Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@verca37 píše:
Ahoj zlatíčka, tak jsem dnes byla konečně na té imunologii, výsledky budeme mít za 3-4 týdny takže zase čekání, ale doufám, že to k něčemu bude, doktorka sama říkala, že můžou zjistit hodně důvodů proč se nedaří tak uvidíme. le teda holky musím vám napsat scénku co jsem tam zažila, byl tam ještě jeden pár a šli taky oba na odběr krve, ale co ten pán vyváděl to bylo fakt hustý emoticon začal tam na sestru křičet, že co to na něj jako bere za velkou jehlu, tak mu sestra vysvětlila, že je to normální jehla s kterou odebírá i děti tak jí dál nadával, že doufá, že to umí atd. no komedie jako prase a nakonec se té setře nepodařilo mu krev odebrat, protože mu prostě netekla, on se tak strašně rozčiloval, že se mu asi ztratili žíli, no moc pobavil celou čekárnu a chudák jeho žena ta se omlouvala a šla si raději pro kafe, že to nebude poslouchat, tak jsem si zase potvrdila, že mám zlatýho chlapa emoticon)
Joooo nejaky lidi, vetsinou chlapi, ten odber nezvladaji. I to, ze mu krev netekla, je dukaz stresu, musel se hodne bat. Ale ja bych na nej asi prijemna hyt nedokazala…
Drzim palce na vysledky
@Bea1979 píše:
@Gilmorka Myslím, že byla v Ústí
@Veruu11 @Fíífía Tak holky, pravou! Držím palce a doufám a těším se na dobrý zprávy od obou!![]()
![]()
Ano pridavam se holky, jedna pro mimi, jedna pro potvrzeni mimi. Odpo chci jen krasne zpravy
![]()
@milas Vůbec ale vůbec se tím nestresuj.
I kdyby ten výsledek nebyl třeba úplně příznivej, jsem si naprosto jistá, že KM ti pomůže. Podívej de na mě, srovnalo se mi to úplně zázračně samo, klidně to tak může být i u tebe. Stres je strašný svinstvo a vím, že ta dokola omílaná věta „snaž se na to nemyslet“ je uplně na ho.no, ale v tomhle případě by to bylo fajn
@Simi11 Nevíš, jak dopadla kámoška na pojišťovně? Moc bych jí to přála.
A pozdravuj malou ![]()
@milas budeme se bát spolu, vidím, že jsme na tom s nervy stejně ![]()
Mimochodem holky já a jehly.. kapitola sama pro sebe, do takových 23ti jsem omdlévala při braní krve.. pak jsem se jednoho dne naštvala že neomdlím a od té doby ťuk ťuk ale to neznamená že bych to snášela dobře. když jsem si píchala perem hormony do břicho tak se mi klepaly vždy ruce.. no hrůza ale vím, že se musím překonávat budu přeci jednou rodit - snad ![]()
Holky, mluvila jste někdy některá KM do návrhu léčby? Já mám doporučené před IVF navýšení dávky kortikoidů (ale obávám se toho, že to bude jen ztráta pokusu
) Předpokládala jsem, že když léčba (na snížení TNF ALFy), tak dlouhodobá, tedy už před případným IVF… Díky.
@Gilmorka ahoj a ty už máš výsledky po imunoglobuliny? dopadlo to dobře?
@bunnysek píše:
Holky, mluvila jste někdy některá KM do návrhu léčby? Já mám doporučené před IVF navýšení dávky kortikoidů (ale obávám se toho, že to bude jen ztráta pokusu) Předpokládala jsem, že když léčba (na snížení TNF ALFy), tak dlouhodobá, tedy už před případným IVF… Díky.
ahoj a jak to tedy máš zabralo to trochu? že se dávka zvedá? mě léky s hladinou nehnulo vubec…
@joha79 já to nemám nijak, Prednison beru dlouhodobě, ne na doporučení KM, ta doporučuje jen navýšení. Do té doby nic, ani žádná kontrola, konzultace…