Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
1.4.15 20:29

@Polyxena1
no ono by asi znelo dost blbe kdybych za ni prisla s tim ze Polyxana napsala to a to… ;)
ani kdybych znala tve jmeno, bych s ni tvůj pripad neresila-navic o tom nic nevim a proste to není ma věc a jeji rozhodnuti ohledne lecby nemam z zadneho duvodu jakkoli napadat-ona tomu rozumi -ja jen tak nejak laicky
S Malíčkovou jsem resila pouze jednou konkretni pacientku a to mou sestru, kterou ma diky me ted také v peci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
1.4.15 20:38

@Polyxena1 jak píšeš : ale měla jsem důvody proč to ještě nezmiňovat tak když už ty důvody nemáš, tak nám snad můžeš napsat proč si myslíš, to co si myslíš. Nelze o někom říct kritiku aniž bys nevysvětlila proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.4.15 20:39

@Papia já jen reagovala na to jak to vyznělo v tom co jsi psala před tím, když jsi u ní byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.4.15 20:43

@estrela já jsem nikoho nekritizovala… to pozor… a navíc si nejsem jistá jestli to tu chci rozmazávat, když tu je někdo, kdo předává jiné informace dál, aniž by znal detaily. Ještě to zvážím. To co jsem prvotně psala, byl povzdech nad tím, že bez léčby od ní, nemám šanci mít dítě. Každá máme nějakou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
1.4.15 20:56

@Polyxena1 napsala jsi o ní : Nejde o moji představu, ale o to co lékařka naplánovala a pak to nedodržela jde tedy o její posouzení, hodnocení tudíž to spadá do kritiky. Jde sice o slovíčkaření, ale je to tak. Víš co, mě je moc líto, že jsi v situaci ve které jsi, žádná z nás by se v ní nechtěla ocitnout, ale bylo by dobré vážit slova, pokud nenapíšeš víc. Ona tě už nechce léčit? Zvážila jsi možnost Apolináře, tam má pak možnost i dát drahou léčbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
1.4.15 21:05
@Polyxena1 píše:
@estrela já jsem nikoho nekritizovala… to pozor… a navíc si nejsem jistá jestli to tu chci rozmazávat, když tu je někdo, kdo předává jiné informace dál, aniž by znal detaily. Ještě to zvážím. To co jsem prvotně psala, byl povzdech nad tím, že bez léčby od ní, nemám šanci mít dítě. Každá máme nějakou zkušenost.

tohle je otevrena diskuse-tady si muze každý precist cokoli- nevime kdo sem chodi jen cist…
jen nevim jak by někdo mohl predavat info o nekom, kdo zde ma jen přezdívku a navíc si sem vlastne zadne konkretni info nenapsala… :think:

Příspěvek upraven 01.04.15 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
1.4.15 21:10

@Papia hezky jsi to napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
2.4.15 05:57

Díky za vaše názory. Já ji neviním z toho, že mi ty léky nedala. Spíš mi vadí, že mě neinformovala, že si je musím shánět sama. A hlavně že to musím řešit po ET, kdy mám mít naprostý klid. To je bezohledné, ať si říká kdo chce co chce.
Ale změňme téma - mám pozitivní test, takže intralipidy si budu platit sama, ať to stojí, co to stojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
2.4.15 07:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
2.4.15 07:06
@Monulek píše:
Díky za vaše názory. Já ji neviním z toho, že mi ty léky nedala. Spíš mi vadí, že mě neinformovala, že si je musím shánět sama. A hlavně že to musím řešit po ET, kdy mám mít naprostý klid. To je bezohledné, ať si říká kdo chce co chce.
Ale změňme téma - mám pozitivní test, takže intralipidy si budu platit sama, ať to stojí, co to stojí :-)

ahoj no to je super :hug: :potlesk: :potlesk:
ale nemáš na testování brzo? asi už jsem popletená celá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
2.4.15 07:10

@Papia ahoj vím že jsi to tu tak nák psala ale včera jsem byla na odpolední a jukla jsem na tel a tu se to tedy rozjelo tak že mi to uplně pokazilo náladu…
no asi tak vždy je nákej DR a jsou lidi co jsou unešený a najde se kdo hučí… na Apolináře taky… a tak dále ;-)
ale k tomu se nechci vracet povídej co náštěva? asi to bylo super co? jsem a tebe myslela, jak ses dlouho zdržela?
já zítra jedu na otočku k sestře pro kapačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.4.15 07:18
@Monulek píše:
Ale změňme téma - mám pozitivní test, takže intralipidy si budu platit sama, ať to stojí, co to stojí :-)
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
2.4.15 07:34

@Gilmorka ahoj ani nevím kdy budeš volat jak dopadla krev? jsi nák dohodlá s MK moooc držím palčky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
2.4.15 07:51

@Monulek no tak koukám do zadu dnes jsi asi 5 den po ET? ono je potřeba to s těmi INTRALIPIDY zjistit brzo vid… ti řekli testovat tak brzo? no já se na to budu muset taky pořádně optat až pujdu na ten ET já… pač ještě trvá chvilku než se k té kapačce člověk dostane vid… to už jsi asi na cestě do caru držím palečky at to klapne… tfuj tfuj tfuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
2.4.15 09:00

@joha79 už mám výsledky :) a to jsem ani nedoufala že to bude dnes (že spíš až po svátcích) no ale jsou v pořádkuuuuu :dance: :dance: :dance: injekce zabraly a teď budu chodit každých 14 dní a co nejdříve naplánovat ivf a já nepřestávám doufat, že by se nám teď mohlo podařit přirozeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí