Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
19.3.15 09:34

@Papia aha já právě mám v té první zprávě toto: V záloze i. m. nebo i. v. imunoglobuliny, event. intralipidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
19.3.15 11:40

@Gilmorka Ty imunoglobuliny jsou ty hrozně drahé léky z krve dárců a intralipidy jsou asi levnější, ale taky účinné. Já jdu na první infuzi před KET teď v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
19.3.15 11:56

@Monulek aha takže mi zvolila ty dražší už to chápu a ty jdeš imunoglobul? infuzi budeš mít u apolináře nebo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.3.15 11:59

Ahojte holky, mohla bych se k Vám přidat minulý rok jsme byli s přítelem u paní doktorky Malíčkové jsem výrazný Th1 fenotyp T-lymfocytu, velmi vysoká i. c. produkce TNFalfa (73,2)tětka jsem tam objednaná na duben a asi bych měla být lečena intralipidy máte s tím zkušenosti jak to vše probíha a car navštěvujete souběžně nebo až po léčbě. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
19.3.15 12:04

@Gilmorka @Jandasek Mám léčbu intralipidy, beru od listopadu Dexamed. Alfu jsem měla 73 %, teď při poslední kontrole v lednu už jen 52 %. Proto ty intralipidy (ještě to není v normě). Infuze budu mít každé 2 - 3 týdny. Četla jsem o tom na netu, vypadá to dobře. V pondělí napíšu, jak to probíhalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
19.3.15 12:04

@Jandasek no to jsem právě zvědavá jak to budeš mít to budou injekce? já do caru teď vůbec nechodím mám zákaz ivf, jinak jsem dostala recept a nechávám si to píchat u obvoďáka a pak zase kontrola u malíčkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
19.3.15 12:05

@Monulek a kam na ně teda jdeš k malíčkové? nebo ve svém caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
19.3.15 12:07

@Gilmorka Malíčková si to domluvila přímo s RF v Brně a jsem objednaná tam. Prý s nimi má výbornou spolupráci a už to tam skvěle umí. V CARu mi řekli, že infuze bude trvat 30 - 45 minut. Na víc jsem sama zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
19.3.15 12:51

@Fíífía budu drzet palce, treba vam uz reknou, co to bude, pokud to teda chcete vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
19.3.15 13:10

Tak holky, dnes byla takový rychlí utz, výsledek a utz bude 31.
Vím jen že odpovídáme presne 11+1.
Jinak mě dnes donutily po třech letech zvážit-po těch všech,,lekach"mám 18kg nahoře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.3.15 13:45
@Fíífía píše:
Tak holky, dnes byla takový rychlí utz, výsledek a utz bude 31.
Vím jen že odpovídáme presne 11+1.
Jinak mě dnes donutily po třech letech zvážit-po těch všech,,lekach"mám 18kg nahoře!!!

18kg nahoreeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to jsi boreeeeec
Jak jako rychly utz, to je zase jinej zpusob screeningu. Ti brali krev az dnes? To nezkontrolovali kazdou kost, lazdej organ? sijovy projasneni atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.3.15 13:59

@Monulek @Gilmorka děkuji za info a mužu se zeptat jestli se to platí my jsme před tím než jsme jeli k paní doktorce Maličkové chodili do Car Zlín, určitě si nechám poradit od Dr. Malíčkové i jestli poradí nejaký Car. Normálně otěhotnět nemůžu. V roce 2002 jsem měla první mimoděložní odebrán vejcovod za dva roky další následně pár inseminací a pak znova revize před ivf kde mně odebrali druhý vejcovod a k tomu ještě mám pcos k paní doktorce jsem se dostala až po 2 ivf a 1 ket nezdařilých bohužel, kdyby mně tam poslali dříve mohlo být vše jinak a to jsem si sama zažádala ať mně udělají další testy genetiku a hematologii mám ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
19.3.15 14:09

@Monulek tak to jsi mě uklidnila že to jde i přes RF já tam taky chodím

@Jandasek já nic neplatím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
19.3.15 14:13

@Simi11 to jsem borec, to jsem před lety pracně ale úspěšně zhubla, a čeká mě to znova, no hrůza.
Utz jen zmerila, vše ostatní za 14.dní no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.3.15 14:17

@Gilmorka je tak to je fajn no uvídím jak nakonec dopadnu v tom dubnu a to si proto jezdíš až do Prahy nebo ti pošle Dr. Malíčková recept vůbec nevím jak to chodí ale kdyby bylo potřeba tak člověk udělá proto cokoliv i když je to taková dálka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí