Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 aha díky za info jsem chytřejší… jj tedy teplé fusky mám v metru je zima jak blázen taky… a včera jsem zase vyndala kulicha a rukavice
a jarní bundička šla stranou ![]()
Já myslela že spolupracuje jen s Apolinářm co jsem tu pochopila…
jj když jsem sem přišla byla to samá chvála a ted z těch posledních dnu jsem docela smutná tedy ale snad to už utichlo…
@Gilmorka píše:
@joha79 teda ty to máš opravdu na divoko, budu moc držet pěsti jak to vypadá dle ultrazvuku?@Simi11 RF sleduje naši diskusi![]()
![]()
- zdravíme RF
, mám pocit, že RF má pobočku ještě někde jinde olomouc?
@joha79 píše:i já zdravím RF
![]()
![]()
no co jsem byla z kraje týdne na ultrazvuku tak 13 ks a vše dobrétak snad na ty velikonoce budu dobře snášet
![]()
![]()
děkuji moc za pěsti to se bude hodit… snad ted na poslední IVF v péči MK to klapne nééééééé snad ale KLAPNE to…
Klapne to a kdyby preci jen neee, tak to klapne priste, protoze je treba to vychytat ![]()
Jj doufam, ze vcera to tu z rf necetly…nejlepsi je ty prispevky ignorovat:-)
@Polyxena1 píše:
@Danny77 no, ona se vám ta kamarádka, co tu máte a předává informace co sem píšete nepřizná.
jsem asi pomalejší po ránu, ale vůbec netuším, o čem to tady mluvíš.. ![]()
@Tinakaterina nene, já mám imuno v pořádku.. jsem to sem psala, kdyby to třeba někomu pomohlo k její léčbě.. vím, že s RF už spolupracuje, ale řekla bych, že teď to bude jako víc.. jako, že jí možná budou dohazovat pacientky, což zatím podle mě nešlo.. ale fakt víc nevím, tak nechci šířit potenciální bludy.. toto je můj pocit, doktor z toho měl fakt velkou radost. ![]()
@Danny77 píše:
jsem asi pomalejší po ránu, ale vůbec netuším, o čem to tady mluvíš..@Tinakaterina nene, já mám imuno v pořádku.. jsem to sem psala, kdyby to třeba někomu pomohlo k její léčbě.. vím, že s RF už spolupracuje, ale řekla bych, že teď to bude jako víc.. jako, že jí možná budou dohazovat pacientky, což zatím podle mě nešlo.. ale fakt víc nevím, tak nechci šířit potenciální bludy.. toto je můj pocit, doktor z toho měl fakt velkou radost.
Danny je lepsi se ji na nic neptat, stejne nic neodpovi konkretne ![]()
@joha79 píše:
@Papia ahoj vím že jsi to tu tak nák psala ale včera jsem byla na odpolední a jukla jsem na tel a tu se to tedy rozjelo tak že mi to uplně pokazilo náladu…
no asi tak vždy je nákej DR a jsou lidi co jsou unešený a najde se kdo hučí… na Apolináře taky… a tak dále
ale k tomu se nechci vracet povídej co náštěva? asi to bylo super co? jsem a tebe myslela, jak ses dlouho zdržela?
já zítra jedu na otočku k sestře pro kapačku…
ahoj-jojo byl tu trosku masakr
, snad uz bude klid
-je to tak všude…když jsem lezela riziku u apolinare(ja byla rada ze lezim, mam peci a delam vse nej pro prcka) tak tam byly zenske co nadavaly, ze musej lezet, nedodrzovaly diety, couraly po baraky, když mely lezet, kourily a lhaly, ze nee-no fackovala bych to tam hlava, nehlava ![]()
ale to uz je pryc…
KM byla moc fajn-dlouho jsem ji nevidela- desne ji to ted sekne
-chvalily jsme se navzájem-ja ji-ona me a malou
-byla tam i ma segra-taky ma male 2mesicni holcicku, tak nas dr rada videla(segre zjistila v tehu celiakii a další veci)takze nam pomohla vlastne oboum k miminku ![]()
jen mi bylo trapne, ze jsme predbehly jednu holcinu, co tam cekala-timto se ji omlouvam-treba nas cte ![]()
byla tam ještě jedna pani v cekarne-mela asi 14denniho chlapecka…jsem se divila, ze s nim v tom počasí vůbec jde ven a ještě do centra-všude samej nemocnej…jen co me tedy zase zarazilo, jak držela to mimi-tahala ho jak kote-nedrzela hlavu, no mela jsem chut za ni jit…ja to chápu-taky jsem nevedela, tak jsem jukla na net a pak to naučila i pritele jak malou nosit…pak prisla ma segraa první co mi říká, ze ta pani vůbec nedrzi miminku hlavu…no jsem seza rozohnila-pardooon ![]()
Jinak mi KM napsala zadanku po pul roce na odbery-takze nekdy v cervenci…rozjely se mi autoimunitni protilátky(nevim presne co)-nemam tedy zadnou konkretni nemoc, jen to není uplne dobře, no, takze to chce sledovat
@Simi11 píše:
super, děkuji za tvůj příspěvěk. svatá pravda![]()
já k ní chodím už 7 let takže, když tu vidím, že tu na ní hází špínu a zná jí jen s emailu tak mě to štve.
