Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Papia píše:
Jinak se mi konecne ozvala Malickova-pristi tyden jdu na kontrolni odbery…musim ji něco prinest- holky co uz jste u ni byly-co jste ji daly…mam taky uz nejakou bombosku…ale to je takove nic…nejakej napad?jo a koupila jsem si kolafit-zelatinu na klouby a k tomu semínka chia s omegou 3, tak doufam, ze se mi ty klouby daji trosku do poradku-později pisnu jestli to pomohlo
Vo tak poukaz někaký?
@Papia Já jí dávám klasika bonboniéru vždycky a jednou jsem ji vzala marmelády vlastní výroby z ovoce z naší zahrádky a to měla radost. ![]()
@Tinakaterina píše:
@Papia Já jí dávám klasika bonboniéru vždycky a jednou jsem ji vzala marmelády vlastní výroby z ovoce z naší zahrádky a to měla radost.
@monika m rozhodně bych do vyšetření šla. kdybys nešla a nechytlo se, budeš si to vyčítat. Když se nedejbože nechytne i přes vyšetření, tak si alespoň můžeš říct, že jsi udělala maximum.
alespoň já to tak mám nastavené. Otěhotním v pohodě, ale potrácím, šla jsem do IVF, abychom udělali PGS, abych si to jednou nevyčítala…
@Papia její syn miluje belgické pralinky, takže já jí přinesla bonbony za cca 1 000 kč
vlítla jsem do obchodu poručila co největší krabici a od každého bonbónku jeden kus ![]()
@estrela píše:
@Papia její syn miluje belgické pralinky, takže já jí přinesla bonbony za cca 1 000 kčvlítla jsem do obchodu poručila co největší krabici a od každého bonbónku jeden kus
Noo taky supr díky za nápad
Tak holky, zitra ve 19.15 nastup do thomayerky na vyvolani. Ve ctvrtek se predpoklada porod at prirozene nebo cisarem. Bojim bojim:-*
@Simi11 budu na tebe myslet, to dáte holky teď už jen to dobré ![]()
@Simi11 moc budu držet palce, ať to proběhne bez problémů a či nejrychleji
![]()
Teda to to uteklo ![]()
@Simi11 píše:
Tak holky, zitra ve 19.15 nastup do thomayerky na vyvolani. Ve ctvrtek se predpoklada porod at prirozene nebo cisarem. Bojim bojim:-*
Jee malá bude mít datum stejně jak tatínek, držím pěstičky moc a moc ať nejsou žádné komplikace a malá a ty jste obě v pořádku!!!
Dekuju moc holky. Mam pekne stazenej zadek
nevim co me ceka. Budu informovat po sms estrelu a ta vam da info. Pak az budu moct tak i ja
dekuju mooooc ![]()