Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka píše:
@milas dokonce mi už paní doktorka odpověděla ona je fakt zlatá, prý pokud nemám vysoké horečky tak dokážou virozu z výsledků odečístjá jsem horečku neměla x let a myslím že v úterý už budu víceméně v pohodě
No vidíš, takže super!!! tak se asi uvidíme, my fičíme už v 6 od nás vlakem
@milas jj mě poznáš lehce ta s tím oteklým nosem
no my pojedeme asi už v 5 pro jistotu kdyby bylo něco na dálnici
@milas @milas ahoj holky tak Vám na zítra drřím palečky… já jedu zítra do caru na ultrazvuk a pak zase ve středu na kapačku…
@Monulek píše:
Holky, mám dotaz. Platila jste si některá intralipidy? V CAR po mě chtějí 2500 Kč za jednu infuzi (je jich potřeba minimálně 7). Ale nevím, kdo by mi je předepsal. Malíčková vám je některé předepsala?
Ahoj já jsem tu asi zatím jediná co je má… no nic na mě nefungovalo tak ted mám kapačky intralipidy… neplatím nic to pojištovna a mám to tak že jednu kapačku 7 až 2 dny před ET 7 až 2 dny po ET a když se najde na testu // tak co nejdříve další to znamená že já potřebuju zatím jako 3× ale zase muže bejt rozdíl v množství léku
kam chodíš do Caru?
@joha79 píše:
@milas @milas ahoj holky tak Vám na zítra drřím palečky… já jedu zítra do caru na ultrazvuk a pak zase ve středu na kapačku…
Až v úterý
@joha79 Díky moc, já to mám naprosto stejně. Dexamed mi trochu zabral, ale pořád to nebylo dobré, tak jsem měla intralipidy 5 dnů před ET, v den ET a teď do týdne po ET. Pak každé 3 týdny. Tak mi to napsala do zprávy KM, ale nedala mi předpis, tak mi to nikdo na pojišťovnu nedá. Zítra jí zkusím zavolat, snad mi to předepíše…
@Monulek píše:
@joha79 Díky moc, já to mám naprosto stejně. Dexamed mi trochu zabral, ale pořád to nebylo dobré, tak jsem měla intralipidy 5 dnů před ET, v den ET a teď do týdne po ET. Pak každé 3 týdny. Tak mi to napsala do zprávy KM, ale nedala mi předpis, tak mi to nikdo na pojišťovnu nedá. Zítra jí zkusím zavolat, snad mi to předepíše…
tak to jo no víš ani já nedostala recept… to obstarává dr a vždy den aplikace si to vyzvednu u ní či u sestry a pak hned s tím mažu do Caru…
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá procházela ivf a zároveň šla ke km na první odběry krve. Já procházím ivf, ale ke ketu zatím nedojde, pokud se podaří a budou zdravá embrya, tak budou zamražené. Jde mně o to, že teď beru hormony a jestli to neovlivní výsledky krve, které mně vezmou. Díky moc za info.
@petvit ahoj já šla na krev první den aplikace fostimonu jinak vždy bez hormonu…
Díky, snad to nebude vadit, já si zatím píchám diphereline, v úterý jedu do Prahy ke KM a od středy si mám píchat menopur. Tak sem si říkala, aby z toho nebyly zbytečný problém, že stimuluju. Je to moje první ivf a jsem ze všeho nervozní a hlavně nechci způsobit problémy u KM.
@petvit píše:
Díky, snad to nebude vadit, já si zatím píchám diphereline, v úterý jedu do Prahy ke KM a od středy si mám píchat menopur. Tak sem si říkala, aby z toho nebyly zbytečný problém, že stimuluju. Je to moje první ivf a jsem ze všeho nervozní a hlavně nechci způsobit problémy u KM.
no já jsem ted na 4IVF a nervozní jsem jak u prvního
víš co ráno zavolej sestřečce a zeptej se aspon se nebudeš nervovat ona je moc hodná a poradí ti ![]()
@joha79 píše:
tak to jo no víš ani já nedostala recept… to obstarává dr a vždy den aplikace si to vyzvednu u ní či u sestry a pak hned s tím mažu do Caru…
Vážně? Ale já jsem z druhé strany republiky… Přece 7× nepojedu kvůli receptu do Prahy…
@Monulek píše:
@joha79Vážně? Ale já jsem z druhé strany republiky… Přece 7× nepojedu kvůli receptu do Prahy…
no to nevím to budeš mít asi jinak… ale já vubec recept nedostávám do ruky dr to sama šéfuje v lekarně a mě to dává sestra z lednice… ale tak asi jinej postup je třeba pro lidi z daleka… ji napiš či zavolej…
Jj… dnes tam zavolám. Už jsem měla dvě infuze a chtěli 2500 Kč za jednu…