@Danny77 Aha. Omlouvam se, se mi to popletlo.
Holky, za jak dlouho vám Dexamed srovnal hodnoty? Vim, ze se to nedá říct pausalne, ale tak pro zajímavost. Nevím, kdy mám začít, aby se me nesrovnaly moc brzo. Zní to divné, ale prostě z pracovních důvodu nemůžu na ket dřív jak v červenci. S KM jsem se domlouvala, ze bych začala v dubnu, tj 5 mesicu po revizi. V poslední zprávě od KM mam: opět výrazný Th1 fenotyp T-lymfocytu s vysokou intracelulární produkci embryotoxickeho TNFa a IFNg. Aktivní eozinofilni/alergický zánět.
Ahoj holky tak už jsem doma z Prahy a intralipid v lednici
@Papia to jo tedy ses rozohnila
ale chápu tě… to víš víme co to je za vzácný dar mít děti a když jsou kolem nás doroty co si toho neváží jsou na děti zlé či něco podobného víc to vnímáme to máme si všechny… co se týká léčby doma či v nemocnici jsem taky poctivá a snažím se dělat vše jak dr řeknou kuřák jsem taky byla a hodně velkej a nákejch 15-16 let ale už nekouřím minule jsem si dala když jsem byla na tancovačce a byla jsem písklá
ale tím to zase skončilo
jsem na sebe hrdá že jsem přestala pač to byl boj ale musím udělat vše co je pro mé tělo nejlepší ani alkohol si nedávám… jen zřídka manžel ani alkoholu a ani cigeretám nikdy nepřičuchl tak super pro mě ![]()
ps: jj jak píšeš je ted asi 3 týdny ostříhaná a moc jí to sekne jen co je pravda ![]()
@Simi11 píše:
Klapne to a kdyby preci jen neee, tak to klapne priste, protoze je treba to vychytat
Jj doufam, ze vcera to tu z rf necetly…nejlepsi je ty prispevky ignorovat:-)
no to přeci jen nee vyřadíme ju
já pám ted poseldní 4 pokus IVF ale budu se modlit at máme aspon mrazáčka … minule byl jeden …
@axina píše:
já k ní chodím už 7 let takže, když tu vidím, že tu na ní hází špínu a zná jí jen s emailu tak mě to štve.
jj taky je mě z toho smutno hodně se snaží nám pomáhat po mejlu s ní už ani moc nepíšu ted to je spíš osobně či si voláme ![]()
Jinak HOlky na nástěnce má že v uterý 7.4 má dovču tak jen to píšu co jsem tam na četla ![]()
@Monulek ahoj tak jak se máš? už jsi byla v Caru? opatruj se moc ![]()
@estrela Ahoj, asi jste nepochopili, že se bojím to psát do detailů. Sice vím, kde je problém, ale to je mi na nic, když mi ho nikdo nepomůže řešit a léčbu, kterou jsem měla dostat dostal někdo jiný. ![]()
@joha79
tak drzim palce at injekce zaberou a uroda je kvalitni ![]()
ono ani nevadilo ze kourej, ale lhaly ze ne a mely vždy krabku v kapse u zapanu, no, a tahlo to z nich…
…
ale jsi dobra, ze jsi zvladla prestat
-a když je podpora v chlapovi, jde to lip ![]()
jinak mi s KM spis piseme…je to rychlejsi…nechci ji moc zdržovat-většinou uz pak slo o to jak dopadly výsledky a co a jak dal s lekama…no a do nemocnice za mnou chodila osobne
- to jsem koukala jako blazen, když prisla poprvé-by me to ani nenapadlo ![]()
@Polyxena1 píše:
@estrela Ahoj, asi jste nepochopili, že se bojím to psát do detailů. Sice vím, kde je problém, ale to je mi na nic, když mi ho nikdo nepomůže řešit a léčbu, kterou jsem měla dostat dostal někdo jiný.
jj já ted už týden vím proč jí za tebe dostal nikdo jiný!!!
i já málem dopadla zle
jde o to že intralipid se udělá a vydrží týden to znamená že mě posunuli punkci ale přeplánovalao se to a stihol se to
proto vím že do týdna projde
a jestli to bylo vyrobené tak je lepší to nikomu dát než do koše když je tak složité se k tomu dostat… tak si to tedy vysvětliji já… ale fakt je na nic když jsem přijdeš a něco napíšeš uděláš vítr a pak nic jasný že všechny zajímá co se děje… a detajl problému… určitě dr není zlá a přece nám pomáhá a chce pomoct…