Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka píše:
@joha79 myslím že to mám tak nějak podobně po těch kortikoidech
tak držím palečky at se to ted změní ![]()
@joha79 píše:
@Papia ahoj holky
na ZAČATKU jsem měla IFNg 37,6 TNF ALFA 66,00 Iterleukin2 30,3
brala jsem METYPRED - DEXMED -IMUOGLOBULI Subcuvia a ni jedno nic a po těchto lékach mám IFNg 43,7 TNF ALFA 66,3 Iterleukin2 34,7
ted mám intralipyd jsem před posledím pokusem IVF
jelikož jsem 2× otěhotněla jednou normálně a jednou IUI ale špatný konectak ted se zkusilo ještě jeden pokus i IUI v pondělí je termím menstruace tak doufám že už tedy 9 měsícu nepřijde
Držím pěst aby nedošla
@milas jj ještě je brzo na testování
možná zítra či pozítří… a nebo dnes a na zítra
nerada testuju dopředu ale nesím zase moc pozdě pač při // musím co nejdříve na kapačku intralipidu a v horším případě pojedu pro hormony na poseldní IVF…
@joha79 píše:
@milas jj ještě je brzo na testovánímožná zítra či pozítří… a nebo dnes a na zítra
nerada testuju dopředu ale nesím zase moc pozdě pač při // musím co nejdříve na kapačku intralipidu a v horším případě pojedu pro hormony na poseldní IVF…
Tak tak držím moc pěsti
@joha79 díky a teď hlavně držíme tobě aby jsi nemusela na ivf ![]()
@Gilmorka píše:
@joha79 díky a teď hlavně držíme tobě aby jsi nemusela na ivf
děkuji moooc to se brzo zjistí
![]()
@joha79 taky moc drzim pesti ![]()
Jinak holky nam KET bohuzel nevysel, dnes je to 11. Den a na testu bilo. Malickova mi rekla, ze pokud to nedopadne, mam Dexamed na 6 az 8 tydnu vysadit, protoze uz ho beru od pulky zari. Tak dame dva cykly sami a pak dle imunity asi nejdriv koncem kvetna 2. iVF.
@Veruu11 píše:
@joha79 taky moc drzim pestiJinak holky nam KET bohuzel nevysel, dnes je to 11. Den a na testu bilo. Malickova mi rekla, ze pokud to nedopadne, mam Dexamed na 6 az 8 tydnu vysadit, protoze uz ho beru od pulky zari. Tak dame dva cykly sami a pak dle imunity asi nejdriv koncem kvetna 2. iVF.
Tuším že u nás to s vysazením dexamedu bude úplně stejně… mrzí mě to že ti to nevyšlo
@Veruu11 píše:
@joha79 taky moc drzim pestiJinak holky nam KET bohuzel nevysel, dnes je to 11. Den a na testu bilo. Malickova mi rekla, ze pokud to nedopadne, mam Dexamed na 6 az 8 tydnu vysadit, protoze uz ho beru od pulky zari. Tak dame dva cykly sami a pak dle imunity asi nejdriv koncem kvetna 2. iVF.
děkuji moc ![]()
to je mi moc líto že to nelkaplo ale neboj se nic 2 IVF se povede
držím palečky…