Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
19.2.15 18:05
@Simi11 píše: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: je to tak smutný, jak já tě chápu.
včera mi bylo pěkně trapně u KM, sedělo tam 6 holek přede dveřma a já vyšla od ní s břichem. ty pohledy nebyly hezké a mně to bylo tak líto :( :( :( ale s každou z nich tak soucítím, ale u KM máte každá obrovskou šanci. a na každýho jednou dojde. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Jee tak to my zažili i maminku s chlapečkem 2 roky krutého boje a celé těhu vybojované nám to říkala i M i ta paní a říkala že se taky dočkáme…
No a nebo paní co ji donesla krásný pugééétt takže taky nádhera, ale mě to tak kruté nepřipadalo, nikdy nemůžeme vědět jaké trápení to těhu tédané osoby těhu předcházelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.2.15 20:24

Já se za ní chystám ještě na kontrolu krve po šestinedělí, tak ji taky chci vzít něco. nevím jestli kytku, nebo nějaký poukaz do restaurace.

Fífo, balíček připraven, dokonce jsem našla i kablík a cd, takže by mělo fungovat nahrávání, ale upřímně, já to nikdy nezkoušela. nikdy jsem ji netrápila.
vždycky mi stačilo každý ráno poslechnout 2 srdeční ozvy a přestala jsem. nechtěla bych ji trápit nahráváním a třeba 15 minutovým poslechem.

pak až budeš kolem 10-11tt to můžeš slyšet, hrozně dole. uplně v ohanbí, tam kde je ochlupení. málo kdo tuší, že je to takhle nízko, ale je, musíš dost přitlačit, ale čím víc roste, tak ho slyšíš líp a líp :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

prvně jsem ji třeba hledala 5 minut.
dokud neslyšíš vlak, tak to není ono. někdy už si myslíš, žes ho našla a pak si dej prst k uchu, jestli to není tvůj tep :andel:

ale je to parádní.

může to být putovní angelsound po naší diskuzi, doufám, že se nebude ale čekat celých 8 měsící na další štafetu.

doufám, že bude dřív někdo těhotný.
angelsound jsem nejvíc využila do pohybů tzn tak do 24 tt. pak máš denně pohyby, třeba i dřív, ale do té doby máš prohlídku jednou za měsíc a pro mě to nervy teda byly… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.2.15 20:28

Jo a dneska jsem si vzpomněla, že jsem byla zhruba 3 měsíce před ketem u kartářky a ta byla přesvědčená, že brzo otěhotním, že na tatínkovi(mýho táty) narozeniny v září budeme všichni moc štastní a tak to bylo.

co vy? nezkoušely jste za žádnou vyrazit? nebo tomu nevěříte? mně to moc pomohlo, i kdyby to byly kecy, tak mně to prostě pomohlo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.2.15 20:45
@Simi11 píše:
Jo a dneska jsem si vzpomněla, že jsem byla zhruba 3 měsíce před ketem u kartářky a ta byla přesvědčená, že brzo otěhotním, že na tatínkovi(mýho táty) narozeniny v září budeme všichni moc štastní a tak to bylo.co vy? nezkoušely jste za žádnou vyrazit? nebo tomu nevěříte? mně to moc pomohlo, i kdyby to byly kecy, tak mně to prostě pomohlo :hug: :hug:

Nevím i bych zašla ale zatím nebyli peníze… dnes už i chlap slyšel že je plodný rok na dětičky tak jsme zvědaví no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
19.2.15 20:49

@Simi11 tak super, ale asi kablik taky nevyužiju, jinak teda
moc děkuji za,,návod" :kytka:
Já bych na kartářku neměla odvahu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.2.15 09:32
@monika m píše:
to a toje přesně ono
a pak se má člověk rozhodu, zda to chce či ně
manžel by chtěl ideálně 1 zavést, to nejlepší, a ostatní vyšetřit, abychom nemuseli čekat na další měsíc, když se musí po PGD mrazit. Jen nevím, zda to jde
Nám v Caru navíc nabídli jen PGS, tak nevím

holky nevíte, zda to jde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.2.15 09:52
@Fíífía píše:
@Simi11 tak super, ale asi kablik taky nevyužiju, jinak teda
moc děkuji za,,návod" :kytka:
Já bych na kartářku neměla odvahu :oops:

Fifo penizky na uctu, neuveritelna rychlost:-) ficim za chvili na postu:-) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.2.15 09:52
@monika m píše:
holky nevíte, zda to jde??

Podle me 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.2.15 10:42
@Simi11 píše:
Podle me 100%

no jako bylo by to tak nejlepší…
mobjím se toho ubýtku při pražení
ikdyž PGD, prý taky není 100% jisté a můžou vyhodit i dobré embryo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
20.2.15 10:47

Moje mamka si nechala vyložit na moje druhé dítě. kartářka jí řekla, že ho mít budu. Ale že tam dušička není v nejbližším půl roce a že mám počkat po mém krizovém období, což je červen (3 potraty v tomto měsíci)
Tak čekám na červenec a věřím, že to s pomocí KM vyjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.2.15 10:48
@Adona-i píše:
Moje mamka si nechala vyložit na moje druhé dítě. kartářka jí řekla, že ho mít budu. Ale že tam dušička není v nejbližším půl roce a že mám počkat po mém krizovém období, což je červen (3 potraty v tomto měsíci)
Tak čekám na červenec a věřím, že to s pomocí KM vyjde:-)
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: máš úžasnou maminku :hug: :hug: :hug: :hug: važ si toho, každá by to neudělala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
20.2.15 10:49

@monika m já teda nevím, jaký je rozdíl mezi Pgd A PGS. mně v CAru řekli, že je to to stejné.
Myslím, že po domluvě s CARem by to jít mělo, i když to asi není běžná praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.2.15 10:56

@Adona-i pdg je pětidenních (nutno tedy mrazit) a pgs třídenních embryí (zavádí se rovnou, ale chybovost je větší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
20.2.15 11:02

@monika m aha, mně vyšetřovali pětidenní, ale akci měl CAR na PGS. Tak nevím :nevim:
Ono je to asi jedno. Myslím, že rozmrazení problém dneska už není. Já bych do ET bez vyšetření nešla. Ale je fakt, že já potrácím a otěhotnět není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.2.15 11:08

@Adona-i já se bojím, že mi vychodí i dobré embryo
všude to píšou, že to je možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...