Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marie87 píše:
@Papia Ahoj holky, ctu si vas, ale nebyla jsem zde dosud aktivni…u pani Primarky jsem jiz take byla a v pripade poz. tt budu mit take ivig. Jelikoz jsem ale chtela jiz prekoncepcne, tak jsem si 12,5 Gr. Jako samoplatce koupila… 2,5 Gr. stoji 3,500.
ten ivig ti předepsala Malickova? a ty jsi si ho pak jen vyzedla na karlaku a zaplatila?
Holky fakt moc dekuju, ja opet celou noc nespala, mam dojem, ze je to sen a nechci se z nej probudit. Kdyz mi malou v 5 prinesli a vy vite, ze je jen a jen moje, to je proste unikatni. Stvoreni mrnavy ctyrkilovy ![]()
Dalsi je Fifa prece
![]()
@Simi11 velká gratulace! Přeju vám všem hodně zdraví a štěstí.
trochu jsem si zaslzela. Připomnělo mi to můj porod:-)
@Simi11
jojo- je to jako zazrak ![]()
me tady ted lezi 7kilo na nohách a spokojene chrupci…neverim tomu ještě porad
a ziram na ni několikrát za den aporad neverim, ze ji mame
![]()
@Simi11 píše:
Holky fakt moc dekuju, ja opet celou noc nespala, mam dojem, ze je to sen a nechci se z nej probudit. Kdyz mi malou v 5 prinesli a vy vite, ze je jen a jen moje, to je proste unikatni. Stvoreni mrnavy ctyrkilovy
Dalsi je Fifa prece![]()
Ty jo malá měla 4 kg? to je reda kys ženské
@Simi11 píše:
Tak holky, 20.32 Terezka 51 cm, 3.860 kg, je prekrasna, fotku dodam. Tohle musite zazit![]()
Aha vážně kus ženské super a slavit bude i s tatínkem dostal krásný dáreček k nározkám
@Simi11 tj, ta už těhotní, a vše bude probíhat hladce… ale spíše sem myslela, kdo bude těhotnit teďka… ![]()
@bunnysek píše:
@Simi11 tj, ta už těhotní, a vše bude probíhat hladce… ale spíše sem myslela, kdo bude těhotnit teďka…
no všechny postupně ![]()
@Simi11 moc moc moc gratuluju k Terezce
Je nádhernáááááá ![]()
A kde jsi vlastně rodila?