Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka píše:
@joha79 už mám výsledkya to jsem ani nedoufala že to bude dnes (že spíš až po svátcích) no ale jsou v pořádkuuuuu
![]()
![]()
injekce zabraly a teď budu chodit každých 14 dní a co nejdříve naplánovat ivf a já nepřestávám doufat, že by se nám teď mohlo podařit přirozeně
@Gilmorka to je naprosto užasný jupíííííí
mám radost… já se k výsledkum taky dostanu hodně rychle
je to super… tak ted už jen tátu doma
![]()
@Monulek píše:
Díky za vaše názory. Já ji neviním z toho, že mi ty léky nedala. Spíš mi vadí, že mě neinformovala, že si je musím shánět sama. A hlavně že to musím řešit po ET, kdy mám mít naprostý klid. To je bezohledné, ať si říká kdo chce co chce.
Ale změňme téma - mám pozitivní test, takže intralipidy si budu platit sama, ať to stojí, co to stojí
potichounku gratuluji, škoda, že u tebe vzniklo nedorozumění v komunikaci, myslím si, že ona toho má tolika, protože vezme lidi alespoň na vyšetření a doporučí léčbu, že když něco zapomene napsat, tak se ani nelze divit…bohužel stane se. Jsme jen lidé. Škoda, že tě nenapadlo se zeptat zda ti léčbu zajistí, když je to ta drahá léčba, ale to by asi nenapadlo ani mě, každopádně ti moc ti držím palce, třeba právě to, že na to nemůžeš myslet a mít klid trošku pomohlo. ![]()
@joha79 píše:
@Monulek no tak koukám do zadu dnes jsi asi 5 den po ET? ono je potřeba to s těmi INTRALIPIDY zjistit brzo vid… ti řekli testovat tak brzo? no já se na to budu muset taky pořádně optat až pujdu na ten ET já… pač ještě trvá chvilku než se k té kapačce člověk dostane vid… to už jsi asi na cestě do caru držím palečky at to klapne… tfuj tfuj tfuj
huráááá, mně taky nikdo neřekl testovat tak brzo a 6 den od ET jsem měla HCG 7 ![]()
@Simi11 píše:
huráááá, mně taky nikdo neřekl testovat tak brzo a 6 den od ET jsem měla HCG 7
jj to je super já vždy čekám až když se MC zdrží
jsem takovej poctivec
až mě to štve
ale nenadělám nic kort když ještě ten pregnyl dělá // a nevím jak dlouho a tak… ale ted po ET asi taky budu muset testovat brzo krs ty infuze ![]()
@Papia, @estrela to může. Ale ten člověk nejen mluvil o něčem o čem nic nevěděl, ale i přeposílal informace. Takže se teď nedivte, že si dávám pozor.
@Polyxena1 já už vůbec nechápu o čem se to tady bavíte, vždyť píšeš pod přezdívkou
@estrela ahoj, já jsem si to pak uvědomila, že jsem to zmínila. vážit slova nemohu, když je to bohužel drsná realita a vše mám písemně. A to opravdu zveřejňovat nebudu, nediv se, že se bojím, po tom, jakou mám zkušenost s jistou „slečnou nebo paní“…
@Gilmorka ano to jsem, ale přesto vám tu píšu realitu, která se stala. bohužel…
@Polyxena1 uz toho prosim nech.
Monulek jeste jednou gratuluju a dej vedet co dalsi testy.
![]()
Takze Fiifa a Monulek, kdo dalsi ![]()
Mam z vas radost ![]()