Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
25.2.15 11:41

@Bea1979
no tak v tom pripade by to bylo jen do srdicka :think: a pak uz ta cena je uplne jina…to je cca do 6-7tydne-takze jen par davek-to se financne zvladnout da :hug: i jako samoplatce

on to Koucky vůbec nestihal…byl to mazec…a hlavne odesla dr. Horakova co šéfovala riziku, tak to asi vzal po ni- do te doby byl sef 2. porodniho salu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.2.15 11:55
@Papia píše:
plod secca od 10- 12tt vyzivuje z placenty- z vody ne ;)
zkus to propočíst kolikrat by ty davky dostala-podle me to není tak strasne :mavam:

promin, jasně z placenty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
25.2.15 12:24

Ona teda bude mít to dražší, to za 2600, takže od oka jsem to spočítala na nějakejch 30-35 dávek, to je 90 000, k tomu cena za 15 IVF. Je to tady hodně smutně nastavenej systém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
25.2.15 12:51

@Bea1979
ale tech 2600 je za davku 2,5 gramu ;) ne za 1gram ;)

takze 30-35 davek(gramu) x á cca 1300 je 39-45,5 tisic ;)-vlastne trocku min když je ta davka za 2600 2,5 gramu

ale to jen v pripade ze by to brala az do 30-32tt pokud jen do srdíčka-tak daleko min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
25.2.15 13:27

@Papia Ahoj holky, ctu si vas, ale nebyla jsem zde dosud aktivni…u pani Primarky jsem jiz take byla a v pripade poz. tt budu mit take ivig. Jelikoz jsem ale chtela jiz prekoncepcne, tak jsem si 12,5 Gr. Jako samoplatce koupila… 2,5 Gr. stoji 3,500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.2.15 15:32

Ahoj holky, také vás čtu už dlouho, ale zatím jsem nepřispěla, jen vám vždy držím palce, naposledy Fíífě:) Léčím se od půlky září také u KM (Dexamed) a chodím k Apolináři. Mně teda při vstupní prohlídce dělali jen hormonální profil, na imuno jsem se tehdy sama ptala, protože jsem šla do CARu po zjištění endometriózy, ale dr mi tehdy řekla, že ji dělat nebudou, že to není potřeba. Poslal mě na ni bohužel až Řežábek po ZT a zjistili mi špatný Annexin i Alfu. Takže automaticky ji teda nedělají, ale zase díky Apolináři jsem se ke KM dostala už za 14 dnů, protože ordinuje jeden den přímo tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
25.2.15 16:41

@Veruu11 Ahoj! Hele, tak to je zvláštní, kdys tam začala chodit? Já loni v lednu a opravdu mi dělali jak hormonální profil (měla jsem štěstí a přišla ve vhodný den) a i imunitu. To imuno dělali automaticky i manželovi, nikdo se nás na to neptal, a to jsme dokonce měli velký imunitní vyšetření za sebou v Plzni a výsledky jsem jim přinesla, tak to nevím. Pamatuju si, že při druhý návštěvě mi Koucký řekl, že tam mám jednu hodnotu vyšší (Annexin V) a hned mi domluvil schůzku s KM přímo v CARu. Teď to skoro vypadá, že si vymejšlím, ale tak to fakt bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.2.15 16:50

Já tam byla poprvé taky loni v lednu, taky jsem tehdy byla akorát nějaký 4DC, tak mi rovnou brali krev na profil. Třeba jsme měla jen smůlu na doktorku, co mě přijímala, jméno už nevim. Zpětně mě to štve, možná k ZT nemuselo dojít, ale to je už teď jedno, hlavně, že se to už řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
25.2.15 17:20
@Simi11 píše:
Holky mám na vás zkušené prosbu.
Moje kamarádka byla u primářky a naindukovala jí toto:
V souvislosti s plánovaným embryotransferem doporučuji podpůrnou imunomodulaci i. m./i. v. imunoglobuliny dle tohoto rozpisu:
Igamplia 800 mg i. m. 1.DC
Privigen 2,5 g i. v. 7 dní před ET
Privigen 2,5 g i. v. 7 dní po KET
V případě pozit. gravitestu Privigen 2,5 g i. v. á 14 dní nejméně do průkazu vitality plodu.

řekněte to je ta drahá léčba viz tehdy článek na idnesu?

řekla ji na rovinu, at si najde jiného imunologa blíž bydlišti - Morava… :( ale upřímně, nikdo jiný ji to nedá. :(

Ano je to ono tak podobne som to mala ja. Začala som Igamplia a potom som mala nie Kiovig 10g každý mesiac do 35tt. A nájsť imunologa na Morave :zed: ja som severná M a nájsť niekoho je obrovský problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
25.2.15 17:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.2.15 10:02

Jak asi Simi, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
26.2.15 10:12

@Bea1979 myslím na na ní a držím hokám palce :palec:

Tak jsem se konečně odhodlala a příští týden jedu na kontrolní odběry. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.2.15 11:17

Prdlacky :,( vcera v 19.40 prvni vyvolavaci tableta. Mela otevrit porodni cesty a pripravit cipek. V 5 rano na monitoru slabe kontrakce, cipek mekci. Vypadalo, ze reaguju ukazkove.
Dali v 7.30 druhou tabletu opet do pochvy a predpokladalo se, ze se trochu uz rozjedou kontrakce. Prd, naopak vse ustalo i na monitoru. Takze cekam. Jeste by mela byt treti tableta kol 14 hodiny, pokud qni ta nezabere, tak spinal.
Takze cekani, cekani, cekani :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
26.2.15 11:26

@Simi11 prdelko klid, dočkáš se, už jsi čekala tak dlouho, že těch pár hodin už dáš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.2.15 11:57

@Danny001 Výborně! Určitě to tentokrát bude dobrý :hug:

Já jdu 2/4 na kontrolu před KET, zavedení asi 7/4. To budou nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí