Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bunnysek A můžu se zeptat, kdy jsi byla na posledním odběru? Já třeba teď před KETem už na kontrolní odběr taky nemusím, protože jsem byla začátkem února a měla jsem to v pořádku, tak jsem dostala pro jistotu injekce dexamedu s tím, že po šesté injekci můžu kdykoli na KET. Objednat se mám až s pozitivním testem (kéž by). Z toho, co píšeš chápu, žes tam byla jednou a dostala jenom zprávu, ale žádné léky?
@bunnysek ještě mě napadá že když bereš prednison tak dlouho jestli to nehraje nějakou roli..
Holky, kdo chodíte k Apolináři, Malíčková tam bude hned příští úterý od jedné do tří a má ještě volné termíny.
@Lorela píše:
Holky, kdo chodíte k Apolináři, Malíčková tam bude hned příští úterý od jedné do tří a má ještě volné termíny.
Ona tam chodí každý týden ![]()
@joha79 píše:
@vanil ahoj i já chodila jednou týdně k praktikov… vždy jsem zatukala sestra mě bodla a já zase mazala
Noo já taky a dokonce i jednou za 14 dní teď k sestřičce
@Bea1979 píše:
@bunnysek A můžu se zeptat, kdy jsi byla na posledním odběru? Já třeba teď před KETem už na kontrolní odběr taky nemusím, protože jsem byla začátkem února a měla jsem to v pořádku, tak jsem dostala pro jistotu injekce dexamedu s tím, že po šesté injekci můžu kdykoli na KET. Objednat se mám až s pozitivním testem (kéž by). Z toho, co píšeš chápu, žes tam byla jednou a dostala jenom zprávu, ale žádné léky?
první návštěva u KM 6.1. a hned i první a poslední odběr. Koncem ledna jsem si pak vyzvedla u sestry zprávu, léky nemám.
neboj, určitě ti to vyjde! ![]()
@Gilmorka píše:
@bunnysek ještě mě napadá že když bereš prednison tak dlouho jestli to nehraje nějakou roli..
Prednison se nebere jen kvůli repro imunulogii… Já to mám na „udržení“ zdravotního stavu v remisi. Nemyslím si, že by to mělo mít vliv.
@bunnysek píše:
první návštěva u KM 6.1. a hned i první a poslední odběr. Koncem ledna jsem si pak vyzvedla u sestry zprávu, léky nemám.
neboj, určitě ti to vyjde!
Jak poslední?
Ahoj holky, tak mám výsledky z kontroly. Po potratu došlo ke zhoršení buňečné imunity, ale protilátky proti autoimunitní nemoci mám minimální a něco i negativní
Další léčbu navrhuje KM Dexamed.
@Danny001 píše:
Ahoj holky, tak mám výsledky z kontroly. Po potratu došlo ke zhoršení buňečné imunity, ale protilátky proti autoimunitní nemoci mám minimální a něco i negativníDalší léčbu navrhuje KM Dexamed.
Super!!!
@Danny001 píše:
Ahoj holky, tak mám výsledky z kontroly. Po potratu došlo ke zhoršení buňečné imunity, ale protilátky proti autoimunitní nemoci mám minimální a něco i negativníDalší léčbu navrhuje KM Dexamed.
Parada!!!dexamedu verim
![]()
@Gilmorka píše:
@verca37 a ty jsi byla kde?
holky omlouvám se, zbláznil se mi počítač
já jsem byla v ústí nad labem.