Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 krásnej drobek
nemohla jsem ji ani najít v té sedačce ![]()
@Bea1979 bohužel celou dobu. Trochu se to zlepšilo po koprivovy vodě na vlasy a taky jsem používala Hairclinic, šampión+revitalizator
Ahoj holky, Dexamed mám od půlky září a pleť ok, vlasy myslim celkem taky, nic jsem si alespoň nevšimla. Mám s ním zatím jediný problém, že mi po něm občas natékají uzliny na krku a teda večer po aplikaci koukám do tří do stropu, takže dnes probdělá noc, jinak nic.
Simi: Máš moc krásnou holčičku ![]()
Ahoj holky, tak to mě s tím Dexamedem docela děsíte, mě vlasy vypadaly hrozně i po Pentomeru, Metypredu a zamlklém potratu. Jinak v péči KM jsem byla a stejně ZT… Fraxík jsem neměla, teď ho dáme, tak budu doufat. Jo a o pleti ani nemluvím. ![]()
Dexamed začnu píchat v dubnu.
Simi, gratuluju.
Je moc krásná ta Tvoje princezna.
@Fíífía Moc moc děkuju za radu, obojí jsem si už objednala a navíc ještě Biosil, tak snad to pomůže. Mně vlasy padaly po vysazení metypredu, ale při jeho užívání jsem neměla žádný nepříjemný vedlejší účinky, tak jsem tajně doufala, že Dexamed bude taky v pohodě
@Fíífía @Bea1979
me vlasy zacaly padat taky asi po metypredu…oni tedy v tehotenstvi mi vůbec nepadaly, ale jak mela mala 3 tydny, tak od te doby je to mazec…tolik mi nikdy nepadaly-snad mi nejake zustanou-zatim mam celkem dlouhe, tak je kdyztak ustrihnu, no ![]()
předtím po těhotenstvích to nikdy takove nebylo…
plet je ok-az na ty vrasky ![]()
@Papia píše:
@milas
napsala mi, ze at prijdu v tomto tydnu po-ct dopoledne-no asi mi rekla spis cas kdy tam je p. prochazkova, ze mi da zadanku na krev-ona byla vcera na nejake konferenci…jsem s ni chtěla hodit rec a ono prdna profilce jsem ja jako mala
Ale i tak je super profilovka…
A mrzí mě to že tam paní mudr nebyla
@Bea1979 píše:
@Fíífía Moc moc děkuju za radu, obojí jsem si už objednala a navíc ještě Biosil, tak snad to pomůže. Mně vlasy padaly po vysazení metypredu, ale při jeho užívání jsem neměla žádný nepříjemný vedlejší účinky, tak jsem tajně doufala, že Dexamed bude taky v pohodě
Dexamed ten je v poho mě po ZT a vysazení metypredu padaly 3 měsíce vlady šíleně že ni zůstala jen 1/10 vlasů, a po dexamedu a kopřivách mi už rostou mladé vlasy…
Mám problém s padáním vlasů také po Metypredu. Neberu ho teď 4 měsíc a stějně pořád padají. včera jsem byla na kontrolních odběrech, tak jestli mi ho zase nasadí, tak budu asi brzo plešatá ![]()
@Danny001 Držím palce, hlavně na výsledky odběrů a taky i trochu na ty vlasy ![]()
Já už nemusím ani na kontrolní odběr před KETem, KM psala, že mám vysledky dlouhodobě v pořádku, takže v dubnu tradáááá na KET. To na tom možná budeme časově podobně, vid? A ještě Milas
@Bea1979 děkuji. Jsem na ty výsledky zvědavá. Po revizi jsem na žádné kontrole nebyla až teď po 4 měsících poprvé. netuším jak dlouho bude u mě probíhat další léčba, ale minule to bylo 4 měsíce. To bych do dubna nestihla ![]()
Super, že máš teď výsledky dobrý. Držím ti palce na KET ![]()
@Danny001 píše:
Mám problém s padáním vlasů také po Metypredu. Neberu ho teď 4 měsíc a stějně pořád padají. včera jsem byla na kontrolních odběrech, tak jestli mi ho zase nasadí, tak budu asi brzo plešatá
neboj Metypred už nedostaneš…
@Danny001 zadělej si kopřivy horkou vodou nech je den louhovat a pak s nimi oplachuj vlasy po umutí a zabere to věř mi, já jsem důkaz, jo a pomáhaly mi i šampony proti padání vlasů