Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas ona nedává 2× za sebou Metypred? šampon proti vypadávání vlasů teď používám. Ale ty kopřivy zkusím díky za radu
A tebe čeká KET taky v dubnu?
@Danny001 píše:
@milas ona nedává 2× za sebou Metypred? šampon proti vypadávání vlasů teď používám. Ale ty kopřivy zkusím díky za raduA tebe čeká KET taky v dubnu?
nee v dubnu asi nee to nestihnem asi nejdříve v květnu, ale uvidíme…
Ne spíš ti nasadí pak už ten Dexamed ale uvidíš no
@Danny001 Asi ti teda Metypred nedá, protože mně minule zabral v pohodě, po 6 týdnech jsem dostala zelenou k IVF, ale teď jsem dostala rovnou Dexamed. Po Metypredu vlasy dobrý, ale zas mi rostl knír
. Na radu Fííífy jsem si objednala březovou vodu a šampon proti padání a ještě Biosil. Je za pár kaček a má dobrý hodnocení, tak uvidím.
Já vím, že padání vlasů je v tomhle boji už maličkost, ale stejně mě to nějak dorazilo
@Bea1979 knír už si holím taky
ale naštěstí to není nic výrazného. Mě spíš vadí, že ty vlasy jsou všude po celým bytě. Na jaře mi taky vždycky víc padají, takže už to možná není ani Metypredem, ale ročním obdobím. @milas tak možná půjdeme do KET stejně. ![]()
musím si zpětně přečíst co tu o tom Dexamedu píšete, pokud mi ho napíše. Zatím jsem to jen přelítávala očima když se mě to netýkalo. ![]()
@Danny001 píše:
@Bea1979 knír už si holím takyale naštěstí to není nic výrazného. Mě spíš vadí, že ty vlasy jsou všude po celým bytě. Na jaře mi taky vždycky víc padají, takže už to možná není ani Metypredem, ale ročním obdobím. @milas tak možná půjdeme do KET stejně.
musím si zpětně přečíst co tu o tom Dexamedu píšete, pokud mi ho napíše. Zatím jsem to jen přelítávala očima když se mě to netýkalo.
No možná že jo uvidíme, já jsem teď úplně v klidu a z ničeho neplaším, prostě je to tak…
@Bea1979 @Danny001
knir jsem mela vzdy ![]()
ja mam zase dlouhe chlupy na obliceji -jakoby pod/pred ušima-nastranach tvare-nastesti jsou svetle, protože jsou vic jak 1cm dlouhe ![]()
a to ten metypred uz neberu 6 mesicu ![]()
Hoj holky tak já jsem se metypredu bála že mi taky budou padat vlasy a zatím nic ťuk ťuk… mívám s tím taky problémy a už mám pěkné lisky.. a co mi neroste nahoře tak mi roste po tvářích kolikrát bych z toho brečela ![]()
@Gilmorka píše:
Hoj holky tak já jsem se metypredu bála že mi taky budou padat vlasy a zatím nic ťuk ťuk… mívám s tím taky problémy a už mám pěkné lisky.. a co mi neroste nahoře tak mi roste po tvářích kolikrát bych z toho brečela
Tak bradu občas taky vyškubuji pinzetou pravidelně co 4 dny se nějaká bestije objeví co ji musím vyškubnout a taky na prsou to je fakt
@Danny001 Mě už Metypred nedala, mám nafasovaný Dexamed… Jinak držím palce na dobré výsledky. ![]()
@Danny001 píše:
@Papia @milas @Gilmorka koukám,že jsou z nás všech pěkný chlupatice
Tak tak můj si dělal srandu že mu za chvíli budu konkurovat
Holky vy mě děsíte!!! padání vlasů (já už je tak mám jemné a maličko), chlupy všude možně (také patřím mezi chlupatější)
.. no uvidím jak má krev, jestli budu patřit mezi vás ![]()
Tak pinzeta je můj věrný kamarád můžu trhat pořád
ale já jsem takový celkově chlupatější typ ale v obličeji mám teda víc chlupů než moje o 5 let straší sestra takže asi všechny ty hormony apod. za ty roky… uvažovala jsem o trvalém odstranění ale to možná až po dětech..
Holky ještě mám takový dotaz možná je to hloupost.. po sexíku mě sperma nedá se říct přímo pálí ale je mi to někdy dost nepříjemné.. může to mít souvislost s tou mojí diagnózou od malíčkové? já jsem si první říkala že by to mohlo být alergie na sperma ale to se neprokázalo…
@Gilmorka píše:
Holky ještě mám takový dotaz možná je to hloupost.. po sexíku mě sperma nedá se říct přímo pálí ale je mi to někdy dost nepříjemné.. může to mít souvislost s tou mojí diagnózou od malíčkové? já jsem si první říkala že by to mohlo být alergie na sperma ale to se neprokázalo…
s tím ti nepiradím s tím nemám žádnou skušenost