: to ti je zajímavé tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.4.15 07:22
@Mandlička píše:
No já mám také rozporuplné pocity z KM. Mám občas na hraně jedny výsledky a dle starých hodnost je to vysoké. Psala jsem jí zda mám přijet před dalším IVF raději na kontrolu a už rok čekám na odpověd. několikrát jsem email i opakovala, ale bez jakékoliv odpovědi. takže to, že TNF-alfa je někdy na hraně a někdy víc asi nic neznamená fakt nevím. No a až další dr. přišla na problém u manžela a to byla Gallová. chtěla jsem jít na další IVF v dubnu a čínská dr. to nedoporučila a v květnu se na to také netvářila moc dodře. Mám špatnou imunitu a m ám ještě pořád čekat až se zlepší. jenže nevím co konkrétního je špatně. Nebot čínská dr. nedělá odběry z kve. jsem pořád na huntě s průduškami a podobně. Přemýšlím zda bych to udělala jako samoplátce, ale pak si zase řeknu proč. Cždyt vše pravidelně platín i to ZP tak proč by mi to zase nemohly uhradit :pocitac: :pocitac:. Zp ušetřila na genetice embryíí a to celkem hodněkrát nezapaltili mi 4 IVF atd. Tak proč né aspon odběry???no řada tu chválí RF, ale já mám s nimi také svoji zkušenost a pěkný podvůdek, ale tím, že jsem se ozvala vylo anulováno celé IVF na ZP. takže asi to tak bylo i z jejich stany. atd. Vím, že k každém CAr je něco už si nedělám iluze, že někde je to na 100% super.

ahoj… no zavolej sestře a ona ti zjistí co a jak a druhý den ji zavoláš a ona ti řekne jak to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.4.15 07:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.4.15 10:08
@Gilmorka píše:
@milas jj je asi pryč říkala mi že bude mimo 5 dní (kvůli výsledkům) ale nakonec je zvládla ve čtvrtek

Ty už máš výsledky? a jeje takže budu ji psát v úterý mejla aby mi poslala výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.4.15 12:59

@milas ano ona mi řekla ať jí napíšu ve čtvrtek asi kvůli tomu aby mi léčba navazovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.4.15 13:48
@Gilmorka píše:
@milas ano ona mi řekla ať jí napíšu ve čtvrtek asi kvůli tomu aby mi léčba navazovala..

Tak já nám taky léčbu dexamedem včera jsem měla být jának na injekci ale uvidíme no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.4.15 16:08

@milas na injekci po týdnu? já mám teď chodit každých 14 dní a to stejně nestihnu.. ještě než vyzvednu léky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.4.15 18:31
@Gilmorka píše:
@milas na injekci po týdnu? já mám teď chodit každých 14 dní a to stejně nestihnu.. ještě než vyzvednu léky…

já po 14 dnech 10 injekcí a ty mám už vybrané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
4.4.15 20:54

@Mandlička můžu se zeptat, k jaké čínské dr. chodíš? taky nad tím uvažuju, že něco takovýho zkusím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí