Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
12.3.15 13:32

@bunnysek A můžu se zeptat, kdy jsi byla na posledním odběru? Já třeba teď před KETem už na kontrolní odběr taky nemusím, protože jsem byla začátkem února a měla jsem to v pořádku, tak jsem dostala pro jistotu injekce dexamedu s tím, že po šesté injekci můžu kdykoli na KET. Objednat se mám až s pozitivním testem (kéž by). Z toho, co píšeš chápu, žes tam byla jednou a dostala jenom zprávu, ale žádné léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
12.3.15 15:20

@bunnysek ještě mě napadá že když bereš prednison tak dlouho jestli to nehraje nějakou roli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
12.3.15 16:14

Holky, kdo chodíte k Apolináři, Malíčková tam bude hned příští úterý od jedné do tří a má ještě volné termíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.3.15 17:10
@Lorela píše:
Holky, kdo chodíte k Apolináři, Malíčková tam bude hned příští úterý od jedné do tří a má ještě volné termíny.

Ona tam chodí každý týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.3.15 20:52
@joha79 píše:
@vanil ahoj i já chodila jednou týdně k praktikov… vždy jsem zatukala sestra mě bodla a já zase mazala :-)

Noo já taky a dokonce i jednou za 14 dní teď k sestřičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
13.3.15 10:32
@Bea1979 píše:
@bunnysek A můžu se zeptat, kdy jsi byla na posledním odběru? Já třeba teď před KETem už na kontrolní odběr taky nemusím, protože jsem byla začátkem února a měla jsem to v pořádku, tak jsem dostala pro jistotu injekce dexamedu s tím, že po šesté injekci můžu kdykoli na KET. Objednat se mám až s pozitivním testem (kéž by). Z toho, co píšeš chápu, žes tam byla jednou a dostala jenom zprávu, ale žádné léky?

první návštěva u KM 6.1. a hned i první a poslední odběr. Koncem ledna jsem si pak vyzvedla u sestry zprávu, léky nemám.
neboj, určitě ti to vyjde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
13.3.15 10:33
@Gilmorka píše:
@bunnysek ještě mě napadá že když bereš prednison tak dlouho jestli to nehraje nějakou roli..

Prednison se nebere jen kvůli repro imunulogii… Já to mám na „udržení“ zdravotního stavu v remisi. Nemyslím si, že by to mělo mít vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.3.15 13:32
@bunnysek píše:
první návštěva u KM 6.1. a hned i první a poslední odběr. Koncem ledna jsem si pak vyzvedla u sestry zprávu, léky nemám.
neboj, určitě ti to vyjde! :hug:

Jak poslední?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
13.3.15 13:39

@milas …že nemám doporučenou další kontrolu odběrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.3.15 18:59
@bunnysek píše:
@milas …že nemám doporučenou další kontrolu odběrů.

No čím fál lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
14.3.15 18:12

Ahoj holky, tak mám výsledky z kontroly. Po potratu došlo ke zhoršení buňečné imunity, ale protilátky proti autoimunitní nemoci mám minimální a něco i negativní :dance: Další léčbu navrhuje KM Dexamed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.3.15 19:34
@Danny001 píše:
Ahoj holky, tak mám výsledky z kontroly. Po potratu došlo ke zhoršení buňečné imunity, ale protilátky proti autoimunitní nemoci mám minimální a něco i negativní :dance: Další léčbu navrhuje KM Dexamed.

Super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.3.15 21:01
@Danny001 píše:

Parada!!!dexamedu verim :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.3.15 22:24

@Danny001 Nádhera! Taky mám Dexamed :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
15.3.15 16:48
@Gilmorka píše:
@verca37 a ty jsi byla kde?

holky omlouvám se, zbláznil se mi počítač :-) já jsem byla v ústí nad labem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí